11 ayTek bir fotoğrafa âşık olmak mümkün değil en azından gif olmalı 😃 şaka bir yana esasen insan âşık olmak için mutlaka karşılıklı etkileşime ve iletişime zaruret hâlinde ihtiyaç duyar çünkü ruhtaki ve kâlpteki o sıcak hisler ve duygular belli bir canlılık, belli bir hayat ve karşılıklı olduğunu bilmek, görmek, hissetmek ister.. İnsanın en önemli ihtiyacı olan güven de zamanla yine karşılıklı etkileşime ve iletişime bağlı olarak inşa edilir, yerini bulur.. Fotoğrafta âdeta bir ölü vardır aşk ve güveni hissetmek hayat dolu bir ilişkide mümkün olabilir sadece.. İnsanın sevdiğinin gözlerine bakması ve birbirleriyle o sevgi dolu, aşk dolu bakışlarla konuşmaları bile çok önemli bir ayrıntı..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
m 11 ayEvet, aşık olmak mümkündür.
İnsan sevebilir hatta kalbine bile görebilir aşkını.
Bazı insanlar da "İmkansız bir aşk" diye söylese de kimseyi dinlememeli, kulak asmamalıdır. 😄
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayBen buna pek inanmıyorum Maalesef şimdi aşık olma deyimi farklı hoşlanmak farklı Evet bir insana ilk bakışta Bakarsın bu resim olur karşıdaki gördüğün birisi olur canlı canlı ona İlk Bakışta Aşık olmaz ona ilk bakışta hoşlanırsın bir fotoğrafa aşık olmak deyimi de Aslında buradan ileri geliyor aşık değil hoşlanmaktır o beğeniyorsun Aslında hoşlanmak demeyelim beğenmek Yani birini gördüm beğendim
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Bir fotoğrafa aşık olmak belki fazla iddialı ama o fotoğrafla bir şey hissedebilmek mümkün. Bazen bir bakış, bir duruş insanda anlamını bilmediği bir duygu bırakır. Tanımı konulamaz ama içten içe bir çekim başlar. Gerçekten tanımadan bağ kuramazsın ama o ilk etki, bazen yolun başladığı yer olur. Gördüğünle değil, hissettiğinle kalırsın.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan duyguları karmaşık şeyler, değil mi? Bir fotoğraf bir anı, bir his ya da bir hayali çok güçlü bir şekilde tetikleyebilir. Ama "aşk" dediğimiz his biraz daha derin bir bağ içerir bence, yani bir kişiliği, bir ruhu tanımayı gerektirir. Fotoğraf bir başlangıç olabilir ama bu ancak hayalin veya arzunun bir yansımasıdır. 😊 Sana bir şeyleri anımsattı mı bu fotoğraf?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
11 ayMerhaba,
Evet mümkündür, Sevda Zamanı filmi müthiş bir film, kendi kendine içinden sevmek! 🌸412 Yorumla- 11 ay
En güzel günler o zamanlardı ubericem 😅en mutlu olduğum zamanlar 😅gelen geçen acıttı 😂 lanet olası pislikler 😅
Kendi kendine sevmek güzel sevdiğini bilirsin 😅 - 11 ay
Heheeh 😅🌸😅aklım başımda değil aşkımda olsun istiyorum 😅
Çok şükür çalışmaya devam 😅iş güç 😅
Sende ne var yok 😅 sevgili yapmışsın sanki 😅 - 11 ay
Hahahha 😅😂😅sıfır tolerans ulan 😅
Vay anasını yanlış görünmüş o zaman 😅tez vakitte gönlünce olsun o zaman 😅
Seni sevmeyen ölsün uberiçem 😅 - 11 ay
Hehehe 😅😂😅
Biz buraya neden çıktık niçin çıktık 😅bunu izaha gerek yok 😅
https://m.youtube.com/shorts/sGZIAqD3GUo - 11 ay
Her türlü 😅 aman aman 😅aman aman sjdjd
- 11 ay
Teşekkürler diğer sorudaki etiket 🔖 için oraya yazmak istemedim. 🦋🕊🌻🥳
- 11 ay
Rica ediyorum 🌸canın sağolsun 🌸Öyle bir yere yazmışsın ki senin önerdiğin film 😅hala pcmde duruyor geçen açmıştım misafirlerime
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hayır sadece beğenmedir bence o.
