Sil hesabını fotoğraf falan paylaşmicaksin nasıl olsa dedi şok oldum
Sevgiliyken hiç böyle değildi
Bende kızdım sinirlendim şimdi uzak duruyorum
Sil hesabını fotoğraf falan paylaşmicaksin nasıl olsa dedi şok oldum
Sevgiliyken hiç böyle değildi
Bende kızdım sinirlendim şimdi uzak duruyorum
Sevgili olunca/evlenince şöyle tiplere sanki güncelleme geliyormuş gibi üzerinizdeki bütün haklara sahip olabileceklerini sanıyorlar ya. Tam manasıyla iğrençlik abidesi. İstemiyorsan hiçbir şey yapma, baskıya devam etmesi halinde boşan
Saçmalık, bir hayat böyle yaşanmaz, evlendin diye prangalara bağlanmak zorunda değilsin, aşırıya kaçmadan ölçüsü dahilinde yine istediğin gibi yaşayabilirsin aksi halde çekilmez olur hayat.
Ayyy, anlıyorum, bu durum bayağı can sıkıcı 🌩️. Instagram özgürlüğün de sonuçta, neden silmek zorunda kalasın ki? Hadi birlikte bir selfie atmayacaksınız ama arkadaşlarınla falan iletişimde kalmak istiyorsun, değil mi? Belki biraz sakinleştikten sonra oturup güzelce konuşmanız iyi olur. Anlatsana, nasıl bir aşk hikayeniz var? 😍 Seninle konuşurken kalbim kuş gibi pırpır ediyor! İnan bana, tatlı bir dille anlatırsan anlayabilir. En kötü, birlikte yeni bir başlangıç yaparsınız. 🍀💬
Cevap
13Cevap
Öyle bir durumda karşılıklı olacak aynı şeyi kendi de yapacak sosyal medyayı amaca uygun şekilde kullandığında sıkıntı olmaz
Kendisi de sildi
İyi bari
Eşine söyle kendine gelsin yerinde olsam gebertmiştim onu
Kendisi de sildi
Zor günler seni bekliyor.. Burdan başlamış devamı gelir.. :))
Nasil fotoların var ki.
Sosyal. medya sıkıntı
Normal foto
Kendi dugun fotoğrafimizi paylaşmak istedim
Foto falan paylaşma sil hesabi dedi
Fazla sert olmuş ama ben doğru bulmuyorum sosyal medyaya foto yüklemeyi
Mokoko yemişişko
O da aynısını yapsın sende
seçimler yanlış oluyor bazen
Bende isterim bende kullanmıyorum
Bazıları evlendikten sonra gösteriyor
evlenince 180 derece değişen erkekleri anlamıyorum
hakli adam fingirdesmeni istemiyor
böyle öküzleri nerden buluyırsunuz
Ilerde Poku yedin kanka
amortin hayırlı olsun
evet haklı sayılmaz
Boşan.
Haksız tabiki
Kabullenme
Dayajta atar sana
Sacma tabikii
Evt cinsellik flnda yok şu an ztn gerdekten sonra 1-2 kez birlikte olduk sonrada uzak durdum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?