Dün kızlar matinasi mi ne vardı ona gidecektik 2 3 kere sordum gitçez mi diye gitcez dedi ben hatta dedim sınava calısırım canıma minnet dedim yok gitcez deyip gidecegimiz zaman benle kavgaya tutuştu üzerimi başımı giyindim kendisi gitmiyorum deyip üstünü çıkarttı ben de sinir krizi geçirdim bir sürü laf söyledim ama 20 yaşındayken bile yediğime içtiğime aldigima laf ediyorlar bugünde bana bağırarak bişey istedi bende düzgün isteyemiyor musun dedim hemen bağırdı sen sınava boşuna çalışma kazanamayacaksin dedi güldü aşağıladı beni arkadaşlar 1 ay sonra sınav var piskolojim çok kötü oldu ağlayarak yazıyorum napıcam ben bana bi akıl verin lütfen
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende annemi asla memnun edemem. Sınav konusunda bisey diyemeyeceğim. Başarılı bi hayat sürmek için bazı zorlukların üstesinden gelebilmeyi ögrenmen lazım. Ben üniyi kazanınca daha farklı bi iliskimiz olur sanmıştım ama olmadı. Hic bi zaman hiç bi şeyimi beğenmez mutlaka bi eksiklik bulur evi toplasam niye yemek yapmadın der. Yemek yapsam tadına tuzuna laf eder yani ederdi.
Artık yaptığı şeylere alınmıyorum onun derdi benimle değil kendisiyle annemi değiştiremem artık onun isteklerini o söylemeden yapıyorum ( her zaman değil tabi ama çoğunlukla yapıyorum) en azından evde daha az gürültü oluyo
Bende de aynı yemin ederim her şeye bir kulp buluyor evde deli gibi hareketler yspiyor birde 38 yaşında kendisi genç olmasına rağmen piskolojisi çok bozuk bir kadın ama ben bi insanım sende öyle artık yetişkin olduk ve saygı görmek hakkımız değil mi bi yere kadar annemiz babamiz ki zaten aralarındaki ilişki saplantılı bir şey şiddet vs babam zaten bağımlı ona bir şey bile demek istemiyorum ama en azından babam onunla iyi anlasinca bana hiçbir şey demiyor bazen diyorum ki anneme attığı dayak larda haklı bir insanı bu kdr delietemezsin çünkü ben kafayı yiyorum kendimi parçalıyorum yapım gamsız olsa keşke ve takmasam nasıl kafama takmayacagimi da bilmiyorum nolur bana bi şey söyle bende onu yapayım görmezden mi geleyim onu sessizlik yemini mi edeyim
Bizim evde şiddet yok ama benim annemle babamda çok kavga ederler. Boşanma durumları vardı biz kardeşimle annemi boşanmaya ikna etmeye çalışıyoduk ben zannediyodum ki annem babama kızmazsa her gün onun yüzünden ağlamazsa daha iyi oluruz bizi sever belki diye
Ama son anda annem vaz geçti
Babama kızıyo, babam çok yanlış şeyler yapıyo ama anladık ki annem babamdan vaz geçemiyo
Bi gün ağlayarak bana babamla olan tartışmasını anlatıyodu bende dedimki yeter. Ben annen degilim sen benim annemsin önceden babamı suclardım ama ona katlanmayı seçtiğin için sende suçlusun
Zor oldu amma annem ve babamın aralarındaki meselelere karışmamayı öğrendim. Anne ve babam birbirini o şekilde kabul exiyolarsa ben bunu değiştiremem
Artık bi evin içerisinde yaşayan ev arkadaşları gibiyiz. Her kes kendi üstüne düşen görevi yapıyo ben ders çalışıp ev işlerine yardımcı oluyorum onlada eve para getiriyo. Buda sağlıklı değil tabi bende isterim sevgi görmek ama böyle olunca en azından kavga etmekten bitap düşmüyosun, zaten evde kendi kendini yırtsanda bi işe yaramıyo
Öyle işte. Sizin evdeki şiddet olaylarında ne yapılır bilmiyorum annenin babandan ayrılma niyeti varsa belki daha iyi olur ama yoksa aralarındaki iliskiye karışma
Yaptıkları şeyleride çok kişisel algılama dediğim gibi onların derdi seninle değil kendileriyle
Anne babalarımız 40 lı yaşlarda ama maalesef karakter gelişimlerini tamamlamamış olabiliyolar. Ben 23 yaşındayım inan geçen seneye kadar bende çok kötü durumdaydım. Biz neden böyleyiz, neden diğer kızlar gibi annemle samimi değiliz diye hep çok üzülüyodum ama artık üzülmemeyi öğrendim diyelim
Sadece kendine odaklan ve ailenle güç mücadelesine girmemeye çalış gücünü göstereceğin zamanda gelicek elbet
Çok teşekkür ederim ben ankaradayım istersen telegram dan konuşalım mı arada benim çok ihtiyacım var konuşmak ister misin bilmiyorum ama belki arkadaş oluruz destek oluruz
Telegram kullanmıyorum
Fake inta versem burdan tanışınca istersen gerçek hesaptan takipleşiris
eli. f6890
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş
En azından arkadaş olmak için destek olmak demiştim sağol gene de teşekkür ederim ❤
Derslerine odaklan 1 ay 1 aydır, üniversiteyi kazan o evden kurtul.
Nasıl yapıcam 1 saattir hala ağlıyorum gözlerim kocaman oldu 1 ay kala her şeyi üzerime yıkıyor diğer sene de babamla olayları olmuştu hep her şeyde ben yanındaydım o benim yanımda değil ilk fırsatta beni bu hale getiriyor ben onun kızıyım ben 30 yaşnda biri değilim bana neden anlayışlı değil bi anne bunu der mi ne olursa olsun hiç arkadaşım yok ailemden beni anlayacak kimse yok kendimi öldürmeyi düşünüyorum artık bu anlattıklarından son şey yaşadım
Ben sana diyorum ki bazı ebeveynler böyledir sen 90 o 120 yaşına da gelmiş olsa değiştiremezsin. Seni ergen gibi görüyor ve sana zulm ederek oyun oynayıp kendini güçlü hissediyor. Bunu değiştiremezsin, ok? 1 ay odaklanıyorsan odaklan çalışıyorsan çalış, dandik bir yere gitme diye çalış diyorum. Odaklanmazsan da zaten olgunlaşman veya zavallılaşman için önünde 1 sene daha olacak. Sen üniversiteye gidip kendini bu aileden sıyırmayıp mezuna kaldım ayağına evde kalırsan da zorbalık göreceksin, yine bu muameleleri kendine bana bahane edeceksin. Ve günü geldiğinde yine "senden bir bok olmaz, zorlama, çalışmaya başla" deyip iş hayatına yöneltip para kazanmanı bekleyecekler.
Zaten öyle oldu 2. Mezuna kalisimda canım sen yapamadın bir şeyi beceremedin deyip gene sinir krizine sokmuştu beni sürekli özgüvenimi parçalıyor biz sürekli onu memenin etmek için uğraşıyoruz o mutsuzsa evdeki herkes mutsuz olmak zorunda ha mutlu olursak da mutsuz olmamız için elinden geleni yapıyor ben bıktım bilerek yapıyor evdeki işleri bana yıkıyor kendisi ban yapmayınca sinir psikolojik olarak bana böyle davranmaya başladı neden 1 sene içinde değilde 2 senedir hep aylar kala bana bunu yapıyor bilmiyorum ama el kapısı bile bu anneden iyi biliyo musun nolursun bana dua et sinavda iyi bir not alayım kafama takmamaya çalışıcam inşallah erkenden beni seven biri de çıkar karşıma ve evlenir giderim yoksa ben kendimi öldürmeyi bile düşündüm çoğu zaman annemin yaptıklarına dayanamıyorum onun dediğinin tersini bişey dedigim ya da istediği bişeyi yapmadığım an benden kötüsü olmuyor her konuda
Ben çocuk değilim 20 yaşına geldim hiç yoktan saygı görmeyi bende hakediyorum milleti gördükçe imreniyorum annem sadece dışarıya iyi rolleri kesiyor bizi hep kamçiliyo hiç umut vaadeden birisi değil erkek kardeşime de boyle diye diye özgüveni kalmadı ve nerde kötü alışkanlık varsa onu yapıyor kardeşimi de kurtarmak istiyorum
Senin annen narsist. Evden kurtulmak istiyorsan da canını dişine tak, sadece kendine yatırım yapmaya odaklan. Sinir krizlerini de bırak. Kavga edip rahatlamıyorsan daha kötü oluyorsan muhatap olmama yolunu seç kendini eğit ve uzak dur. Sana etki ettikçe zevk alıyor o, etki ettirme. İlla şu üniversite şu bölüm olsun diye de zorlama. Düzgün bir yer seç git bu kadar zorlamanın anlamı yok. Sıralamada zaten mafya ortamı var ilk 100.000'e girmen falan zaten mümkün değil. Mezuna bu kadar kalıp durmaya gerek yoktu yani. Düşün taşın plan yap. Bu sene de gir, ama kazanamazsan, olmazsa, 1 senelik program yap ve kendini geliştir.
Çok teşekkür ederim
Telegram dan vs iletişime geçmemiz mümkün mü abla benim çok ihtiyacım var arada konussak
Buradan ulaşabilirsin.
Anan duli mu
Bi anne evladına bunu yapar mı bana cahil genc demesi gerekmez mi hani yaptığım. Yanlış bile olsa ama yanlış bişey de yok yaptığım benimle oyuncak gibi oynuyor sonava giricem Rabbim özgüvenimi düşürmeye çalışıyor annem mi düşmanım mi belli değil napıcam
Benim *
Evet