Merhaba öncelikle şimdi benim aynı sınıfta olduğum bir çocuk var aslında herkes sen buna nasıl bakıyorsun diyor ama ben çoook beğeniyorum, bir çok ortak yönümüz var ama konuşamıyoruz bazen aynı ortamda olduğumuz piknikler falan oluyor orada konuşmuştuk ellerimiz değmişti birbirine çok mutlu olmuştum Bir kez çok yakın bir mesafeden konuşma fırsatımız olmuştu ve gözlerime çok keskin baktığını hissettim, telefonla konuşurken çok fazla bakıyor ve sürekli yanıma geliyor ama aramızda bir kız var kız sürekli onum yanında işin kötüsü kızla da aramız iyi yani kıza bir şey de söyleyemem, yani ikimizde konuşmaya yeltenmiyoruz ve ona sevdiğimi söylemeyi çok istiyorum gereksiz uzattım farkındayım son olarak ona bir günlük yazıyorum ve gerçekten onu çok da iyi tanıyorum aramızda çok özel bir şey var gibi? Söylemeli miyim sizce?
şu an 11. sınıfa geçtim şu an değil de 12de okul değiştirmeyi düşünüyorum okul değiştirdiğimizde söylemek istiyorum bu arada ikimizde aşırı çekingeniz onun hiç kızlarla konuşması benim de erkeklerke konuşmuşluğum yok pek, o da o kıza çok yüz vermiyor gibi hissediyorum hiç yanına falan gitmemiştir ama kızın ona aşık olduğu çok belli bende sadece bakıyorum aşırı üzücü, vaktinizi çaldığım için üzgünüm lütfen yardımcı olun.
şu an 11. sınıfa geçtim şu an değil de 12de okul değiştirmeyi düşünüyorum okul değiştirdiğimizde söylemek istiyorum bu arada ikimizde aşırı çekingeniz onun hiç kızlarla konuşması benim de erkeklerke konuşmuşluğum yok pek, o da o kıza çok yüz vermiyor gibi hissediyorum hiç yanına falan gitmemiştir ama kızın ona aşık olduğu çok belli bende sadece bakıyorum aşırı üzücü, vaktinizi çaldığım için üzgünüm lütfen yardımcı olun.
Güncellemeler
+1 yıl
Edit:Bir ara durumuna M harfi yazmıştı ismim Merve bu arada ve bir kez de stalk atarken yanlışlıkla görüntülü aradım ahahaha
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer