Sevgilimin annesi bana niye böyle davranıyor napıcam?

Sevgilimi ben kıskanıyorum beni aldattı 4 kişiyle (aynı anda) ben affettim ağlafı filan annesi babası beni ikna ettiler bende onu sevdiğim için affettim ve ben hiç güvenemiyorum sürekli ekran göeüntüsü istiyorum hep bi şüphe var bugun annesi bana beni kocam çok kıskanır onca yıl o beni ezdi. Oğlumu sana ezdirmem sana almam seni dedi. Ben hiç bişey diyemedim çok utandım çok üzüldüm kalbim yerinden çıkacak gibi oldu benim ezmediğimi o da çok iyi biliyor. Her şeyimde ona yarfım ederim. İşinin bile yüzde 30 ubu ben yaparm asla bunları söylemedim zaten içiöden geldiği için yaptım. Somra ben hiç konuşamadım zaten konuşsam ağlıycaktım annem bile bana hiç böyle kızmadı kendimi çok değersiz hissettim. Uyuyamıyorum çok çom çok üzgünüm. Babası aradı gönlümü almaya filan çalıştı ama çok üzgünüm zaten sevgilimde evlenince aynı evde oturtucakmış ben napıcam hiç istemiyorum çok üzgünüm çok korkuyorum ben her gün üzülmekten korkuyprum bide başka şehirdeler ya beni annesi ezerse hiç ses çıkarabilen biri değilim hemen ağlıyorum böyle şeylerde hakkımı savunamam terbiyesizlik olur diye ben nağıcam bna akıl verin nolur
Sevgilimin annesi bana niye böyle davranıyor napıcam?