Buradan asik olanlari ben anlamiyorum. Bu insanlar harbi ciddimi? Insan biriyle vakit gecirmeden asik olabilirmi? Normalmi bu?
Cevabın nedir?
Buradan aşık olanları ben anlayabilirim. Çünkü sadece resimleri yok. Fikirleri de var. Verdiği cevaplardan, az çok ne kişilikte olabileceğini anlayabiliyorsun. Ben asıl facebook da , bir kaç kare resmini görüp aşık olduğunu söyleyenleri anlamıyorum. Anlayamam da , çünkü gerçek değildir. Sadece karşısındakini kandırmak için, büyülemek için , süslü sözcüklerdir. Orada sana aşığım der, ama diğer tarafta diğer kızı ayarlamaya çalışır... Aşığım, seviyorum demek kolaydır. Mühim olan bunu fiillerinle gösterebilmek. Bir iki mesajla adam kandıracaklarını sanıyorlar. Yok öyle dünya...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Olmasina Olurda Nasil Olur kismini yasayanlara sormak Gerek eskiler Mesela Kizin ya da Oglanin resimini Görür ve Nikaha kadar Birbirini Görmeden canli olarak yani Hatta Birak Resmi yazilarla sadece Mektup yoluyla eskiden ask yasayan vardi sanal daha ilerisi demekki olan oluyo:)
00 Yorumla
Kesinlikle Değil birini tanımadan sadece bir görüste ask oyle olmaz resimde olmaz hele hic eğer o fotorafta bacagı kırık mırık vs olsaydı emin ol sogurdun ki gene kırırsa gene sogursun gerçek askı bırakalım zaten :) herkes fizike bakıyor bakmayan kalmadı :) ama bakıyorlar ama huyada bakın herzaman fizik değil huyda onemli demek istedim bir bakısta onun huylarını görebiliyormusn? eğer göremyiorsan asık olma ihtimalin olsada gercek ask olmaz bu anca tutarsa fakat görebiliyorsanda bana göre normal değil cünkü insan birinin huyunu bir bakısta nabıyor yaw :)
00 Yorumla
bence görmeden aşık olmasınlar
galeri2.uludagsozluk.com/.../...r%C4%B1_324078.jpg152 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
90
Cevap
183Cevap
+1 yılÖyle demeyin normal bişey çünkü bende öyle oldum resimden aşık oldum aşk da denmez aslında onu beğendim fbta ve mesaj attım tanıştık sonra o Beni canlı görünce çok şaşırdı benimle çok ilgilenmeye başladı bence gün geçtikçe daha çok bağlanıyordum aşık oldum resmen o kıskanç ben aşık :) 8 ay sonra düğünümüz var nişanlıyız :) :) çokta mutluyuz yani içine kötülük düşmedikten sonra hiç bir zararı yok ama bakın benim sayemde tanıştık ve ikimizin sayesinde buraya kadar geldik :)
21 Yorumla- +1 yıl
:) Enteresan...
+1 yıl'Sevmek zamanı' Yeşilçamın güzel filmlerindendir... tavsiye ederim
Adam yıllar yıllar boyu duvarına astığı bir kadının portresine bakar durur...( fotograf)
Aradan zaman geçer
Birgün o duvarda fotografı olan kadın çıkagelir
Adam onu reddeder
Çünkü duvardaki kadını sevmektedir...
Fotoğrafın kendisine değil belki ama "çağrıştırdıklarına"
Onunla yaşatılan hayal alemine aşık olur, tutulur kişi...04 Yorumla- +1 yıl
Müşfik Kenter, Sema Özcan...
- +1 yıl
Rica ederim, iyi seyirler
+1 yıltek görüşte aşka inanırım ki zaten bence aşkta tek görüşte olur ama burada aşık oldum diyenlere inanmıyorum çünkü dışarda gördüğün zaman sadece fiziğini görmüyorsun hareketlerini de görüyorsun. ama burada sadece bir objesin sonuçta birde adı üstünde sanal ya herşeyi uydurma olabilir.
01 YorumlaOluyor ya, genelde benim fotoğrafımı görenler bana aşık oluyorlar
sasasasfasdoaweadasgashgahusgaı :D : D:sakshjaksjaksjka
Şaka bir yana ben de anlamıyorum o durumu, fotoğrafı görünce en fazla beğenirsin, Türk filmlerinde olur anca fotoğrafa aşık olmak :D00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. bencede tek bir fotoğrafla aşık olunmaz sadece hoşlanmadır o ya aşk öyle basit değil ben kimseyle konuşmadan hiçbir fikir sahibi olmam aşık hele hiç... karakter daha önemli benim için bu haytta daha önce çook ağzım yandı o yüzden yoğurdu üfleyerek yerim :)
00 YorumlaEwet olabilir. Hatta senin dusuncenin tam tersi fotodan asik olup gercekde tanistiginda aski sonebilir. Genelde olusan ask bicimine aykiri bir durum olsada vardir. Ama soylede bir detay var fotodaki kisinin tum hatlari yuzden bedenine kdr asik olan kisiye hitap etmelidir hayalimdeki tip bu demelidir yani.
