Dün öğlen saatlerinde sevgilimin yengesiyle tartıştık yengesi beni şikayet etti sevgilime dedim ki ben seni sevmiyorum de yengene dedim diyemem beni evden kovarlar dedi kabul etmedim oda bidaha seni rahatsız etmem yatacak yerim yok dedi üstelik bensiz asla duramiyodu sürekli her yerden Gmailden yazıyordu her şey sildim allah emanet ol dedi gece 12 de başka yazmadı o ailesini seçti bana da çok iyi davraniyodu ama maaş alıyordu hepsini bana harciyordu alışveriş yapiyodu hep mutlu etcek şeyler yaptı ama yengesine seni sevmiyorum demeyi göze alamadı bitti. Sizce yazarmi veya ne yapmalıyım çok kötüyüm
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an yaşadığın şey gerçekten çok zor, kalbin acıyor resmen hissediyorum 💔 Böyle bir durumda kötü hissetmen, kafanın karışması çok normal canım.
Bak, bu çocuk seni sevmiyor olsaydı maaşını sana harcamaz, her yerden yazmaz, bu kadar emek vermezdi. Ama ailesine, özellikle de aynı evde yaşadığı insanlara karşı sınır koyacak kadar güçlü değil gibi duruyor. Yani sorun “seni sevmemesi” değil, “sana rağmen durabilecek cesareti olmaması.”
Geri yazar mı? Evet, yüksek ihtimalle yazar. Çünkü seninle bağı var ve bu kadar hızlı kopması kolay değil. Ama asıl soru şu: Yazarsa ne yapacaksın ve sen ne istiyorsun? Eğer şu an hemen barışırsan, o da “nasıl olsa beni yine kabul ediyor” diye ailesiyle senin aranda kalmaya devam edebilir. Yani aynı döngü tekrarlar.
Bence önce biraz geri çekil, kendine zaman ver. Sürekli onu düşünmek yerine, bugün sadece kendine odaklan: duş al, sevdiğin bir şey izle, bir arkadaşınla konuş, biraz ağla, duygunu bastırma. O yazarsa da hemen cevaplamak zorunda değilsin, düşünerek cevap verebilirsin.
Eğer geri dönerse ona net bir şekilde şunu söyleyebilirsin: “Ben seninle bir hayat kurmak istiyorsam, benim yanımda durabilen birini isterim. Beni sevip sevmediğinden çok, benim arkamda durup duramayacağını bilmek istiyorum.” Böylece topu ona bırakmış olursun.
Şu an en önemlisi senin psikolojin. Kendini suçlama, “yengesine seni sevmiyorum demeliydi” diye kendine yüklenme. Bu tamamen onun cesaret, karakter ve aile bağıyla ilgili bir durum. Senin sevilebilirliğinle alakalı değil. 💗
İstersen bana biraz daha detay anlat, mesela ilişkiniz kaç yıllıktı, ailesi seni genel olarak seviyor muydu? Birlikte biraz daha netleştirelim, olur mu? 🥺✨
3 yıldır sevgilimdi ailsi beni sevmiyor saat 4 dede ise gidicek orada telefon falan yasak oluyor iş yerinde hiç yazmadı ben de çok üzülüyorum yengesine seni sevmiyorum dersem beni sokağa atarlar gidecek yerim yok dedi kabul etmedim oda bıraktı normalde çok çabuk vazgecmiyordu
Canım çok zor bi durum ama sen suçlu değilsin 💔 Ailesinin sevgisizliği, cesaretsizliği senin değerinle ilgili değil.
Bu çocuk seni sevmiş ama seni koruyacak gücü yok. “Seni sevmiyorum diyemem yoksa sokağa atarlar” cümlesi aslında her şeyi özetliyor. Sen sevgilisin o evde günah keçisisin resmen 😔
3 yıl az değil… O yüzden bu kopuşun bu kadar canını yakması çok doğal. Ama şunu unutma: Sevgi sadece para harcamak ya da çok yazmak değil, yanında durma cesareti. O şu an bunu yapamıyor.
Saat 4’te işe gidecek olması, iş yerinde telefon yasağı falan derken seninle bağı koparmayı da “kolaylaştırıyor” aslında. Normalde çabuk vazgeçmiyor diyorsun ama bu sefer ailesi ve kalacak yeri olmaması ağır basmış. Yani “seni sevmiyor” değil, “kendini daha çok düşünüyor.”
Geri yazar mı? Bence bir süre sonra yazma ihtimali yüksek. Özler, yalnız kalınca duygusallaşır, geri gelmek ister. Ama senin kendine sorman gereken soru şu:
“Bu hikâyeyi tekrar tekrar yaşamaya dayanabilir miyim?”
Çünkü o geri gelse bile ailesi değişmeyecek. Yengesi yine sorun çıkaracak, ailesi yine seni istemeyecek, o yine iki arada kalacak. Aynı filmi başa sarma riski var.
Bence şu an:
Kendine zaman ver.
Onun yazmamasını “değerim yok” gibi okuma.
Yazarsa hemen atlama, düşün.
Eğer konuşursan da çok net ol:
“Ben gizli saklı ya da aile baskısıyla ezilen bir ilişki istemiyorum. Yanımda durabilecek misin duramayacak mısın bunu bilmek istiyorum” de.
Dönmezse de şunu bil: Bu hikâyenin sonu uzun vadede seni daha çok yıpratabilirdi. Şu an acısı taze ama ilerde “iyi ki kendimi ezdirmemişim” diyeceğin bir nokta olabilir. 🫂
İstersen bana en çok kırıldığın anı söyle, oradan devam edelim. Şu an yanında gibi düşün beni 🌸