Annem niye böyle bana karşı?

Evlenmek istedim sevgilimle 2 yıllık bir ilişki karşı çıktı istemedi, kızıp bağırıp çağırması yetmedi sonra sanki hiç dememişim gibi görmezden geldi; oda babam bu konu kapatmaya çalışıyorlar; bilmem evde bir iş yapmıyorsun, beni doktorlara götürmüyorsun, bana para vermiyorsun falan filan…gerçekten hayatımda ilk defa bir erkek arkadaşım oldu, sadece okuldan eve evden okula bir hayatım vardı; annem bana hep herkes evlensin sen kal yanımda derdi ve erkek konusunda normal değil halde kızardı tehdit ederdi.. sen evlenmeyeceksin derdi hep, ben Almanya’da hukuk okuyorum şimdi 27 yaşındayım, 3-4 yıl sonra biter üniversitedem.. şimdiye kadar annem okumama hiç önem vermezdi, hep ev işi yapardım onlara hizmet ederdim; şimdi evlenme konusunu açtığımda annem bana hani okuyacaktın senden hiç bir şey olmaz diyor.. çok kırıyor beni oysaki ben hep ailem ve onun için yaşadım küçük yaştan beri ev işi annemin doktorları.. mesela evli abin ya da ablamın evine gidince bile onlara siz oturun bu yapsın diyor.. artık ne yapacağımı bilmiyorum.. onlara bu konuyu açtım amacımız belli ama onu tanımadan annem ve babam konuyu kapatmaya çalışıyorlar.. ben mi kötü ve haksızım? Gerçekten terbiyesiz bir şey de yapıp karşı çıkmadı

Annem niye böyle bana karşı?