Nişanlım benden ayrıldı sizce döner mi?

Biz 5 yıldır birlikteyiz.5 yılın nerdeyse her günü birlikteydik beni taparcasına severdi. ne dersem yapardı. haksız olsa bile özür diler gitmemem için yalvarırdı. beni mutlu etmeyi kendine görev edinmişti. bense ona hep haksızlık ettim ilgisinden bunaldığımı söyliyip terk ettim en ufak kavgada hrmen ayrılık lafı açtım. o ise beni geri döndürmek için uğraşırdı sürekli. bir erkek bir kadının yaşayanileceği her şeyi yaşadık. hatta evliyiz imam nikahıyla. beni artıl istemedipini bu ilişkiye inanmadığını asla mutlu olamayacağımızı söylüyor beni çok sevdiğini artık yapamadığını söylüyor. ama boşanma kelimelerini söylemiyor. bende ona mecbur olmadığımı sadece sevgimin onu yanında tuttuğunu söyledim. Sadece sevmiyorsan tamamen senden uzaklaşırım dedim. seni çok seviyorum ama olmuyor diyor. son 2 aydır falan ara vermek istiyorsan. ben üzerine gittikçe peşinden koştuğumu anladıkça umursamaz bir insan gibi konuşamaya başladı. ilk defa o ayrıldı. sürekli dönerim ben sana diyip duruyordu ben üzrrine gittikçe farklı bir hal almaya başladı. Ben bu halimize inanamıyorum. sizce döner mi bir gün ya da. dönerse ne yapmalıyım kalbim çok yıprandı. ya da ne kadar sürede dönmezse ona son sözleri söyleyip çekilmeliyim. daha çok erkeklerden yardım bekliyorum. Tşekkür ederim
Nişanlım benden ayrıldı sizce döner mi?