00 Yorumlaresme degıl cerceveye talıbım ben.. kım gercek kım yalan onu bıle bılmedıgın üstelik bır kaza ıle popoma donecek surat pesınde degılım elıne degmeden gozune bakmadan mımıgını seyretmeden nasıl asık olunurki..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sadece resimle pek inanmiyorum. Ama soyle bisey soyliyim. Ben aylardir sinavda yanimda oturan cocugu aklimdan silemiyorum. Surekli faceden resimlerine bakiyorum. Kimseye karsi boyle bisey hissetmemistim. Ayri sehirlerde yasiyoruz. Ama ben bir gun onu tekrar gorucegimi dusunuyorum.
10 YorumlaRuhlara inanıyorsan İslama inanıyorsan, hiç görmeden, hiç duymadan, hiç koklamadan da aşık olursun "Allah aşkı", "Nebi aşkı" Nedendirki hepimiz hep birini arıyoruz çok aşık olduğumuz insandan bile bir süre sonra soğuyoruz neden neden neden YA HU. Asıl aradığımız O aslında Ağlayacağım şuan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılCanli canli görmekle resmini görmek arasında hiçbir fark yok bence. Gözünü açık tutar ve konuştuğun kişiye yeterince zaman ayirirsan konuşarakta çok iyi taniyabilirsin sevebilirsinde.
13 Yorumla- +1 yıl
Asik olma sartlarinda birinci planda gelen kişilik olmali bu da konuşarak rahatca anlasilabilir. Senin için dokunuş bakis koku belirleyici faktör olabilir ama her insanin aska bakış açısı ve beklentisi farklıdır
16 yaşında sanal bir aşk yaşamıştım :D Kızın sadece 7 tane resmi vardı :D onlarda piksel piksel sayılıyordu :D sonra.. Ayrıldık işte yürümedi :D mesafeler çok uzak kaldı ilişkimizde :D Ulan ne günlerdi yaa :D
01 YorumlaEvet normal tam 1 bucuk senemi verdim ben sadece fotoğraf ve ses. Pişmanmıyım hayır değilim 1 bucuk senede sadece 5 kere buluştuk ayrıldık. şimdi tanışalı 2 sene oldu ve yanımda beraber olmasak bile konuşuyoruz görüşüyoruz o bile mutluluk veriyor insana :)
00 Yorumla
+1 yılResmini görmek aşık olmak için elbette yeterli değil ama az çok karşındaki kişinin nasıl göründüğü hakkında fikir sahibi olmaktır. Tabiki tanımak, gerçekte de görüşmek gerekir. Kısacası hoşlanmak için yeterlidir diyelim ;)
00 Yorumlazamanını ılla onunla gecırıp de asık olman anlamına gelmezkı tabı senın ıcın sacma olabılır ama sonucta senın beynın asık olmıyor kalbınle yureyınle o kısı arzuluyorsan hosuna gıdıorsa bıle resımlerı bunlar senı aska bıle surukler benım tahmınım buu herkezın gorusu acıktır :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları öyle bir hale getirdiler ki reelde taklaya gele gele sanala umut bağladılar. Resme bakıp aşık olanlar değil onları bu hale getirenler utansın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sırf fotoğrafa bakarak aşık olmak, tanıyarak aşık olmaktan daha olası..
Çünkü tipine aldanıp yanaştığımız birçok kişi ağızını açar açmaz sıçıp batırıyor..00 Yorumlao insanı kafanda kurguladığın kişilikte karakterde biri olarak düşünüyorsan hatta ses tonunu dahi aşık olabilirsin. ama gerçek kişiye değil kafandaki o hayale aşık olursun :)
00 YorumlaResim görünce beğenme olur anca. İlerisi olursa zaten o insanın işi gücü dış görünüştür. Bir insanı tanır tanımaz aşık olmazsın bence. Aradan zaman geçer öyle olursun kişiliğine. Daha sonra görüntüsü de sana dünyanın en yakışıklı/kızı gibi gelir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılher an hersey olabılır.. sımdı resmını gorursun sonra bulusur suretını gorursn belkı harıka bır bırlıktelıgn olur.. hayır ve serrı yalnız Allah bılır.. o yuzden buyuk konusmamak lazım..
00 Yorumla Fotograf aşkı olsa gerek, fotoroman aşkı gibi :P
52 Yorumla
+1 yılBen hala görerek, tanıyarak aşık olmayı başaramadım. Burada millet fotoğrafını gördüğüne aşık oluyor. Yalnızlığın içlerine kamp kurması mıdır yoksa sevgi fakirliği midir anlamadım..
01 Yorumlaaşık olmaya o kadar muhtaçlar ki o kadar duygusal açlık içindeler ki sebep budur arkadaşım abaza olanları saymıorum bayanb ya da erkek o amaç farklı cinsel açlık ama duygu açlığı ve artık aşık olamama u boşluğu doldurma durumu
00 Yorumlakısaca sunu demek isterim uzaktan sevmeyi beceremeyen yakından hiç sevemez bazen bir fotograf bile yeter sevmeye haa tabii önmli olan aşık oldugun acaba doğru insan mı
02 Yorumla- +1 yıl
herkez özgürdür ama biz sevgilimle once fotografta gördük 2 ay öyle konustuk o bana ben ona cok düşkündük sora tabii askerden geldi aramızda 3 saatlik mesafe var en basta kamerada falan konustuk halada birbirimize düşkünüz gelecek planlarımız bile var ha tabi dediğim gibi doğru insana denk gelmek önemli burada :D
ven olmuştum bakışları etkilemişti beni fiziğide iyiydi hani yüzüne baktıgında ilk görüşteki aşk derler ya bunun sanal misali işte ilk görüşte aşk :)
00 Yorumlabazı insanın resmine baktığında pozitif şeyler hissedersin. aşkta da hissetmek önemlidir olabilir yani insanlar çok tuhaf şaşırmamak gerek.
00 Yorumla
+1 yılDeğil hatta anormal. Aşk kelimesinin değerini bilmeyenler, hoşlantıyla aşk ayrımını yapamayanlar ve depderin bir boşluk ve yokluk içinde olanların yapabileceği saçmalık ötesi bir tepki.
00 YorumlaBirinin gözlerindeki ışığı, yüzündeki o tatlı gülümsemeyi birebir görmeden nasıl aşık olunabilir ki? Bu kadar basit olmamalı aşk.
00 Yorumla
+1 yılAşık olmuyorlar aslında hoşlanıyorlar aşık olduklarını sanıyorlar. Sadece fotoğrafını görüp nasıl güvenebileceksin ki zaten. O aşk değil sadece hoşlantı. Ünlü birine duyduğumuz ilgi gibi bir şey.
00 Yorumla
+1 yılbence olamaz. cok saçma. fotosunu görünce sadece hoslanirsin. bide sakin fotoya aldanmasinlar bazilari fotodan farkli çıkıyor insan begendiyle kaliyor.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir he ilerledi diyelim olan şeyler mesafeler ve araya 3. kişiler girmeden devam ettirilebilir çokta saçma değil açıkcası.
00 Yorumlainsan tanımadığı insana aşik olamaz bence daha güzelini görünce onada aşik olur o zaman bu mantıktaysa ki onada aşk değil begeni derler ..
00 Yorumlabazen sesine bile aşık olunur cok normal dış gorunuse aşıksın tanımalısın tanıyınca degişebilir düşüncelerin...
00 Yorumla
+1 yılSanirim duygusal bir boşluktan kaynaklaniyor. Bence o aşk değil hoşlanti oluyor sonuç olarak karakterini yüzyüze tanismadan bilemezsin ki
00 YorumlaRESİMDEN DEĞİL DE, GERÇEK HAYATTA BİR GÖRÜŞTE AŞIK OLUNABİLİYOR.. AMA TABİ KÜÇÜK YAŞLARDA 18-19 LU YAŞLARIMDA BEN OLDUM Bİ KERE.. BİR KEZ GÖRDÜĞÜM KIZA DELİ GİBİ AŞIK OLDUM :)
00 Yorumla
+1 yılFotoğraflar genelde gerçeği yansıtmıyor. Zaten fotodan aşık olmakta aklı başında birinin işi olamaz :)
01 YorumlaAşkın içine o kadar ediyorlar artık düşünün. :( Aşk öyle birşey değildir resme bak aşık oldum. Bana her zaman saçma gelen birşey.
00 Yorumla
+1 yılTek fotodan olmaz da, daha sonra iletişim kurdularsa belki. O da ask değildir ya hoslanti falandir.
