+1 yılSenin ilk evliliğinse cidden ortak kararınız olması lazımdı ipleri sen vermişsin sanırım onun eline ama bir de şu yönden bak onun penceresinden yani onu çok sevmiş olabilir. Çok güzel hayaller kurarak her şeyini vererek %100 ü ile kendini o kadına adamış olabilir evlilikleri ne sebeple bitti bilmiyorum ama eski eşi bu emeklerini boşa çıkararak evlilikleri bitmiş olabilir ve eşin şimdiki evliliğinde kendisine de söz vermiş ve mantığıyla hareket etmeyi karar almış olabilir. O yüzden bir de bu tarafından bakıp olaya onun açısından düşün sana değer verip sevmemek değilde geçmiş kötü tecrübeleri üzerinden ders çıkardığını düşünerek seni farketmeden üzdüğünü düşünebilirsin ayrıca elbetteki sevecek değer verecek daha genç yaşlarında duygularının ön planda olduğu zamanlarda insan daha yoğun yaşar sen onun için hem mantık hem duygusun o yüzden gereksiz kıskançlık kıyaslamalara girip kendini yıpratma eşinlede arana bu sebepten soğukluk girmesine izin verme eski eskide kalmış bitmiş gitmiş sen eşinle açıkça konuşmayı denedin mi hesap sorar gibi değilde daha çok onu anlamak ister gibi denemediysen bir dene ve sen eşini cidden seviyor musun peki severek mi evlendin mantık evliliği miydi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında haklı olabilirsin ama önemli olan sizin mutluluğunuz düğün balayı geçici zaten bir iki saatlik değil mi önemli olan mutlu olabilmek sizinle anlaşmanız böyle gereksiz konular için tatsızlık yaratmaya hiç gerek yok hele bir de seviyorsan hem sen bilmiyor muydun bunları evlenmeden önce
00 Yorumla
Hayal kırıklıkları, ön yargılar, insan davranışlarını değiştirir. Siz bu durumlar olurken, bunu kabul etmişsiniz. Geçmişe dönüp, bugünü zehir etmenin anlamı yok. Elinizde olanlar ile mutlu olmayı seçebilirsiniz, veya sürekli bugünü kendinize de eşinize de zehir edebilirsiniz. Bugününün değerini bilmeyenin, yarını da olamayacağını unutmayınız.
İnsan hayatında, bazı travmaların düzelmesi, iyileşmesi, zaman, emek, ve pozitif yaşanmışlık ister. Eşiniz ile empati kurmayı deneyiniz. Kim bilir o neler yaşadı da böyle bir tercih te bulundu.
10 Yorumla
+1 yılSenin ilk evliliğin gelinlik giyip güzel bir düğün yapılması şarttı. Sen bunları onunla baştan konuşman gerekiyordu. Eğer kabul etmiyorsa evlenmeyecektin. O da eski eşine madem değer verirse neden ayrıldı ki. Olan olmuş geçen geçmiş bundan sonraki düzenine bak artık.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılCanım sen istemeyi bileceksin erkekler ne kadar yatırım yaparsa o kadar değer verirmiş bunu bir psikolog arkadaşım söylemişti. Seanslarında eşini seviyor musun sorusuna onun için şunu aldım şunu yaptım sevmesem yapar mıydım derlermiş. Yani sen de istemesini bileceksin. Erkek senin için çabalayacak bir bedel ödeyecek o zaman kıymete binersin. Bundan sonra istemesini bil
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla kıyaslama ama senin de hatan var. Adamı nikâh öncesi denemedinmi yani iyi gözlemleseydin. Ayrıca kıyas olarak değil sana verdiği değeri ölçmeliydin. Yani hiç mi hayal kurmadiniz beraber ya da nikah tamam ama balayı vs hiç mi konuşmadıniz yani sende de suç var...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılE o zaman evlenmeseydin. Genelde öyle lüks düğün altın vb fotoğraf çektirmek hava atmak için falan yapılıyor. Ayrılmalarına şaşırmadım. Büyük ihtimalle elinde avucunda bir şey kalmamıştır, sana daha az değer verdiğini göstermez. Ama genel olarak degersizlestirildigini hissediyorsan bu bir sorun elbette. Ayrıca o düğün davetiyeleri neden hala duruyor?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılİste yıllardır bunu savunuyorum erkekler paragöz kadın sevmez evet ama uğruna çaba harcamadigi kadinida sevmez yani sende isteseydin sanada yapardı kimse Allah razı olsun beni borca sokmcdin demez o yüzden sokacaksin gözü dışarı kaymasin borç öderken 😄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıldugun, balayi ortak karariniz degil mi? dugun şatafat genelde erkegin degil, kadinin istegiyle olur. oncekinin istediginin o olmasi, esinin isteyerek yaptigini gostermez. Bir de su an imkanlari ve istekleri ayni olmayabilir. Nasilsa onu da yasadim diye onun icinde heves kalmamistir. Senin icinde kalacakti ise sen neden yaptirmadin?
