Bende isterdim hanım hanım kız ama yok işte anlatamıyorum anneme de 😃 kendin bulsana anne bana diyorum kendin bul diyor yine sen kızla kötü falan olursan ben arkadaşlarımla kötü olamam diyor hiç 😂
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nerelisin ki sen🤔😅 merak ettim...
Annen haklı ama yaşın gelmiş😂😂
İstanbulluyum da ama cidden yok bulamıyorum hanım hanım
Düğünlerde, partilerde bulabilirsin veya pazardaa🤭😅
Düğün den bir kere buldum daha gitmiyorum düğünlere 😅😂
O zaman nerede becerikli anne var oraya başvur tabi kızı olan anneler. Annen iyi bilir gerci👍🏻😅
Senin çevrede yok mu 😁
Yok😂
Bana da diyip duruyorlardı. Ben hayatıma baktım. Sonun da benim gibi olan bir kadın buldum. Bu işler de aceleye gerek yok. d
Kaç yasında buldun abi
9 ay önce tanıştık. 19.11.2022 de başladık. 19.11.2022 de buldum diyelim geçmişimizi sildi çünkü 🌝
En iyisini yapmış yenge dikiz aynasına bakmaya devam etseydi kaza yapabilirdi
Yengene ben dedim. Geçmişe takılırsak geleceğimiz olmaz diye. O da kendince haklı geçmişten nasıl bir adam olduğumu anlamak istedi ama ben ona zaten her şeyi gösterdim. Hep dürüst oldum. Olması gereken ne ise onu yaptım. Bu yüzden gururlu ve onurluyum. Sağolsun o da bana hiç yanlış yapmaz
Yenge iyi senin sözünü dinlemiş sende olması gerekeni söylemişsin normalinde de böylesi olması gerekiyor zaten yoksa kimse bomboş gelmiyor bu zamana. Beraber olup mutlu bir ilişki kurmak istiyorsak eğer geçmişi silmemiz gerek
Kesinlikle bro. Adı üstünde geçmiş. Dünü geri getiremeyiz. Bugün ve yarına bakmak lazım. Gözün arkada gezersen, önünü göremezsin. Sırtını sevdiğine yaslarsan, arkaya bakmana gerek kalmaz. Çünkü zaten sırtın yere gelmez. Bu dünyada seni gerçekten koruyan iki kişi vardır. Bir aile, ikincisi sevdiğin
Aynen öyle inşallah bende gönlüme gore birini bulabilirim
Amin bro. Eğer sen gerekli tecrübe edindiysen kadınlar ve ilişkiler ilgili. Doğru kadın profili de kafan da oturduysa, önce tespit et ceylanı. Sonra kuşat etrafını. Tanı emin ol, sonra kim tutar seni ibreyi vur 300e tam hız uç kıza kdkks
😂😂 şu an DOĞRU KADIN PROFİLİ OLAN KADİN YOK HAYATTA
Valla benim için yengenin eşi benzeri yok. Her yönüyle hayran olduğum bir kadın. Ben de öyle diyordum kaliteli kadın kalmadı ama varlar. Söyle düşün dünya bir çamur ve çamura bulanmış elmaslar var. O bir şekil de çamur için de parlıyor. Fark etmen için herkes gibi değil, gönülden bakman gerekir.
Çok doğru soyledin
İşte umarım o kadın da seni fark eder ve güvenir. Çünkü sevdiğin kadının sana güvenmediğini anladığın zaman kötü oluyor. Çünkü sen hiç bir yanlış yapmıyorsun ama o sana yap diye resmen zorluyor. İşte o can yakıyor
Güven konusunda hiçbir kadına güven veren bir duruş sergiliyemiyorum ya da güven veriyorumdur belki de ama ellerinde tutmak için benim onlara daha çok bağlanmam, için güven vermemi için çaba sarf etmemi yanı etraflarında 4 donmemi istiyorlar
Ben de ise şu var. Ben zaten sana güven vermek için uğraşıyorum. Doy artık yani. Belli ki bir şey yapmıyorum. İkna ol gözün doysun kdkdk ya benim için başkasının önemi yok. Geçmişi sildik diye çok önemsemiyorum. Umursamaz herifin tekiydim. Benim kafa bir de zehir biliyor musun bro farklı çalışıyor. Olayları rahat çözüyorum. Sanırım bu kafamın çok çalışması onu huzursuz ediyor. Hem diyor ben zeki seviyorum demek ki fazla zeki olmakta iyi değil jdjsjs. Halbuki yanlış bir şey hiç yapmıyorum canım ona sıkılıyor
Aynaya baktım sanki şu an 😂
Yengen çok zeki, aşırı da güzel ruhu var. Beni zaten ona aşık eden bu eşsiz oluşu. Lakin zeki bir adam istedin buldun daha ne show yapıyorsun demi. Aradığını bulmuşsun kdkksk daha ne istiyon yani. Adam aşık, seviyor. La bir de benim hatun la biz telepatik anlaşıyoruz. Mesela bana bir kız hakkında bir şey anlatıyor ama engelle demez. Öyle de naif. Yani diyor ki bak bu kızın böyle böyle açığı var bunu uçur jdjjs ben de hemen uçuruyorum. Düşün böyle güzel anladığımiz bir ilişki. Umarım sen de bulursun kskks
Benimki o kadar açık olmasa daha iyi olur kral
O ne demek açık olmasa derken?
Ben kıskanilmayı severim benim hatun git gerekeni yap diyeceğine onun ciğerini sokerm dese daha hoş olur
Söyle bir şey var. Benim hatun demeden sokuyor. O gerekeni yap demiyor bana. Olayı anlatıyor ben anlayıp yapıyorum. Kızın ciğerini bana anlatırken sokuyor zaten. O öldürüldüğü kişinin ciğerini ikinci kez sökmez. Bir toprak da sen at demeye getirir bana.) İnce bir çizgi var arada. Çünkü ben ona direkt derim mesela şunları istemiyorum diye onun tarzı da böyle. Sevgilin olduğun da iyi gözlemlersen, tanırsın ve huyunu suyunu anlarsin zaten. Bizim istediğimiz gibi değil de kendi yöntemleri olduğunu
Anladım
O zaman hakkında hayırlı olsun. Haydi eyvallah
Eyvallah
Daha yolun basindasin. Biraz azim, biraz sabır bulursun insallah
Yaşın evlilik için daha küçük değil mi? 🙄
Değilmiş
annene sorsana abicim biz nereden bilelim