Aldatılıyor muyum. Karımın yaptığı doğrumu sizce?

Merhaba. Eşimin işyerinden bir arkadaşı vardı. Adam 2 yıl kadar önce ayrıldı işten. eşim hikaye paylaşıyor, Bu mesaj ile alkış atıyor. Eşimde ona kalp atıyor. Doğumgünü paylaşmış eşimde kutluyor. Oda kalp atıyor eşimde kalp atıyor. vs vs... Görüyor dum ama çok takmıyor dum. Ozaman sordum bu kalpler ne diye. Öyle bir şey değil o dedi. Yani 1 aydır falan hiç etkileşim yok. Etkileşim yok ama adam önerilenler kısmında ve yakındakiler kısmında Sürekli görünüyor. Sizce bu adam eşimin hesabına mı bakıyor sürekli, ya da eşim mi bakıyor? Bende engelledim adamı. Sonra engeli kaldırdım. Takipleşme bitti yani. Eşimede bişey demedim. Aradan 2 gün geçti. etkileşim yok. beni niye çıkardın gibilerinden. Eşimde farketmedi sanki bunu çıkardığımı. Yorumlarınız nelerdir?

Güncellemeler
1 yıl
Hanımlar sorum size. Hikayenize gelen etkileşimler e karşıdaki adamsa eğer kalp atarmısınız? Erkeğe kalp atmak ne demek?
Güncellemeler
1 yıl
İnstada normal erkek arkadaş lardan özelden gelen mesajlara kalp ile cevap verir misiniz. Yani onun etkileşimine vs kalp ile yanıt verir misiniz. Kalp göndermek ne demek?
Aldatılıyor muyum. Karımın yaptığı doğrumu sizce?