5 yıllık erkek arkadaşım ile detaylara yazdığım durum yüzünden (maddiyat) ayrıldık geri döner mi?

Gizli Üye

Millet 5 yıldır beraberdik evlilik teklifi için tektaş yüzüğümü bile almıştı tüm ailesi beni biliyordu falan derken 1 hafta önce geldi ve bana dedi ki "biz maddi olarak geçinemeyiz bunun kirası faturası mutfağı var elimize birsey kalmaz bu yüzden evlilik işimiz çok zor ayrılalım bitsin" dedi. Bende bana böyle söyleyince ona dedim ki "gel benim evimde oturalım ömür boyu kira ödemekten kurtul sadece fatura ve mutfak masrafımız olur dedim" ama yine olmaz para yetmez geçinemeyiz dedi. Bunun üzerine hesap yaptık tüm masrafları, ödemeleri düşünce elimize her ay keyfi keder harcamak için 10bin TL para kalıyor ama adam bu para yetmez diyor ve bana sende bir işe gir çalış diyor. Bende ona bu sefer dedim ki "ben zaten benim evime girip oturalım diyerek ömür boyu ödenecek kira masrafını karşılamış oluyorum sanada fatura ile mutfak kalıyor bunuda bir zahmet öde dedim" yine yok olmaz yetmez dedi, bütün arkadaşlarımın karısı çalışıyor sende işe gir çalış dedi. Ama senin bütün arkadaşların kirada oturuyor o yüzden karıları tabiki çalışıcak fakat bizim kira ödeme derdimiz yok ki dedim yine olmaz dedi tamam senin evinde kiradan kurtulup oturalım ama sen yinede gir çalış dedi rest çekti bitirip gitti. Anneme anlattım bu adamın niyeti farklı bunda sevgi yok tamamen maddiyat odaklı dedi kendini garantiye alma peşinde dedi. Sizce bu adam bu devirde kira ödememe gibi bir rahatlığı kaçırmanın pişmanlığını farkedip geri döner mi? (Dipnot: bu bizim ikinci ayrılışımız birinci ayrılığın sebebi saçma birseydi ama bu seferki ciddi çünkü konu maddiyat para) Bu arada ayrıldıktan 4 gün sonra içimde kalanları yazdığım bir mesaj yolladım ama öyle hakaret içerikli veya gel barışalım falan gibi bir mesaj değil sadece aklıma takılan söylemek istediklerim vardı fakat kendisi hala aynı kafadaydı bu işin olmuyacağını söyledi uzatmanın anlamı yok dedi

Geri döner çünkü adam yüzsüz
Geri dönmez çünkü olay büyük
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
5 yıllık erkek arkadaşım ile detaylara yazdığım durum yüzünden (maddiyat) ayrıldık geri döner mi?
16 Cevap