00 Yorumla
+1 yılMerhaba
İyi akşamlar
Kusura bakmayın ama böyle size değer vermeyen sevmeyen adamla evlenmeseydin ve adam eski karısına ait şeyleri kendisi atsa olur sizin atmanız hoş değil ama ona bu kadar değer vermiş ayrılmış belli ki pişman belki n onu üzmenden korkuyor bunları şimdimi düşünüyorsun söyleseydin böyle böyle ıstiyorum diye00 Yorumla
+1 yılmesele mutluy olmakmı sahene dügünmü bol parayla dügünmü nedir deger lük otellerde olan dügün olsaydı ondan bosanıp seninle evlenmezdi demi agzının tadı huzurlu az borcla ay basını getircem derdi olursa senin lüx otelde dügün yapmanın bi önemi yok cünki adam bu borcları nasıl ödücem diye düsünüp durur sende eski es olursun zamanı gelınce
10 YorumlaSen böyle adamın eski eşiyle kendini kıyaslayıp durursan bu evlilik uzun sürmez. Bırak ne yaptığını mutlu olmaya bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence öncelikle sakin ol, geçmiş geçmişte kaldı eşini onu yapmış bunu yapmış gibi şeyleri unut çünkü dediğim gibi herkes herkese bir şeyler sunmak ister o da evlenmiş mutsuz olmuş boşanmış. Bundan sonra eşinle yaşayacağın güzel günleri düşün her şey para değil
20 Yorumla
+1 yılO yüzden herkes dengiyle evlenmeli sen bekarsin bekarla evlenmeliydin evlenip boşanmış adam ilklerini ilk esiyle yaşadı o da kendi gibi evlenmiş boşanmış biriyle evlenmeliydi. Şimdi aranızda hep bi eski eş kıyaslaması olacak.
11 Yorumla
Soran+1 yılcok mutsuzum keske ölsem bunları yasayacağıma
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğer algısı değişkenlik gösterir, ben ilk eşime cebimdeki tüm parayla tektaş almıştım. Beğenmedi bana bu ucuz yüzüğünü aldın dedi, gittim ertesi gün zararına bozdurdum. Sonra ayrıldık yıllar sonra çok zengin oldum, sevgilime kazancının çok az kısmı tutan çok pahalı hediyeler aldım. Ama kimse anlamayacak ucuz denen yüzüğe tüm paramı yatırıp, pahalı hediyelere ise kazancının çok azını yatırdığımı. Şimdi soruyorum hangi hediye değerli sence
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOtomatik klavuçye hataları için sorry
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yani kabul etmişsin dönüşü yok fazla üstünde durma bu saatten sonra fayda etmez.
10 YorumlaOna saygısızlık etmişsin oda sana etmiş. O evlenirken seni almıssa hayatına sıfırdan baslıcaktı herseye. Sende onu 2. Evliliği olarak geçmişine saygı duymayı bilicektin. İkinizin de yaptığı sey çocukluktan öte birsey değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılSorun dugun ya da balayı zaten hala saklamaya calısması eskının anılarını unutamadıysa evlenmeseymıs gerızekalı sen de ya katlanıp sabredeceksın gormezden geleceksın ya da bosanacaksın senın sureklı dıle getırıp ıstemenle hıcbısey degısmez
00 Yorumla Send düğün balayı isteseydin sade nikahı kabul etmeseydin. Herkes ilk evlilignde düğün balayı yapıyor ikincisinde isteyen yapio istemeyen sade nikah oluyor sende konussaydn başta bnde istiyorum die uygun bı şekilde.
00 Yorumla
+1 yılikinci evlilikte düğüne kimi çağırsın adam, ikinciye gelmezler diye nikah yapmış, ayrıca o takıları gösteriş için takıyorlar, gördğün üzere takması bir halt değiştirmemiş ve boşanmışlar, sen kendini üzmek için kafanda kuruyorsun şu an, seninle evlenmiş daha ne olsun, maddiyata değil duyguya bak sen.
