Yeni ayrıldığımız 8 aylık ilişki , beni terk eden sevgilim eski sevgilisine geri döndü , pişman olup döner mi?

Arkadaşlar sevgilim beni terk etti 1 ay falan oluyor , 8 aylık bir ilişkiydi , ve sevgilimin benden önceki ilişkisi 3,4 senelik yani kendisi öyle söylemişti , toksikleşmisti ayrılmak için bahane arıyordu bende kendisinden ayrıldım demisti bana annem ilaydayi begenmiyor yaşlı gibi senden büyük duruyor ama şu an ki sevgilin güzelmiş demiş benden dolayı biz uzaktan tanıdığız bunlarla annesi ailemi falan da biliyor seviyor bizi , ve o kıza geri dönmüş şu an eski sevgilimin arkadaşı yazdı bana Kübra aramız da kalsın ama berkenin şu an hayatında birisi varmış dedi , ilişki çok güzel giden bir ilişkiydi sadece ilişkimizin son 1 aylarında benden uzaklaştı benim geçmişimde ki eski sevgilimin arkadaşı 4 yıl önce ki bir ilişki ama saçma sapan şeyler soylemisler berkeye ama ufak şeyler cidden doğruluğu asla olmayan şeyler , ve kendisi polis okulunda gitmeden bir gün önce buluştuk ablamlarla aynı masa da oturdu sohbet etti beni öptü sarıldı seni seviyorum dedi vs. Ve o zamanlar da bir kızla konuşmuş instadan ben Berkenin takipleştiği 10,11 kizi ekleyip yakın arkadaşlara alıp fotoğrafımizi paylaştım konuştuğu bir kız varsa anlarım diye görsünler diye , kız sonra sen şaka mısın ya fotoları gördüm sevgilin var madem bana niye yoneliyorsun demiş yollamış berkeyi , Berke de benden bir gün sonra ayrıldı terk etti mutlu değilim Kübra ya dedi ve arkadaşlarına sıkıntılarım var hiç iyi değilim uzun süre ilişki istemiyorum Kübranin beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum eminim demiş , ve gerçekten daha 1 ay oluyor eski sevgilisine dönmüş şu an , ne yapmalıyım sizce? Pişman olup döner mi?

Yeni ayrıldığımız 8 aylık ilişki , beni terk eden sevgilim eski sevgilisine geri döndü , pişman olup döner mi?