Annem neden bana böyle davranıyor?

Ben 19 yaşında üniversite okuyan bir kızım. Bugün halamlara gidecektik, babam benle evdeydi annem de kardeşim arabanın yanında bekliyorlardı. Ben yüksek bel bir pantalon üstüne siyah crop üstüme de hırka aldım. Babam evden çıkarken gördü beni kıyafetimi de gördü hiçbir şey demedi. Arabanın yanına gittim annem kızmaya söylenmeye başladı. Arabaya binicez bana * diye bağırıyor. Arabaya bindik hâlâ laf söylemeye devam ediyor ama ağır hakaretler yani işte ben kuzum sürtmüşüm götümü başımı açmazsam rahat edemiyormuşum (gerçekten üstündekileri görseniz cropla pantolon arasında 3 parmak falan var) hani bana düzgünce konuşsa yine tamam diycem ama bana sürekli namussuzmuşuk gibi hakaret ediyor. Araba da bende sinirlendim bende bağırıp laf söylemeye başladım sonra bana vurdu. Bana vurunca bende refleks olarak ona vurdum. Sonra o saçımı çekmeye başladı bende onun başörtüsünü çekmeye başladım falan böyle kavga ettik arabada. Babama inicem ver anahtarı falan dedim ama babam da beni indirmedi. Babam diyor anneme 19 yaşına geldi artık şimdiden sonra bir şey değiştiremezsin zaten diyor annem benim paramı yediği sürece karışıcam diyor (babamın parasını yiyorum annem para vermiyor bana. Ki yazın babam da vermiyor ben kendi KYK kredimle yetiniyorum) gidene kadar kavga kıyamet gittik yani. Gerçekten neden böyle davrandığına anlam veremiyorum. Üstümde gerçekten kısa bir şey olsa dekolteli bir şey olsa anlayacağım ama göze çarpmamak için hırka bile giydim üstüme, bana farklı şekilde kızsa veya konuşsa anlayacağım. Ama bu şekilde kendi öz kızına kuzum demesi * demesi benim gerçekten ağrıma gidiyor. Bir crop giydim diye annem haklı mı sizce?
Annem neden bana böyle davranıyor?