2 buçuk yıllık sevgilimle bir kavgadan sonra Ayrıldık sizce geri döner mi ya da pişmanlık duyar mı?

Uzak ilişki yaşadığım sevgilim beni hem yeğeninin hikayesinden hem de kız arkadaşının hikayesinden engelletmiş bu olay olmadan 2-3 saat önce de kavga etmiştik ve onu görüldüde bırakmıştım sonrasında engellendiğimi fark ettim ve hikayeleri başka bir hesaptan gördüm ertesi gün bişi olmamış gibi davrandım ama mesajlarıma 2-3 saatte bir cevap verdi en sonunda akşam patladım bana bu durumu yanlış anlayacağımı bildiği için o hikayelerden engellettiğini yeğeni ve kız arkadaşıyla birlikte beraber olmadığını söyledi ben buna inanmadım benim tepkimden korktuğu için onlarla beraberdi ama görmemi istemediği için engelletti çünkü gece sonu kız arkadaşının evinde kalmış yeğeni eğer yanında o da varsa o da kalmıştır ama kendisi onlarla beraber olmadığını evde olduğunu söyledi dediğim gibi inanmadım bağır çağır kavga beni o kıza rezil ettiğini söyleyerek bitti dedim ve telefonu yüzüne kapattım wp den engelledim ortak gruplardan çıktım kendisi çok egoisttir hep son sözü söylemek ister instadan yazdı burdan diyeceklerimi diyim kapanışı yapalım dedi en sonunda da bitti dedi ve hesabını kapattı ama FB messenger ve aktif olarak bir oyun hesabında hala arkadaşız sizce yaptığı yanlışı fark eder mi? Kendisi inanılmaz inatçı, kibirli biridir ben pek yazacağını düşünmüyorum. Not: 1 hafta önce yüz yüze görüştüğümüzde bana ne kadar aşık ve Sadık olduğunu Galata’da ilk buluştuğumuz mekana giderek söyledi hatta beni havaalanına bırakırken sana Galata’da söylediklerimi sakın unutma dedi aldatma olmadığını biliyorum ve beni sevdiğini düşünüyorum sizden de yorumlarınızı bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
İnstagram hesabını açıp fotoğraflarımızı kaldırmış ama diğer tüm sosyal medyalarında hala varım... anlam veremiyorum bu duruma
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün bana seni çok seviyorum ve çok özledim diye Kargo gönderdi sizce ne yapmalıyım
2 buçuk yıllık sevgilimle bir kavgadan sonra Ayrıldık sizce geri döner mi ya da pişmanlık duyar mı?