22 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,3b cevap paylaştı. Fotoğrafa değil duygulara aşık olurum
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
11 ayBeğeni olabilir de aşk olmaz bence...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u 11 ayAşık olduğum sevdiğim kadının fotoğrafına da aşık olurum tabi ki de. ama tanımadığım bir kadının fotosuna bakıp aşık olmam tanımadan
21 Yorumla
u 11 ayDoğrudur
11 ayAh yine kendime aşık oldum demek ki. Fotodaki gördüğüm beden bi başkasına aitken, ona bakarken gördüklerim tamamen kendime olan hayranlığımdır, aşkımdır, sevdamdır.
32 Yorumla- 11 ay
İnsanın başına ne gelirse boydan gelir zaten haklısın sen de Nikonikcim
Gizli Üye(36-45)11 ayAşkın aşamaları nelerdir♥️
Buaraştırmalar ışığında, romantik ilişkilerin evrimsel seyri, aşkın farklı evreleri ve bu evrelerin ilişkilerin başarısına olan etkileri şu şekildedir:
Tutku ve heyecan (ilk evre) ...
Bağlanma ve güven (ikinci evre) ...
Sorunlar ve zorluklar (üçüncü evre) ...
İstikrar ve derinlik (dördüncü evre) ...
Uzun vadeli mutluluk (beşinci evre)14 Yorumla
Cevap sahibi11 ayhep sana rastlıyorum öpüştüm senle💋
Cevap sahibi11 ay. p
11 ayBir Türk filmi vardı böyle. Eski bir film. Ben sana aşık olmadım ki resmine hayaline aşık oldum diye artistik laflar ediyodu adam. Bir ressam vardı. Bir portre çiziyor. Babası gelip soruyor bu kız kim? Hayalimdeki kadın ama böyle biri var mı bilmiyorum. Bir gün resim sergisine bir kadın geliyor ve resmin önünde duruyor. Kadın şaşkın tabi çünkü kendisine çok benziyor. Ve evleniyorlar. Haha yani mümkün
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 11 ayMümkündür, Metin Ersan abimiz ne güzel demiş;" Ben seni değil, resmini tanıyorum. Belki sen benim bütün güzel düşüncelerimi yıkarsın.. 🌾 Ben Seni Seviyorsam bundan sanane".
Film 🎥🎬~ Sevmek Zamanı 🕊
12 Yorumla- 11 ay
https://youtu.be/EF4H_vX1qtU?si=cPcS5dNUZNv0H2Uu Evet gerçek aşk varmış dedirten. Şu klipte film kareleri var bioma eklemeyi düşündüm bir ara hatta. 🌻
Aşk dediğin bana göre beğeni o yüzden bir fotoğrafa bile insan aşık olabilir. Anlık kalp atışı bile hızlanır.
21 Yorumla
11 ayAnladıgım kadarıyla aşk saçma sapan bişey ,, nerde nasıl olacağının garantisi de yok bence olabilir.
21 YorumlaAşk mı, hayranlık mı karışır ama olur. Gönül filtre tanımaz.
10 Yorumla
11 aytanimadan fotografa asik olmak bence bir ideale asik olmak gibidir (o gorunuste birinin idealini olusturmak)
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
11 ayhttps://www.youtube.com/embed/Wcudlee8oy4O sadece filmlerde olur.
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Geçmişte yaşanılanlar nedeni ile model alınabilir sadece platonik bir duygudur öteye geçmesi kişinin ruh sıkıntısı ile yorumlanabilir.
11 YorumlaFotoğrafa değil fotografta bulunan kişiye, anıya ya da hislere aşıksındır.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u 11 ayİnsan fotoğrafa da aşık olabilir, yüzünü bile görmediği kişinin karakterine de.
