Sevgilime geçmişimi anlattım ve ayrıldık ciddi bir ilişkiydi sizce geri döner mi?

Sevgilimle ciddi bir ilişkinin içerisindeydik ailelerimiz 1 2 ay sonra tanışacaktı herneyse ben 4 yıl önce konuştuğum flörtleştiğim bir çoçuğun evine zorla tehditlerle götürüldüm istemediğim halde eğer gitmeseydik çoçuk mesajlarımızı aileme atıcağına karşılık tehdit etti bu beni istemeyerek öptü ve bende geri çekildim daha da olmadı daha ne o beni gördü ne ben onu 4 yıl önceye kaldı konu. Sonra sevgilimle bu yıl tanıştık geçmişimi çok kurcaladı ben ona defaalrca yeminler ettim kimseyle bir şey yaşamadım diye çünkü Allah'a tövbe etmiştim bu konuyuda açmıcaktım sonra bu yalanlar böyle devam etti o bana herşeyi anlatmıştı eski sevgilisiyle yaşadığı şeyleri öpüşmüşler vesayire ama ben isteyerek biriyle öpüşmedim.
Bu konu günlerdir aklımda en sonunda bugün sabah söyledim böyle böyle oldu diye taciz gibi bir şey sonuçta yaşadığım.
O beni heryerden engelledi her yerden dinlemedi bile ama ben onun eski sevgilisyle öpüşmesine bir şey diyemedim sizce eski sevgilim geri döner mi tonlarca anımız var bitmesini istemiyorum ya
Sevgilime geçmişimi anlattım ve ayrıldık ciddi bir ilişkiydi sizce geri döner mi?