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmem :)) belki sonra gprusenler de vardır, ayni sehirdelerse. Ama yazismak şöyle, hani mektup arkadaşı gibi düşün. Dertlesmek bir nevi.
Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. bence normal degil dış görünüş bir kitabın kapağı gibidir ama içeriği daha önemlidir yani karakteri
20 Yorumla
+1 yılAşk gözle olmaz sadece gözle bakan cismi görür aşk ise cisimde değil manada gizlidir . Kaysı Mecnun yapan leyli ; leyli yi Leyla yapan Kays değil birbirlenine duydukları Aşktı. Önemli olan cisim değil Aşkın bizzat Kendisidir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılhayır buradan bir fotograf görerek birinden hoslanamazsın en fazla begenirsin. asık olanlar hoslananlar falan şaşırmış. normalde bunların ne oldugunu bildiklerini sanmıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
ikisi de
+1 yılMesela lcd panele aşık olmak.
ya da üretici firmaya01 Yorumla
+1 yılAsk Değil Sadece Ne Kadar Kız Düşürürsem O Kadar Kârdir Düşüncesi Yani Tipi Falan Önemli Değil Ama Bilmiyorlarki Karşı Tarafında Amaci Ayni Eger Bir Kizi Kolay Elde Edebiliyorsan O Kızdan Hic Birsey Bekleme Zaten..
00 YorumlaAşk resme bakıp da olunacak bir şey değil. Buradakiler kız kafalamak için yapıyor. Gayet o duyguyu tattım ve 4 yıl aynı kişiye aşık oldum. Öyle bir resme bakıp da ben sana aşık oldum yaa. s. s. s diyen abazaların asla anlayamayacağı bir his.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil. Aşık olduğunuzu zannediyorsunuz ama değilsiniz. Siz kendinizi biraz da şartlandırıyorsunuz. "Çok yakışıklı, alık olunası çocuk" diye. Belki tanıdıktan sonra hisleriniz değişecek. Tanımadan bir şey olmaz.
00 Yorumla hayat olmaz denilen ve beklenmeyen şeylerin başa gelmesi demektir bu kadar derim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşık olunmaz beğenilir ve hoşlanırsin bende sevgilimi fotosunu gördüm hoslandim ve kabul ettirene kadar canim çıktı ve şimdi iyiki var hayatimda diyorum ikimizde uzun zaman bir birimizi gormeden sevdik dış görünüşe onem verilir ama hiç demezlerki ahlaki nasıl namuslumu beni mutlu edebilecekmi diye bunlar yok paran varsa yakisikliysan ya da guzelsen tamam kızlar peşinden koşar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Normal değil, elbette resimden aşık mı olunur gençler iyice saçmalamaya başladı...
00 YorumlaSevgi ve Ask farklı terimler olduğu için insanlar karıştırabiliyor. Insan bağlanabilir bu aşk değil cinsel begenidir.
00 YorumlaAşk tanımının içi ne yazıkki o kadar boşaldı ki artık;beğeni veya hoş gelme olgusunu aşk sanıyorlar. Sadece resim ile olan en fazla beğenmek olabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Hic sorma...
+1 yılBilmiyorum bence çok mantıksız sadece merak old zannediyorum gerçekten aşık olanlar var mı bu sitede varsa yazsın
00 Yorumla
+1 yılHikaye onlar kendileri de biliyor ya da bilecektir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 826 cevap paylaştı. Oluyor ama kısa vadeli. Bir tık daha yakışıklısını/güzelini bulunca aman diyorlar falan filan. Boşver adam gibi görüşerek seveceksin, sağlam olur.
00 Yorumla
+1 yılResimin etkisi olabilir tabii hele birde insan duygusal olarak boşluktaysa kendini kaptırabilir.
00 Yorumla
+1 yılhoşlantı olur beğeni olur sadece ama tanımadan aşık olunmaz.
00 YorumlaDeğil tabi ki ya, o aşık oldum diyen insanlar duygusal boşlukta olup aşık olmak için olanlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılonu kafanda buyutup anlamlar yuklemıssın :)
bu yuzden normal00 Yorumla
+1 yılAsfaltta güzeldir, ama altından kanalizasyon geçer.
00 YorumlaAsk degil, uzun sure yalniz kalmanin etkileri. Amac belli zaten, kurcalamaya gerek yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Belkide tanıştıkdan sonra oluyordur... kimse direk aşık olmaz heralde.. du bir bakıyım sen aşık olunacak birimisin :)
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılGörmediğimiz Tanrı'ya inanıyorken, resme neden aşık olmasın insan?
00 Yorumla - Devamını Gör (213)
Devamını Gör(258)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem