Arkadaşlar merhaba vereceğiniz fikirlere ihtiyacım olduğu için buradayım. Benim 5 senelik bir ilişkim vardı iyi kötü dolu dolu 5 sene geçirdik. Kendi aramızda hiç problem yokken aileler tanıştıktan sonra her şey değişti. Aile yapımız hiç uymadı. kendi aramızdaki problemler yavaş yavaş büyüdü. Erkek arkadaşım 29 yaşında ailesi beni hiç var saymadı. sürekli aramızı iyi tut iyi tut konuşması yaptım gerçekten ailesiyle iyi olmak istedim ama hep bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasındaydı. Onlar seni aramıyorsa sende arama vs. benim ailem sıcak değil bizede öyle diyip durdu. böyle oldukça ben öfkelendim. Her şeyin üzerine toparlanırız diye nişanlandık. Düğün günümüze kadar her şeyimiz belliydi
Nişandan sonra sorunlarımız dahada çogaldı. En son ciddi bi ayrılık aşamasına geldik bana el kaldırdı. bende ona kaldırdım. Yüzüğü attık ama buna rağmen toparlamak adına konuşmak istedim. Bu seferde ailesine gidip ilişkimiz boyunca aramızda konuştuğumuz her şeyi sana bunu dedi sana bunu dedi sanada bunu dedi diyerek herkesi üzerime saldı ailesi bana iyice doldu ve istemiyoruz dediler babamı aradılar istemiyoruz kızınla konuş uzak dursun vs diyip defalarca üzdüler beni. Babası üzerime yürüdü eski nişanlım sadece babasını napiyosun diye tuttu. Bu sefer ailelerde kötü oldu babalarımız tartıştı. Bu arada ben 4 ay önce kanser oldugumu ogrendım ama ameliyatımı oldum geçti sürecim tedavim devam ediyor sadece. Ablası bu kararın hastalık zamanında verildigini ama vicdan yaptıgı ıcın kaldıgını soyledı dogrumu bilmiyorum ama bu donemde 1 yil cok onemlı demıslerken bana bunları yaşattı. stres yasakken sürekli aglattı yanımda olmadı tek savaştırdı. ben yine defalarca yanına gittim nişanlılık zamanında araya şeytan girermiş biz toparlarız sen o tarafı ben bu tarafı toplayalım düzeltiriz düğüne az kaldı dedim.
Yok ailem istemiyor bundan sonra aileleri yan yana getiremeyiz imkansız benım kıler senı senınkıler benı ıstemıyor dedı bitti dedi. Ben istiyordum ama önemli olan bu değil miydi? defalarca aradım mesaj attım konusmak istedim gittim hepsinde kovmaktan beter oldum. telefon numarasına kadar her şeyi değişti. Sorana seviyorum bende 5 sene kolaymı unutmak ama ailelerden dolayi imkansız diyor. kendisi hiç çabalamadı etmedi. Düğün salonunu iptal ettim dedi, salona sordum etmemiş. Nişanda taktıkları takılarda zaten söyledikleri gramlardan çıktı canım yerıne koymaya calıstılar benı takısına bozulmadım kandırılmaya calısmama üzüldüm ve.
Her yolu denedim toparlamak için ama her defasında her şeyi gidip ailesine anlattı geliyor ediyor vs diye sürekli her şey daha kötü oldu. Ve hala buralardadır şurdan burdan çıkar sürekli geliyor acımı yaşamama bile izin vermedi diye konuşuyor insanlara. Artık kendi kabuğuma çekildim Şimdi sessiz kalmayı seçtim. sevgililik donemınde ben cok umursamazken şu an o ayrılıktan hıc etkılenmemıs gıbı Onca kötü şey oldu hala çok seviyorum nişanı attık 1.5 ay oldu ama icimde hala bir ümit var düğün tarihine 4 ay var..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer