Aynı sınıftadayız (üniversite). Onunda bana karşı bakışlarını ve yakınlaşmalarını görüyorum yani bana ilgisi ve beğenisi olduğunu düşünüyorum. Bu hafta vize haftasıydı ve her sınavda benim arkama oturdu neredeyse. Hiç konuşmadım onunla aynı ortamlarda takılmıyoruz ve ben çok utanıyorum çekiniyorum yeni biriyle tanışırken. Sadece bi sınavda arkamda oturduğu zaman imza listesi gelmişti ona uzattım kağıdı görmedi adıyla seslenmek durumunda kaldım ilk defa ve o kadar çok heyecanlıydım ki sesim titredi belki o da farketmiş olabilir. Ben seslenince ilk baş yüzüme baktı sonra kağıdı salladım kağıda baktı ve aldı kağıdı. Sonra döndük yine önümüze sınava devam ettik. Bir daha çok zor onunla konuşmak nasıl konuşucam ya konuşmak için fikir istiyorum bana fikir verirseniz çok mutlu olurum 🥹
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisi sınıfın temsilcisi bu arada
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Instagram'da istek at. ya da onun arkadaş ortamına gir orada sohbet et. Ders hakkında bir şey soracaksan ona yaz.
Uç iste 07 ucun var mı de uç versin özür dilerim 05 miş de NDMSMSMENDMSMSÖS
Instagramda ekli zaten fotolarımı da beğeniyor ordan da anladım biraz ama arkadaş ortamında kızlar var ve bana biraz değişik bakıyorlar sanırım beni sevmiyorlar bilmiyorum neden yani girmem çok zor 😪
Bir de pek dersle alakası yok çocuğun dersle yani not da istemem çok zor
Onun benden istemesi lazım kdkdkd
Off çok utanıyorum bir sürü insan varken kendi arkadaşlarım falan gidip ondan uç istemem çok belli edicekk 🙈
Diğerlerinde 05 uç yokmuş de ilk 07 de sonra ayy 07 mi dedim pardon 05 var mı ondan kimsede yokta senin vardı sandı geçen gördüm de.
Hemde dersle alakası olmadığını bilmiyormuş gibi yap. Not iste bilmem ne sınavı ertelenmiş mi biliyor musun de. Öyle yalan bir haber olmasa bile sor yani djsmsmmemesös
Ayy çok zor ya bakalım deniycem
Peki iki tane soru sorabilir miyim size ya kafama takıldı da
Sor ama ben çok tecrübeli değilim sadece düşünüyorum ona göre sor xnsmsms
Sorun değil ya bu kadar fikir vermeniz bile yardımcı oldu teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 😇
Birincisi o bana bakmadan da sizce derste bakayım mı ona doğru yani fazla havalandırmak da istemiyorum havalancak diye korkuyorum bide yanındaki arkadaşları çok sorun ya bana değişik değişik bakıyorlar çünkü
Arkadaşları bakıyor ise şiplicek adam arıyorlar demektir arkadaşlarından biri ile hemen arkadaş ol direkt ortama gir msmsmsmsös
Ya bakmasına bende sevindim ya bizim bakışmamızı anlamışlar ya da çocuk bir şeyler söyledi bilmiyorum ama ya yanında kızlar var sinsi sinsi bakıyorlar sanki benden pek hazetmiyorlar
Yani arkadaş olmam zor onlarla 🥲
Kızlar varsa ve kötü bakıyorsa tehlike ya biri hoşlanıyordur ya da o toksik kız kankalar olur ya aynı öyle. O kızları masum masum iki yokla bak bir çok elleşiyor mu seninkine
boş ver o zaman sen direkt avına odaklan djsmsnwöams
Bencede en mantıklısı benimde avıma odaklanmak.. peki ya bakışma konusunda yani belli ediyim mi bende yoksa hani çocuk bakınca falan mı bakayım 🤭
Kız üniversiteye geçtin artık 2 naz yap sonra utangaçlığı bırak ve avlan dnsmsmsm
Doğru tamam peki azcık cilve de yapıyım barii ndkxkxk
Peki bir şey daha sorucam son bu dkdkkx
Sor hatta istediğin kadar sor istek at yine sor severis böyle şeyler dnsmsöös
Tamam peki o zaman
2. sorum da şu dkdkkdd yani bu soru da saçma olucak sen diyosun üni ortamı azcık rahat ol ama kendim biraz utangaç biriyim öylr rahat olamıyorum valla ya jdjdjd 🤷🏻♀️ diyorum ki hani arkama falan oturuyor ya bu çocuk benim ondan imza kağıdını istesem de faydası olur mu acaba bazen bizim tarafa gelmiyor temsilcilere sesleniyorlar imza kağıdını buraya yollar mısınız diye benim hoşlandığım çocuk da sınıfın temsilcisi o da bi konuşma yani burdan da konuşmaya çalıştığımı anlayıp hoşlantı şeyine çeker mi anlar mı yani ona karşı bir şeyler hissettiğimi ya da mesela herhangi bi zamanda arkamda otururken imza kağıdını direk ona mı versem falan
Soru uzun değil ama uzadı anlatmak için sorry kxdkc
Bence ay yerde böcek var diyip konuşmaya çalışsan yine yarar. Komik olur canım değilse anlar tatlı görüncek bir şekilde hedefine saldır dmsmsmsös
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!