AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
185Cevap
Ben yaklaşık 2 senedir tek bir kişiye aşığım ve onun bende bir fotoğrafı bile yok sadece hafızamda kalan silüetini korumaya çalışıyorum.
müsfik kenter in sevmek zamani diye metin erksanin onda tam bole bir hik hikayedir al ma reeli bilmem
Bence aşk diye bir şey yok hele Yıldırım aşkı hiç yok. Alışmak var. Ne diyordu şair " alışmak sevmekten daha zor" nokta...
ben şimdiye kadar vakit geçirdiğim hiç bir kıza aşık olmadım. aşık olduklarımın hepsi hiç konuşmadığım televizyondan gördüğüm sokakta rastgele gördüğüm kızlardı.
Kardeşim degil resim öyle birine yüz verdim ki yüz yüze konuşurken hiç bir sıkıntımız yok kız benden uzaklaşınca birşeyler oluyor kızda karakter bozuklugu var allah benim belamı vermiş haberim yok.
Hoslanmayla aski karistiriyoruz ask o kadar basit degil. Yani fotodan ancak hoslanti olur ask Karsidakini herseyiyle kabullenmektir bunun icinde onu tanimak gormek gerekir
Bence degil eger tipi degisirse sogursun bu aşk degil sadrce begenidir.
Nasil bir yokluktur bu :D Bence biraz disariya cikip vakit gecirmeleri gerekiyor :))
bir insanın karakterine asik olunur resmine değil.
manevi tatminsizlikten kaynaklanıyor, sevgi, ilgi, aşk yoksunluğu denilebilir.
Bir yerden birşey olacak ne olursa olsun yer, resim, fizik, karakter, huy vs. bunlar aşkın tuzu biberi.
resmişne aşık olan tipe açık olan insanlar ne yapalım onlar tipe göre seçer aşık olur evlenirlerse yarın başlarına ne gelir bilemezler :D
ask degilde resimlede ilgisi yok konusma sekli dikkat cekiyo huylari falan
Ilginc
Aşık olunduğunu sanmıyorum hoşlantı olabilir sadece fotograftan
@KumralBarbie boş boş konuşma. o zaman kızlar neden bakınca aşık oluoo? genelleme yapma.
gerçekte görünce ilk bakışta aşık olunur da bu bana mantıksız geldi seni ilgilendirmez bu benim fikrim
@KumralBarbie seni ilgilendrmez diosun bende giriyorum erkek olduum için. düşünce yeteneğini kullan bence.
BU BENİM DÜŞÜNCEM VE TEK ERKEK SEN DEĞİLSİN BENİM GİBİ DÜŞÜNEN DE VARDIR DEFOL GİT İŞİNE!
@KumralBarbie tabi canım cicim yazmadık aya işine gelmdi yalakalık yok kızım bizdee ;)
senin canım cicimlerin bana sökmez yürü git ya deli misin nesin
AŞK bu... nerde, ne zaman ve ne şekilde geleceği inan hiç belli olmuyor.
Tek resimle olmaz ama bence gorusmeden sadece sanalda muhabbet ederek hoslanti vs olabilir.
resmini gorerek asik olmayi birak hic bilmeden tanimadan gormeden asik olanida gorduk burada
İnsan biriyle vakit geçirince bile kolay kolay aşık olamıyor. Ya hu bu aşk oyuncak oldu gitti !
Mesela
Bana Asık Olacaklar
Inanmam
Buluşmamız Lazım
Fotoğraflarda Cirkin Cıkıyorum
bunlar fantazi dünyasında yaşıyor. tamamen saçmalık. tamamen çocukluk başka bişe değil
Yalnızlıktan İnsan Ne Yapacağını Şaşırıyor. :) Acınası bir Durum En Ufak İhtimali Bile Gözünde Büyütüp Geleceğinde Düşünmesi...
Resmi gördögunde yakisikli felan oldugunu dusunmek normal bence, ya da hoslanmak, ama asik olmak normal degil.
sanalda top manken dışarda sümüklü ayten olduğunu bilmeden, retrika sayesinde güzel görüp zaman kaybediyoruz işte,,
Benim bildiğim peygamber aşkı,
veysel karanin peygamber efendimize,
insanlari ve duygularını yargılamak bize dusmez neyin ne olacağını bilemezsin
Gerek yok her sözü, laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Hayatları boyunca kimseyle çıkamamış çaresiz ve ümit dolu insanlar onlar. Onlardan zarar gelmez sevin onları
Bence normal ama aşk değildir. Kimse aşık olmaz oldu sanar. Bence masum bir hoşlanmadır ama bunun devamıda aşka dönüşebilir
Aslında aşık oldukları şey kişinin kendisi değil, o kişinin Dijital imgesidir.
oha 8 dakka da bu saatte 35 cevap mı almış bu soru :D
Cokmu anormal bir durum bu saatte fazla soru sorulmuyor sonucta
evet çok anormal bir durum ve bu oluşumu sağlayan profil foton
Ee?
