7 yıllık sevgilimden ayrıldım geri döner mi?

Orta okul son sınıfta acılmıştım kıza ve o zaman sevgili olduk sonra lisede devam etti ve çok fazla şey yaşadık üniversitesi ye gittik ve devam etti fakat bundan 19 gün önce ayrıldık ve ayrılmadan önce 1 ay boyunca ayrılıp barıştık ilk ben onun çok üstüne gidip ayrılırım cümlesi kurdum sonra günler geçti o benden ayrıldı sonra barıştık yalvardım sonra tekrardan ayrıldık ve birilerini araya sokup buluşmayı kabul ettirttim ve geldi ve sonra buluştuk evimde sonra barıştık sonra ben onun ile buluştum sonra akşamına kavga ettik ve bana 1 hafta boyunca beni arama dedi düzelmeden gelme dedi 3 gün sonra beni arıyor aglayarak seni çok seviyorum seni cok özledim diyor sonra tekrardan barışıyoruz 4 gün sonra tekrardan o benden ayrılıyor sonra 3 gün yazmıyorum iletişim kurmuyorum ve bir bahane bulup tekrardan iletişim kuruyorum ve bundan önce bana arkadaş kalmak istediğini söylemişti fakat ben kabul etmedim neyse arıyorum ve konuşuyoruz ben bir konu için aramıştım onu konustuk sonrasında bana iyki varsın en güzel yıllarım senin ile geçti diyor sonra seni seviyorum diyip biraz bekliyor ben şaşırıyorum felan sonra kendine gelip canım arkadaşım diyor sonra biz birlikte baya konuşuyoruz eskisi gibi ben ona masal anlatıyorum akşamları normalde birbirimizi çok seviyoruz ve günde en az 4-5 saat beraber konuşuyoruz ve kavgalarımız olurken o çok stressli olduğu zamanlara denk geldi herşeyin ilkini birlikte yaşadık neysa benden tekrardan masal anlatmamı istedi anlattım sonra ertesi günü konuşmak istedigini söyledi konuştuk sınav haftasına denk geldi stressliydi benim ile iletisim kuruyordu elinden geldiği kadar fakat ben en son daynamayıp dedim ben arkadaş kalmak istemiyorum sevgili olalım tekrardan dedim ben dedi senin ile ilişkiye tekrardan dönmek istemiyorum dedi ve cok fazla wp den arayınca engelledi beni fakat Instagram dan takipten cıkmadı ve sınav haftasından dolayı Instagram a girip bakamamıştı ben ona tekrardan sevgili olalım demeden önce attığım videoyu görüp izlemiş ertesi günü ve biz 2 gündür felan konuşmuyoruz ve 23 Haziran da ikimizinde doğum günü ve o kadar fazla seyi birlikte yaşadık ki ben onsun 1 saat bile gecirmeye dayanamıyorum bana tekrardan geri döner mi sizce

7 yıllık sevgilimden ayrıldım geri döner mi?