10 YorumlaBir daha ayrılma korkusundan dolayı yapmamıştır çünkü her eş bulduğunda düğün yapıp altın takarsa o kadar parası olmayabilir ilk eşi sen olsaydın keşke.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Madem kafanı bu kadar meşgül ediyor böyle yapacağını başta söylemedi mi süpriz mi oldu sana evlenmeseysin keşke, seni öncekiyle yarışa sokmuş farkında değil mi bu adam
00 Yorumla
+1 yılKıyamam ya ama herkes dengiyle evlenirse güzel olur. Sevmek ile ilgili bir şey diyemem ama o adamın 2. evliliği olduğu için olsun bitsin demiştir.
00 Yorumla
+1 yılDeğil
Kendini kıyaslamayı bırak
Kafanda ki erkeği unut
Kabullen karşındakini yoksa mutlu bir evliliğin olmaz
Içindeki kaosu bastırmak için evlenmemismiydin00 Yorumla
+1 yılEski olanları düşünmemeye çalış çocuk yoksa yapmayın bi süre sende eski konuları açmadan tatlı dille ne istiyorsan onu yaptır şu an için sen daha kıymetlisin onun açısından çünkü yanında olan sensin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Kullanılmış bir mendil için neden tekrar para harcasın ki. üzücü ama gerçek bu. kalbini asla kırmak istemem.
02 Yorumla
Soran+1 yılkullanılmıs mendil derken. benim ilk evliliğim
+1 yılParası mi yok yoksa pintimi evlenmedne anlamadin mi
16 Yorumla
Soran+1 yılparassı var
- +1 yıl
Ee sen mi istemedin sende isteseydin evlenmeden önce tanimadin mi
Soran+1 yılailem olmadıgı icin istemedim o da teklif etmedi en azından bir yerlere götürür dedim o da yok her yerde o kadının esyaları
- +1 yıl
Ne alaka ailen yok diye istememek istedigini belli edecektin rahatsiz olduğu soyle al at esyalari unutamadiysa nedne seninle evlendi
Soran+1 yılhala onu istiyor kadın evlenms zatn gitmiş. ama bu hala onu unutamıyor tüm anılarını saklamıs elimi nereye atsam o kadınla ilgili bir şey
- +1 yıl
Sen bunu farketmedin mi
Ohoo böyle kıyaslamayla ömür geçmez. Yapmıyorsa iste açık açık. Şuraya tatile gidelim diyebilirsin ya da beğendiğin takının linkini at
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninde 2. Evliliğin onunda aynı şekil bence mutlu olduktan sonra maneviyatın bir önemi olmamalı diye düşünüyorum eğer sana manevi hediyeler alıyor ise sıkıntı yok ama halen eski eşine yedirip içirip giydiriyor ise orada problem vardır
00 Yorumla
+1 yılAsıl sen neden onla evlendin.
O evlenip boşanmış biri? Senin ne işin var onunla.
Siz niye kendi değerinizi bilmemek konusunda ısrarcısınız?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnu sevseydi halen onunla beraber olurdu. Ayrıca bu tamamen ilk olmanın verdiği bir geleneksel ve heyecanlı yaklaşım eseri.
00 Yorumla Bende boşanıyor um ama evleneceğim kadını aksatmam ama 2. Evliligim olursa çok zor düğün nedeni aynı şeyi tekrar yaşarsam
00 Yorumla
+1 yılYazdıklarını okuyup ne anladığını bana anlatsana. Ben okudum ve sana anlatabilecek hiç bir şey anlamadım
00 YorumlaTamamda basindan belli degil miydi bu? Dugun vs bunlar belirlenirken aklin nerdeydi? Kaldi ki ilk evliligini boyle biriyle yapmanda sacma olmus
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdam ilkinde mutsuz olmus, ikincide daha da mutsuz olacağa benziyor. Bu kadınla ömür geçmez. Sürekli yüzüne vuracak.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Bunları bile bile sen neden evlendin peki eşinle? Hiç mi isteklerini söylemedin ya da belirtmedin bir şekilde?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıltamam da o zaman sende başta neden böyle kabul ettin sende isteseydin
010 Yorumla
Soran+1 yılmasrafa gerek yok diye düsündüm. kendi de teklif etmedi zaten cağırabileceğim bir ailem dahi yoktu ki benim. yetimhanede büyüdüm
- +1 yıl
tamam da diğerlerini isteyebilirdin ayrıca sevgi ilgi ya da benimseme onlarla mı oluyor önemli olan aranızın nasıl oldu sana verdiği manevi değer diğerlerini istediğindede yapar heralde
Soran+1 yılyapmıyo değer vermiyor her gece ağlatıyor beni
- +1 yıl
hmmm o zaman olay farklı ona bişey diyemem haklısındır
- +1 yıl
sıkma canını oturup konuş paylaş çözmeye çalış
Soran+1 yılhemen sinirleniyor bu konuda çöpe bile attıgımı bilse cok kızar
- +1 yıl
çöpe bakıyor dedin
Soran+1 yıldiğer esyalarından bahsediyorum evde kıyafet buluyorum o kadına ait bir deffa attım kıyamet kopardı kağııdı attım bu resmen eski evliliğinin davetiyesi buna laf edemiyor ama davaranısları değişti cok kızgın su an
- +1 yıl
senine neden evlenmek istedi o zaman seni umursamıyorsa
- +1 yıl
ben şimdi çıkıyorum ama ne zaman istersen bana yazabilirsin yardımcı olmak isterim elimden geldiğince umarım her şey düzelir..
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılhaksızlık elbete en kısa zaman da sende iste bence bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşine söyle bunu, o daha iyi bilir.
Bunları düşünmen gerekirdi, Bence başka bir ile gidip yerleşin. Adam belki onun ile yaşıyor hala bilememezsin.00 YorumlaDüğünü mantıklı bulmam ama aşırı haklısın bence. Ben bile gerildim okurken
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYazdığınız gibi eski eşiniz lüks içinde evlendi yapacak bir şeyiniz yok maalesef!
00 Yorumla
+1 yılBunu bilipte sen niye adamla evlendin kabul etmeseydin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
m +1 yılBirinin 2. Evliliği isen hep ikinci planda ve kıyas yapılan olursun. Acı bir gerçek
01 Yorumla- +1 yıl
İlk eşlerini unutamıyorlar. O yüzden bekar bekarı, dul dulu almalı diyor büyüklerimiz. En azından sevgisizlik bile olsa adil olur
+1 yılAdam demek "fazla masrafa gerek yok bir faydasını göremedim" mantığından yola çıkmış.
00 Yorumla
+1 yılHaksızlık değil. Onu 0 km. iken almış, sen 2. elsin.
00 Yorumla
+1 yılBu davetiyeyi bulman çok garip değil mi? Sana değer veriyor mu sence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeks karşılığı maddi kazanç istiyorsan, niye hayat kadını yapmıyorsun da evleniyorsun?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Tecrübe ve beklenti farkı demekten ben yoruldum al buyur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bekar biriyle evlenseydin şimdi böyle ağlayıp oturmazdın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bunların hepsini işin başında konuşmalıydın. Geç kalmışsın.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce farketmediniz mi? Geç kalınmış bir yakınma olmuş bu sanırım. Ve çok üzüldüm 🥺 insallah sizin anlattiginiz şekilde değildir. Evlenmeden önce isteklerinizi dile getirmediniz mi? Büyük bir düğün ya da balayı isterim şeklinde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHevesini almış birincide 2. de sevginin lükste şatafatta olmadığını anlamış sanırım 🤔 hemen kötü düşünmemek lazım...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ne kadar ezik bir kadınsın ya. Niye kendini bu kadar ezdiriyosun. O yapmadı ise sen iste evde ne işi var öyle şeylerin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi ikinci el iken sana ikinci el muamelesi yapmış
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ama kadın bunu kaç defa aldatmıss ben ona bu kadar değeer verirke onun böyle yapması
Cevap sahibi+1 yılAdam boynuzsuz duramıyor
+1 yılBence kıyaslama kendini ama balayı olmalıydı
00 Yorumla
+1 yılFugunler genelde ilk evliliklerde olur. 2. Evliliklerde olmuyor amanilla istiyorsan bunu ona soylemelisin.. altina gelince , basta istemeliydin , istemediysen dile getir simdi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbaza kalmamak için evlenmiş seninle heralde fkfkkf
00 YorumlaAl karşına düzgün bir şekilde konuş ona karşı isteklerinden bahset bence eğer karşı çıkarsa bu düzgün bir ilişki olmayacağından yol yakınken anlaşmalı bitirin bence
00 Yorumla
+1 yılsiz kizlarda her alti yiyine ekrekleri kabulediyrunuz sonuc bu biz napalim aldatsa yine affediyorunuz
00 YorumlaSize değer vermemiş yani şayet değer vermiş olsaydı bu şekilde olmazdı
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni her gün ağlatıyor gece bile onu saayıklıyor sürekli aşk acısı müzikleri dinliyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sende isteyebilirdin ama düşüncelerin yanlış
00 Yorumla
+1 yılİlkine yaptiklariyla pişman olmus demek ki, tedbirli davranıyor
00 Yorumla
+1 yılUmursama çok değer verme ilgilenme onunla bak bakıym ne yapıyor
00 Yorumla
+1 yılevlenmeden önce bu kadını hala unutamadığını biliyo muydun bunu göze alarak mı evlendin
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne