İyi mi geçti kötü mü geçti çözemiyorum. Yani konuşmaya bakılırsa gayet güzel normal aslında ama belki de benim beklentim daha fazlaydı. Belki de akışına bırakmam lazım belki o tekrar yazabilir.
Çok çabuk kuruntu yapıyorum hemen kötü düşünüyorum ya
Çok çabuk kuruntu yapıyorum hemen kötü düşünüyorum ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ne istersen ne düşünürsen onu çekersin ikiniz ve aranızdaki şey hakkında güzel şeyler düşün ki hayatına onları çekesin naçizane tavsiyem bu bi de vaktin varsa profilimdeki soruya bakmanı rica edecektim umarım her şey gönlünce olur :))
Of cidden hep kötü düşünüyorum elimde değil ya. Tabi bakarım
yani bunları bi yana bırakıp iyimser ol bence bu çekim olayına inanmazdım ama gerçekten ne kadar iyi yaklaşırsam o kadar çekiyorum hayatıma aklındaki kişiyle ilgili olumsuz hiçbir fikrim olmasın o yüzden
Ya ben de inanıyorum ama beceremiyorum hemen olumsuz düşünüyorum elimde olan bi şey değil. Nasıl yapabilirim ki
yani aklında ikinizi hep güzel düşünmeye çalış hayalindeki gibi olduğunu farzet her şeyin
Anladım ama ben genelde vazgeçtiğimde o isteğim olmuş oluyor. Buna da çok inanıyorum. Bu arada profiline baktım da soru göremedim
Ne konuştunuz kız detay ver ona göre düşünelimnmn
Ay özelden anlatayım mı
Ay geç baktım ama anlatttt
Sorununuzu cozmussunuzdur belki de 23 saat geçmiş ahhsjshs
İkimiz de özeliz nasıl açabiliyoruz ki yazsam
Takip ediyim seni
Oldu mu bilmiyorum 😂
Yok kız nasıl olsun ismim gözükmüyor ki
Uf ya merak ettim burdan anlat bari 😂
Ay fake hesabın falan var mı burada çok uzun oluuur
Dur burdan anlatıyorum bekle
Bekliyorumm
Bi çocuk var 1 ay önce falan bana istek attı mesaj attı konuştuk vs iki kez mesaj atmıştı. İkincisi böyle kısa geçti en son dediğine ben güldüm sadece o da orada cevap vermedi. Sonra bu niye görüldü attı niye yazmadı diye düşünürken dedim acaba orada konuşcak bi şey mi bulamadı falan 3 hafta geçti ne o yazdı ne ben hala takipleşiyoruz
Sonra bu çocuk 2-3 defa hikayelerimi beğendi ama böyle söz falan attığımda ben de hala beni umursamıyor işte öylesine beğeniyor diye düşünüyorum ilgisi olsaydı yazardı falan
Arkadaşlarım beni gaza getirdi işte sen mesaj at belki senden bekliyor orada sen gülünce çocuk bi şey diyememiş falan ben buna mesaj attım
Yani nasıl desem soğuk değildi başta iyiydi baya sonra sanki öylesine konuşuyormuş gibi geldi falan derken en son bu mesajıma bakmadan hikaye attı 10 dakka sonra cevap verdi
Okul hakkında konuşuyorduk ne zaman bitireceksin dedi 1-2 sene falan kaldı dedim inşallah istediğin olur dedi inşallah teşekkür ederim dedim o da rica ederim ne demek dedi bi daha yazmadım
Kestiremedim çocuğu ya soğuk da değildi çok ilgili de değildi öyle yani
Hii anladım şimdi yorumliyayim çocuk seni dış görünüş olarak beğenmiş ki sana mesaj atmış bu konuda netim ama çocuğu pek gözüm tutmadı şimdiden hikaye begenmeler ve konusmanin kısa surmesi bana göre şu anlama geliyor sadece sana bunları yapmiyor bu çocuk
Yani yadirgamak istemem ama eğer gerçekten konuşmak istese bı şekilde konu açıp uzatirdi ki sen zaten soğuk davranmamissin yazmamasi için bir sebep yok yani
Bı sekilde tekrar konuşup buluşmaya kadar getireceksiniz ki çocuğun tepkilerinden hoslanip hoşlanmadığını anlayasin mesajda bu iş çok zor
Aynen ben de aynı onun gibi davrandım hep o yüzden hiç arayıp sormadım bol bol hikayeler falan atıyorum en son işte ne biliyim anlayamadım yani. Arkadaşım normal konuşmuş senle soğuk yapmamış diyor. Hikaye beğenmek de kendi fotomu değil de söz falan attığımda beğenmişti 1-2 kez
Yani beğeniyor ama olursa olur olmazsa olmaz kafasında. Ama bak şu da var biz ilk konuştuğumuzda 101 diye oyun var bilirsin orada oyun oynuyorduk orada sohbet ediyoruz yandaki çocuk bizi sevgili sanmış işte çok yakışıyorsunuz kızın kiymetini bil diyo çocuğa shshsh çocuk da diyo ki ben bilirim ama biraz nazlı ya dedi böyle
Ve ilk konuştuğumuzda baya bana sorular sordu etti işte
Ahahha 101 bilmez miyim favori Okey oyunum ahahushs e madem bu çocuk böyle şeyler diyor niye seninle uzun uzun konuşmuyor ya da bulusmaya çalışmıyor iyi bir çocuk mu taniyor musun karakterini falan biliyor musun
Ay hayır orada tanıştık işte bana çok sorular sordu konu açtı falan instamı o istedi vs. Sonra tekrar yazdı işte ama hemen yazmadı birkaç gün sonra. Sonrası anlattığım gibi işte tanımıyorum onun dışında. Ben yurtdışındayım o İstanbul’da
Çok uzun oldu kusura bakma ama dün konuştuğumuzda ben mimarlık okuyorum işte bana diyor ki hemen öğren de bana ofis çiz shshsh ya böyle iyi konuşuyoruz ama devamı gelmiyor anladın mı
Ay bebiş bebisss uzak mesafe ilişkisi buuu baştan soylesenee ahshshhs niye benim gözüm tutmadı bu çocuğu erkeklere güvenim kalmadi diye mi acabaa
Aa sacmalama ne kusuruu ben istedim anlatmani yani çocuk uzakta ya şimdi belki de o yüzden çok uzatamiyodur nasıl bulusucam ki diyordur ben bu kizla
Yani doğrudur ama niyeti ne öylesine mi tutuyor takipte. Çünkü bu sadece 90 kişi falan takibe almış yakın arkadaşları hepppp. Ay neyse ya zaten olmayacak sadece mesaj atmakla hata mı ettim çok pişman oldum
Hayır ya hicbisey için pişman olma o an içinden gelmiş ve yapmışsın pişman olman seni üzmekten başka hiçbir işe yaramaz ama bence dediğim gibi uzaktasin diye yanaşmıyor olabilir eğer bir gün tejrar mesaj atıp konu açarsa bu konuyu da dile getirebilirsin espriye vurarak aa aklına mi geldim faksn filan gibisinden basit bir ornej
Ay dün var ya erkeklerle çok rahat konuşan beeen bi kastım bi kastım o da fark etmiştir kesin shshshs. Ama bundan sonra yok napıyosa yapsın saldım. Teşekkür ederim dinlediğin içiinnn
Evet salinca her şey daha çok düzene giriyor sanki sal anamm rica ederim ne demek😋😍