Ailesi yüzünden ayrılan nişanlım geri döner mi?

nisanlimin annesi bizi ayirdi dügun haziliklari zamanda. kadin 1.5 günde alisveris yaptirdi bana ama herseyede karisi, gelinlikten takilara kadar, nisanlimda bisey yapmadi bisey demedi annesine. bende ona patladim tabii annen niye herseye karisiyo diye. herseyimi istedigim gibi alamadim vb. O ilk basta bana hak veriyodu tamam diyordu git degistir istediklerini taki olsun taç lar falan faln. Sonrada annesin den taraf oldu annesi pek iyi gormemis benim herseyi degistirmem. Sonra oglusuyla kavga ettik oda gitmis annesine mesajlarimiz gostermis. sonrada annesi babasi resmen onunlar evlenemesin artik saygisizlik yapti halbuki onun ogluda bana çok saygisizlik yapti beni korumayip sayip çikamayarak. önce biz durumu duzeltmek istedik ailesi resmen demis seni evlatliktan red ederiz onunlar evlenirsen. Nisanlim benimle ayrilmak istemiyoud ben herseye vardim ama o bisey yapamadi onun için en kolayi ayrilmakti istemeyerekte olsa... acab geri donermi? 3 ay oldu Şu an ve çok kotuyum.. iki seven insani nasil ayirabilir bi insan...

Ailesi yüzünden ayrılan nişanlım geri döner mi?