Dürüst olup geçmişimi söylediğim sevgilim beni terk etti. Sizce geri döner mi?

Herkese Merhaba o kadar çok araştırma yaptım ki çaresiz kalarak buraya kullanmak istedim. Her kafadan farklı bir ses çıkınca kafam daha çok karışıyor ama ben o geri gelsin istiyorum. 2017'de başlayan 4 yıllık bir ilişkim vardı. 2021 Temmuz ayında ayrıldım. 4 yıllık ilişkimde sevgilimle son 2 yılında cinsel birliktelik yaşadım, ayrıldıktan sonra kendime gelemedim. Hırs yaptım ve boşluktaydım. 15-20 kişiyle beraber oldum. Bir buçuk yıl içinde. Daha sonra hayatıma çok güzel bir adam girdi.2022 Haziran ayında tanıştım, tanıştığımız gün konuşmaya başladık. Ama ben ona dürüst davranıp 4 yıllık ilişkimde yaşadığım cinsel olayı söyledim, o bunu kabul etmedi. Benimle sadece arkadaş kalmak istediğini söyledi, ben onu kaybettiğime çok üzüldüm, bana çok kişiyle seviştiğini ama ileriye gitmediğini söyledi. Yani bir nevi tokmak davulu yırtmamış ama gezmediği yerde kalmamış gibi... Her neyse ben arkadaş kalmak istemediğimi birine bir şey hissederken arkadaş kalamayacağımmı beyan ettim. Aylar sonra aradım normal bir arkadaşımla konuşurmuş gibi akşam onu eğlenceye davet ettim ve gecesinde birlikte olduk, benimle tekrar deneyeceğini söyledi. 1 ay kadar beraberdik, çok mutluyduk, evlilik konularına gelmişti, ablalarıyla tanıştım, ailemle tanıştırdım, çeyiz almaya başlamıştık. Velhasıl kelam bir gün beni telefonla aradı ve ben yokken ne yaptın diye sordu. Ben de ona 4 yıllık ilişkimden sonra birçok insanın hayatıma girdiğini ve birçok insanla beraber olduğunu söyledim dalga mı geçiyorsun diye telefonun suratıma kapattı aradım yanına gittim ağladım zırladım yalvardım gitmeyeceğini söyledi ama İki gün sonra evde aile toplantısı oldu ve beni tek mesajla terk etti Defalarca aradım defalarca mesaj attım defalarca gittiğimiz yere gittim "seni istemiyorum, her şey bitti." dedi. Arkasından sosyal medyadan WhatsApp'tan her yerden beni sildi bir sürü kız ekledi bir sürü video paylaştı bir sürü resim paylaştı Dürüst olduğum için Ve elimden geleni yaptığım için vicdanım çok rahat ilişkide kötü davranmadığım için devasa bir mutluluk yaşadığımız için ona ters bir hareket yapmadığım için vicdanım çok rahat benim gibi bir insan ailesinin karşısına çıkaramazmış. Benden soğumuş bana güvenmiyormuş, ona ileride bu durumları yaşatabilirmişim ve benden benle yaşadıklarından pişmanlık duyuyormuş, ben onu çok seviyorum asla arayıp yazmıyorum Sizce geri döner mi?

Dürüst olup geçmişimi söylediğim sevgilim beni terk etti. Sizce geri döner mi?