Hoşlandığım çocukla doğru düzgün konuşamıyorum?

Çocuk hep erkek arkadaş grubuyla takılıyor, ben de yanına gidemiyorum pek... görünce merhaba diyorum bi selam veriyorum o kadar yani ama konuşmuşluğumuz falan var en son 2-3 hafta önce kadar çocuğa soru götürdüm o zaman doğru dürüst muhattap olabildik. şu an yine merhaba merhaba

Bir de yırtık dondan çıkar gibi yeni bir kız türedi (normalde kızlarla takılan bir tip değil, doğru dürüst konuştuğu benim de bildiğim bir kız arkadaşı vardı onunla bile çok takılmıyodu sınıfta konuşuyorlardı)

Kız bir alt sınıf o da aşko kuşko bir kız yine... ama görüyorum tenefüste falan birlikte geziyolar ya da oturup sohbet ediyolar son 3 seferdir görüyorum daha yeni yani. sevgili değiller tabiki ama çocuğun hoşlanıyor olma ihtimali var %50 falan.

Mesela okulun girişinde koltuklar var oturuyo cocuk orada durusundan de belli kizin gelisini bekledigi sonra kiz geliyo sohbet vs.

Asiri tilt oldum cok da sinir oluyorum gordukce. sevgili flort vb falansa vazgecicem ama belki de sadece arkadas olmaya calisiyodur da bilemiyorum ne yapmaliyim siz soyleyin
Güncellemeler
+1 yıl
Edit:flort veya sevgili degillermis o kizla arkadaslarmis sadece
Güncellemeler
+1 yıl
Edit2:sevgili olmuşlar bugün... benim hayalleri siyah poşetle çöpe atın
Hoşlandığım çocukla doğru düzgün konuşamıyorum?