Insanlar bakarak ve görerek aşık oldukları için
gayet nomal görerek aşık olmaları : )
Şayet bana olan varsa profildeki ben degilim. Soyliyim :)
Gördüğün fotoğraf mı zihnine çizdiği resim mi önemli?
Oo ben hiç görmediğim birine 6 ay aşık oldum gerisini sen düşün :)
Normal değil öyle olsa her hosumuza giden begendigimiz kisiden hoşlanırdik
sadece ismine bile aşık olanlar var :D nasıl bir sapık yaşam tarzıysa artık :D
Normal değil , yokluktan hormonları tavan yapmıştır hoşlanmayı aşk sanıyordur
ben ruyamda gordum birinede asık olmustum 2 ay etkısınden kurtulamadım normaldır yanı
yok ya resimden aşık mı olunur bee... olan arkadaşlarda yokluktan aşık olmuştur :D
sevismek icin bahane ask ask yok gibi bisey hersey menfaat
Zaten ask dedigin sey mantiksiz degil mi? askta mantik aramak ne kadar akillica olur ki?
bazen duygular daha ağır basıyor renkli cümleler vs. vs.. bunlara neden olan ama vakit geçirmeden göz göze bakmadan biraz zor
Bu soruda ne cevap aradigini merak ettim dogrusu icinde birilerine karsi bir tepki olmus olabilir baskalarinin verecegi tepkiyi merak ediyosun sanirim
bende aynı durumdayım. büyük konuşmamak gerekir, mesafeler aşka, sevmeye engel değil benim için...
Kendi utopyalarinda mutlu mesut yasiyorlar, garibanlar.
Fotoğrafın iş yapabilmesi için ya kişinin çok yakışıklı ya da çok güzel olması gerekiyor.
Ben sadece resmine bakarak hoslandim birinden bulusmadanda etkilenebilirim
Ask bu ne zamn nerde nasıl aşık olacağın belli olmaz normal birşey aslinda
Olur hertürlü yorumlar sorular felan tanıya biliosun gayet
resimdeki sensen hertürlü olurlar, hele ki türk erkekleri renkli gözlü hatuna erirler :D
Sadece hoslanti olur sohbet ettikten sonra zamanla belki biseyler olmasi dogal bence.
Olur tabi şu an senin resmine bakip olduğum gibi ;-D
Bende birini rüyamda görerek aşık olmuştum oluyor böyle vakalar :D
Aşk bir süreçtir sadece görerek olmaz bence :)) Ona hoşlantı denir
yok hacoli işsizlik ve boşluktan onlar hep öyle bir dünya yok :D :D
Ilk goruste askin fotograf versiyonu. Bu yuzden ulkemizde ki bosanma sayisi bu kadar fazla :)
Hoşlanma olabilir ki bir kere başıma geldi ama aşk çok farklı birşey
Göreceli bir soru sen hoşlanmazaın başkası hoşlanır. Kişiden kişiye göre değişir
ben memelerınıde görmüştüm bu arada :D:D
Sen niye hep bukadar eksi aliyosun
Gece gece aklına bumu geldi :)
Aklima gelmesine gerek yokki cevabi okuyunca ilk o goruluyor niye boyle ya?
Bilmem Üzüldun mu halime
Evet :-(
Bir arti verdim moral olsun
Yoksam artıyı sen mi verdin bana?
Evet
bir pılas da sefinizden :), cevapa gelelim...
Bak senle konuşuyorum die kiskanip eksiledi kızlar gene :.
Kizlar seni kiskaniyomu
Evet paylaşamıyorlar senle az konuştum bak kaç eksi aldım
Peki erkekler neden eksiliyor
Kizlar beni seviyor diye onlarda kıskanıyor
:) bir plas da sefinizden ikram olsun.
Vay arkadas ilginc
Sevdiğimizden eksiliyoruz cidden <3
Hasim, sert, karizmatik, bir o kadar da mutevazi beyefendi, umarim en kisa zamanda juilet'ine kavusursun.
@fikrimgeldii insan sevdigini eksiler mi, biraz comert ol benim gibi, emin ol ki canindan bir parca kopmaz.
Kıskanıyorum-dur belki.. Bilemedim şimdi :P
Bilemedim bilemedin, yine bilemedin. sen ne bilirsin peki :) , Bu arada @Romeooooo cevap alanini kirletmeyelim, ozele gelebilecekmisin :) , bilemedim simdi.
Hey maşşallah :D
:)) @ByToRo
Resme bakarak aşk yalandir birbirini taniyinca olabilir
Bende cok sacma... begenilen sadece fotografi yuzu ya da baska yeri ask dedigin bu degildir
Asik olmak degil sadecee hayranlik ask ve sevgi bu kdar basit birsey olamaz.