5.5 yıllık sevgilimle ayrıldık, geri döner mi?

İkimizde 23 yaşındayız lise sonda beraber olduk ta ki 1.5 ay öncesine kadar hayatta tek varlığım kendisi idi son zamanlarda resmen, 5 6 ay öncesinde en yakın arkadaşım ve kardeşim tek muhabbetim olan iki insan amerikaya gitti bende bu son dönemlerde mental olarak kötü idim onla ayrıldık bir kere o dönem amerikaya gitmeyi bende düşündüğüm için ama onun için gitmedim ve tekrar barıştık son dönemlerde gerek ailesel gerek maddi manevi bazı sıkıntılar yaşadım ve bu yüzden ona zaman zaman kötü olduğumu eskisi gibi hissedemediğimi falan söyleyip onu kırdım istemeden doğum gününde onu bi yere götürmedim falan filan diğer gün ayrıldık 1.5 ay oldu ilk 1 ay çok uğraştım kendimi değiştireceğimi söyledim falan ama inanmadı güvenmedi belki eskisinden daha iyi oluruz ama bunlar bir daha yaşanacak vs dedi ten uyumumuz çok iyidi güldüğümüz şeyler bile aynıydı ben iyi bi insanım o da çok iyi bi kadın herşeyi düzeltecek gücüm ve mentalimin olduğunu düşünüyorum ikinci bi şansı hakettiğimi ve onu çok ama çok seviyorum alışkanlıkları değil direkt onu seviyorum o da beni çok seviyordu, ben yapmamam gerekn şeyler yaptım ama buda bu yaptıklarımın hangi durumdan dolayı olduğunu biliyordu bi yerde birikti ve patladı şimdi 1 ay sonra benim doğum günüm umarım döner sizce döner mi? Onun için her şeye hazır olduğumu biliyor ve asla saygısızlık olmadı aramızda

Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim kıymetli görüşleriniz için hakkımızda hayırlısı olsun
5.5 yıllık sevgilimle ayrıldık, geri döner mi?