Hoşlandığım çocukla konuşamıyorum?

Arkadaşlar uzun yazacağım biraz lütfen okuyun. Hoşlandığım çocukla aynı sınıftayız hatta önümde oturuyor. Okul açılmadan önce birbirimizle tanışmak için instagramdan mesajlaştık ama yeni tanıştığımız için çok da samimi bir konuşma geçmedi aramızda. Her neyse, bir türlü konuşamıyoruz birbirimizle yüzyüze. Yakışıklı ve uzun boylu, basketbol oynuyor, öbür sınıflardaki kızlar sürekli onun peşinde. Teneffüs olduğunda öbür sınıflardaki hemcins arkadaşlarıyla koştur koştur aşağıya iniyor. Zil çalana kadar da sınıfa gelmiyor. Sadece ders başlamadan ve derste konuşmak için vaktim var. Gün boyu her teneffüs dışarda ve kızlar da onun arkasında. Sorun şu ki o da kızlara soğuk davranmıyor ve bir kızla daha baskın olarak konuşuyor. Sevgilisi olup olmadığını bilmediğim için ne yapacağımı bilmiyorum. Eğer sevgilisiyle sevgilisi olan birine asılmak veya flörtleşmek istemem çünkü hem kıza hem de kendime saygısızlık etmiş olurum. Ama pek de sevgili gibi değiller hareketleri öyle değil. kız net hoşlanıyor bundan eminim. Mesela kız konuşurken çocuk bir anda arkadaşlarıyla farklı bir konuya geçip gülerek uzaklaşarak kızı tek bırakıyor. Veya yemekhanede yan yana yemek yemiyorlar. Genelde kız yanına gidiyor ama oğlanımız da ona mesafeli davranmıyor. Yine de samimi olmaları beni rahatsız ediyor, özgüvenimi düşürüyor ve üzüyor. Çok güzel değilim ortalama bir tipim var, konuştuğu kızlar da ortalama. Çocukla konuşacak konu da bulamıyorum, ne desem diye düşünürken gün bitiyor. Nasıl bir konu açmalıyım, bana bağlanması, etkilenmesi için ve kızlardan uzaklaşması için ne yapmalıyım? Bu arada çok utangacım ona göre tavsiye verin yalvarırım yapması zor şeyler söylemeyin

Hoşlandığım çocukla konuşamıyorum?