21 Yorumla Bence mümkün değil bir insanın gülüşünu sesini mimiklerini görmeden bi fotoğrafla karakterini kimliğini tanıyamazsın aşıkta olamazsın bi fotoğrafla aşık olunsaydı Brad pitt e aşık olarak dolandırdım ortalıkta
10 YorumlaBen okuduğum kitap karakterine aşık oluyorsam bu mümkünse o da mümkün 😂😂
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 11 ayZamanla hisleri büyütmüş aşık olmuş demekki mümkün
11 Yorumla
11 ayMümkün, ben peçeli bir kıza aşık olmuştum yüzünü görmeden
11 Yorumla
11 ayEski zamanlarda insanlar bir fotoğrafa sevdalanıyordu, mümkündür.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
11 ayHayır, sadece bir fotoğrafa aşık olmak mümkün değil. Hayranlıktır o, aşk olsa duramazdı.
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Sadece filimlerde gerçekte bu çok zor
"Ben senin resmini sevdim seni değil"
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 11 ayAşık olmam için erkeğin ses tonunu da duymam lazım foto yetmez
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Fotoğrafa aşık olmak mümkün olabilir. Çünkü duyguları uyandıran, anıları canlandıran ve bazen hayal gücünü tetikleyen araç olup sende derin bir bağ ve takıntı yaratabiliyor...
10 Yorumla
11 ayHoşlantı olur. Aşk gibi bir duygu için tavırları konuşması sesi yaklaşımları hayat felsefesi (uymayabilir çünkü) dahil bilgi sahibi olmak zamanla tanışmak arada yoğun enerji aktarımı olması gerekir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
11 ayAşk değil de sevmek hoşlanmak mümkün elektrik alarak
20 Yorumla
11 ayEvet bazen bir fotoğrafdaki derinlik insanın kalbini deler geçer ve orada yerleşir
211 Yorumla- 11 ay
Filmi tavsiye ederim izlemediysen HD 1080 p olarak var..
- 11 ay
@Kim-Bilir-Belkidee evet listeme aldım en kısa zamanda izleyeceğim.
- 11 ay
Birkaç kere izledim ben aynı tat ile 🌸eskiler ne güzel seviyormuş ama ben bu filmi bilmeden önce de severdim onun gibi 🌸 kendi kendine sevmek güzel ihanet yok kandırmak yok yalan yok görünce mutlu oluyorsun 😅
- 11 ay
@Kim-Bilir-Belkidee eskiler çok saf ve masum seviyordu. Şimdilerde aşkın adı geçici bedensel hazlarla kirlendi. Ondan ona koşmak aşk oldu.
- 11 ay
Bende çocuk gibi saf ve masum sevdim, adam gibi de korudum kolladım yanında oldum hep, dört senem çöp oldu. 🥲
Günümüz ilişkilerinin canı cehenneme 😅
Yok gözüm günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor ama onları seviyorlar hep tercih ediyorlar güzel sevenler üzülüyor - 11 ay
@Kim-Bilir-Belkidee sen ve ben gibiler çok az kaldık. Ve ben bu kirlenmişlik içinde yalnız olmayı yanlış insanlara tercih ediyorum.
- 11 ay
En güzeli, katılıyorum buna. 🌸
Yalnızlık kalabalıklar içinde yalnız kalmaktan daha iyidir. 🌸
Yanlış biri anca üzüyor üzer.
Yalnız tek başına da mutlu olunabiliyor. 😅 Canları cehenneme 😅
Gönlünce olsun 🌸 - 11 ay
@Kim-Bilir-Belkidee çok teşekkür ederim. Seninde gönlünce olsun.
Ama elbette bir gün bir hayat yoldaşı gerekecek kalbimize ruhumuza.
İnşallah en doğru zamanda ve en doğru kişi olur.😊 - 11 ay
Ricalar ve teşekkürler 🌸
Amin inşaAllah. 🌸
Şu hayatta aşk harici her şey oldu ama hiç kıymeti yok hiçbir şeyin kıymeti yok gözümde 😅
Ulan sadece aşk olsaydı da hiçbir şey olmasaydı kazanır alırdım yine 😅
Gerekiyor da adres yok konum yok. Kadın çevrem yok hiç kadın arkadaşım yok. 😅
Kolu komşu teyzelere tanıdıklara söylüyorum anca. 😅 Aracı olun diye namuslu biri olursa 😅 - 11 ay
@Kim-Bilir-Belkidee duygularını gerçekten çok net ve doğal ifade ediyorsun.
İçten bir insansın.
