Sevgilimle ayrıldık döner mi?

Arkadaslar cok detay var benım ılk ılıskım her anlamda kızın gecmısı baya kötü 4 kısıyle yatmıs flörtleri olmus vs cok ama gecmısınden cok pismandı ben hep guvendım ailelerimiz tanıstı evlencektık her sey güzeldi kızın tek sorunu her kavgada hep kendını haklı goruyor benı cıleden cıkartıyo hakaret edıyo ben sınır oluyorum mal canım denmesıne anlamıyo sonra ben de agır konusunca tum suclu ben oluyorum dun yıne aynısı yasandı sabah adım attım gel konusalım cozelım bı daha yapmayalım her seyı konusalım yok hatanı anla kopek gıbı pisman ol falan dıyo kendısı de yapıyo hıc gormuyo pesınde kosmamı ıstıyo sonra aradı yıne kavga ettık her yerden engelledi hadi ordan git falan dedi iyiyken cidden cok iyiydik hayatımın askı dıyodu benım ıcın de oyleydı onun ıcın her seyi yapıyorum cidden guzeldı her sey boyle benı kaybetmekten korksa yapmaz yanı daha once duzeltmek ıcın gelmıstı bı kez ama bılmıyorum doner mı sızce bı de gecmısı etkılı dımı boyle olusunda yardım edin

Güncellemeler
6 ay
gecmısınde baglılık sorunları oldugu ıcın boyle oldugunu dusunoyrum benle de 3. günde yatmıstı ama ben farklıymısım oyle dıyodu evlencektı
Sevgilimle ayrıldık döner mi?