Annem niye bana boyle davraniyor?

Ben 4 yil oncesinde annesiyle cok guzel iliskileri olan bir kizdim. Annemle her seyimi paylasabilirdim eski evimizdeyken ve babam 1 gunlugune koye gitmisken cok mutluyduk (m). Benim bir abim var kendisi benden 14 yas buyuk... Annem abime karsi hep anlayisli oldu. Abim bizi birakip gitti sonrasinda geri dondu fakat annem o surecte bana dusman oldu ne yaparsam yapayim beni sevemedi. Keske 2020 yillarina o eski evime geri donebilseydim. Bana hep sey derdi ben yemek yiyene neden yedi diye kizmam yemeyene kizarim diye. Gecen gun annem abim ve babam birikte denizliye gittiler bende ders calistim ertesi gun sinavim vardi. Geldiklerinde birkac sey getirmislerdi. Bende onlara baktim ne getirdiler diye. Kabak cekirdegi cok severim ben... Aksam aramaya basladim cekirdegi yok. Annem yeni aliskanlik edinmisti yani bu eve tasindigimizda surekli atistirmaliklari benden sakliyordu. Hani obez de degilim 50 kiloyum ama annem nedense oturdugum yerden yedigim yemekten beni kiskanir oldu sanki ben onun evladi degilmisim gibi. Akrabalarimiza veya yetiskin insanlara sanki ben sucluymusum gibi davraniyor beni kotuluyordu. Benim sadece psikolojik destege ihtiyacim var. O da fazla overthinkten (is paranoyaklasmaya basladi). ben kucuklugumden beri ondan ilgi istemedim sadece beni dinlemesi yeterdi sabahlara kadar konusurdum o beni dinlerdi ama Şu an sanki iki yabanciyiz. Aslinda iki yabanci bile degiliz yabancilar birbirine saf yaklasir ama annem icin bunu soyleyemeyecegim. Babamdan alamadigim sevgiyi ondan beklemistim kucukken ama o benii istemedi. Bana kendisiinin yaslanacak duvar bile olamayacagini soyledi. Beendde sevgileri hep baskalarinda aradim sonu gelmeyen mutsuz iliskiler saf sevgimin kullanilmasi beni bitirdi. Demistim ya psikolojik destek almam gerekiyor diye aslinda bedenim bunu acikca belli ediyor. Kaburgalarima igneler batiyor, her gun basim donup midem bulaniyor. En basitinden yemek yemek istemiyorum ve buda refluye yol aciyo. Bedenim feryat figan aglarken ben bir doktora bile gidemiyorum (arabam yok ehliyetim yok okuyorum...)

Annem niye bana boyle davraniyor?