Umarım gönlün gönlüne denk birine düşer.
Arayanlar bulamaz bulanlarsa arayanlardır 😊 - 11 ay
Düz bir insanım dümdüz basit doğal, olduğu gibi. 😅
Düz severim doğal samimi. 😅
Amin amin inşaAllah 😅 elimden geleni yapıyorum valla. 😅
Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Kürk Mantolu Madonna'dan örneğini görmek üzere şöyle söyleyebilirim ki : Bir fotoğraf , bir kişiden daha aşık bile olabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı.
11 ayKesinlikle değil. Aşk derin bir duygu ve buna herkes kolay ulaşamaz. İlk görüşte aşk deyimi de saçmalıktan başka bir şey değil.
10 Yorumla
11 ayMümkün mesela fenerbahçe tribün fotosu 😂
12 Yorumla- 11 ay
İnsanları dış görünüşünden sjsksKs
Mümkün ama saçma beyin fantezi yapıyor. O kadar gerçek değil yani. Sadece yoksunluktan oluyor genelde.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayAptallıktır hisler görsellikle açığa çıkıyorsa zaten gerçekliği tartışılır o nedenle bunu yaşayan insan varsa da bi kandırmaca içindedir beyni
10 Yorumla
11 aySevmek zamanı filmi bunu çok çok güzel özetliyor
Bazen o kişinin kendisine değil yalnızca resmine aşık olursun çünkü o dostça bakıyordur10 Yorumla
11 ayHoşlanırsin, tanıdıkça aşık olursun
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Beğenme, hoşlanmadır o
11 Yorumla
11 ayEski zamanlarda olsa evet derdim yıllarca mektuplaşan aşıklar vardı bu zamanda sanmıyorum
20 YorumlaSevmek zamanı diye bir film var adam diyor ben sana değil resmine aşık oldum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mümkün olabilir düşünsene fotoğrafa bakarak aşık oluyorsun canlı görsen hastası oluyorsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu fotoğraf takı beyefendi gibi aşk kendi anladirdigindirr. Sen neye yükkersrn o
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayBöyle bir film vardı😅 bence saçmalık, fotoğrafa yüklenen anlam buradaki duygular
10 Yorumla
11 ayBir fotoğraf bazen derinlerdeki en uç noktaya dokunabilir. Bu bizi cezbeder.
10 Yorumla
11 ayKitap ve filmlerde mümkün. Gerçi ilk görüşte âşık olanlar da var (Hiç inanmasam da…) .
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
11 ayİnsan hiç görmediği birinin sesine de aşık olabilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayBazen görmeden bile aşık olunur bir sese bir mesaja bir düşünceye
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayİlik gibi yakışıklıysa taşsa tuşsa falan fotoğrafla etkilenmek imkan dahilinde olabilir belki de sesini duymadığıma tutulmam diye düşünüyorum 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
11 ayPek âlâ mümkündür..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Mümkün değil imkansıza yakın birşeydir. Bu resimdeki sahne de filmde en sevdiğim sahnedir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
11 aySadece bir fotoğraf üzerinden aşık olma bence takıntılı bir durum, ve akıl işi değil.. kalp işi hiç değil.. beğenme etkilenme olabilir o kadar
01 Yorumla
u 11 ayÇok doğru
kürk mantolu madonna esintisi var soruda..
11 YorumlaEğer fotoğraftan aşık olabiliyorsan yüzeysel bir insansındır (ki onun adı aşk değil beğenme en iyi ihtimalle de hoşlantı olur. Aşk olmaz)
10 YorumlaYoklukta değilim o kadar😀
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır tabiki sadece bu yeterli değil
11 YorumlaMümkün yeter ki o kişi sevsin..
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayBir detayı bile önemli dlirrr
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
m 11 ayMümkün olabiliyor
12 Yorumla- 11 ay
@MarllboroRed usta sana bir şey sorucam mesaj atmam mümkün mü
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayır bence beğenme, hoşlantı olabilir
11 YorumlaKesinlikle katılmıyorum içlerinden çürük yumurta çıkan fazlasıyla insan var
10 Yorumla
11 ayolunabilir ben sadece goruntulu konustugum adam icin yanip kul oluyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne