Eşimle yeni evliyiz bana soyledığı yalan benı cok uzdu sızcede haklı degılmıyım?

Esımın cıkısına yakın bekledım herzaman servıse bındıgı yerde sansa orada calısan bı adamı gordum bes bucukta cıkmıslar bana 6 da cıkıyorum dedı evlendıgımden berı evede 6 15 de gelıyo ondan sonra ben sınır kırızı gecırdım bu yasımda ben bnları haketmedım yalana tahammulum yok borcum vardı ondan parkta oturup oyle gelıyodum dıyo eve benım artık ne hevesım ne guvenım kaldı bıde babamo arıyo haklı gbı benı delı gıbı gosterıyo ben cok kıskancmısım adam olan ınsan ısten yenı cıkmıs gıbı mı yapar bi kac gun yemek yapmycam tamam. Utanmadan yemek ıstıyo bıde annesını aradım zorlamı evlendın onla dıyo gıdıp kocamı uyarcagına borc olan ınsan parktamı oturur belkı baska yere gıttın yenı evlı ınsan bylemı yapar ben cok bunaltıyomusum yemegını herseyını yapıp hep sevgı gosterdım hatamda yok bu ne nankorlukmuŞ babamda ozur dıle dıyo suclu olan o ben hastaymısım benı delı ettıler sonra bana ılac kullan dıyolar yenı evlı ınsan byle eve gec mı gelır ben kafa utuluyomus ne dye evlenmıs ozaman cıdden cok moralım bozuk:(( ben herseyı yapan ınsanım evde bunu haketcek naptm:(

Eşimle yeni evliyiz bana soyledığı yalan benı cok uzdu sızcede haklı degılmıyım?