Kalbimde fatoş yazıyor öl dese ölürdüm böyle yaptı ben şimdi nasıl yaşayım lütfen söyleyin
1 ay
Sevdiğimin adını kalbime yazdırdım, buluştuk ve sonra sınav senesi diye ayrıldık. 2 gün oldu ama 2 kişiyle konuşmuş. Ne yapacağım?

Kalbimde fatoş yazıyor öl dese ölürdüm böyle yaptı ben şimdi nasıl yaşayım lütfen söyleyin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Her ilişki birbirinden farklıdır ve herkesin farklı sebepleri olabilir. Ancak, eğer gerçekten seviyorsanız, konuşmanız ve duygularınızı paylaşmanız gerekir. Açık ve dürüst bir şekilde konuşun ve ne hissettiğinizi, ne beklediğinizi ve gelecekteki beklentilerinizi anlatın. Eğer ilişkinizin potansiyelini görüyorsanız, çalışmaya ve iletişimi sağlamaya hazır olmanız gerekir.
2 günde 2 kişi demekki. boslugu kaldıramamis 5 gün olsa 5 kişi hayır gelmez sana bundan iyi gözden geçir
Saçmalama istersen ben sana yaşadıklarımı anlatsam acaba nasıl ayakta duruyorsun dersin. Daha çok gençsin. lütfen kendine gel döverim bak seni
Abla şu an benden özür diliyor pişmanım diyor
Dövmeyi sildirteceksin başka çıkış yolu yok. Cidden neden daha sadece sevgilin olan kişinin adını kalbinin üzerine yazdırdın ki?
Ablacım gerçekten aptalıgım çok pişmanım inanmıştım ilk ciddi ilişkimdi 3 ay sürdü ben erzincanda okuyordum o malatyadaydı mesefe vardı ama hep konuşuyorduk çok seviyordum sırf o üzülmesin diye universitede bile durmuyordum aklında soru kalmasın diye tüm hesaplarımı kapatmıştım ama onun snap i açıktı gösterdi dün bana iki çoçuga cevap vermiş bana çok söz vermişti hiç bırakmaz sanmıştım
Abii zaten iyi adamlara doğru düzgün birisi düşmezki.
Ama cidden 3 aylık ilişki için de yapılmaz. Bir de anladığım sana karşı zaten uyuzdu.
Abla bundan sonra nasıl yaşarım bilmiyorum birine nasıl güvenecem bir daha bilmiyorum kimseyi sevemem daha hemşirelik okuyorum onuda bırakmayı düşünüyorum hayatan bezdim ben eskiden böyle degildim herkes çok severdi beni yüzüm gülerdi hep şimdi içime aglıyorum
Saçmalama yaaa. Ayrıca senden büyük ihtimalle küçüğümdür o yüzden abla olmuyorummm gskgjdjf ama kardeşim diyebilirsinnn. Neyse üç aylık bir kadın için hayattan vazgeçilir mi? Bak sana uyuz davranmayan birisine güvenmelisinnn. Direkt kızın üstüne atlamışsın resmen. Her şeyi karşı taraftan istemeyeceksin tabii ama karşı taraf adım atmadan direkt koşmayacaksın da.
Haklısın abla ben kız sevinsin diye 10 gün yurtan çıkmadım dışardan hiç bişi yemedim para biriktirdim gidip hediye aldım ona onun için aç bile kaldım çok iyi birisiydi bir anda nasıl böyle acımasız davrandı bilmiyorum
Ben ilk defa teslim olmuştum keşke beni kandırmasaydı
Ayy resmen Manny’sin yaaaa. Keşke cidden senin gibi erkekler daha çok olsaaa.
Abla şu an özür diliyor benden engelledim diyor
Saçmalamaaaaa sakın sakın affetmee.
Bu arada ciddiyim benden büyüksündür. 19 yaşındayım ben.
18
Yok ztn ben ona iyi gelmiyorum affetmemdim ama seviyorum hala
Heh iyi. Affetmediysen güzelll. Çünkü seni hakketmiyorrrr.
teşekür ederim 😊 ama ben onun mutlu olmasını çok isterim o yüzden uzak durucam
Neee? Abii bana da senin Brad Pitt tipindeki versiyonundan gönderseneee gmghjfhdjf ama diğer türlü hiç gönderme çünkü iyi bir karaktere iyi bir tip yoksa kesmez.
Umarım dogru insanı bulursun
Ama Brad Pitt tipinde
Ahahhaahah yardımcı oldugun için saol abla bu arada abla dememin yaşla ilgisi yok saygısızlık olmasın diye yanlış anlaşılmayım diye diyorum
Sorun yok yaaa dfhflfhd sadece ben de alışık değilimmmm
Peki o zaman tanıştıgıma memnun oldum iyi günler
Sana da reis
Realist ol. Hayal alemin de olma. Yaşıyorsun ki soru sormuşsun
İnan bana ben bu kadar aptal bir insan değildim beynimin içine girdi
Daha çok kızla tanışacaksın. Aynı veya farklı şeyleri yaşayacaksin. Bunlar senin için birer sınav öyle düşün. Gelecekteki ruh esin icin ön hazırlık. Böyle böyle tecrübe kazancan ki doğru kadını tespit edip nikahı basican. Kendinden başka kimse için ölmemeni gerektiğini de zamanla öğrencen. Sen şimdi acın yeni bir hafta cek. Derbeder takıl, depresyon da ol. Hevesini al depresyondan sonra çık alemlere ak
Umarım haklıdırsın ama ben daha kimseyi sevemem ki abi
Kardeşim sevme zaten. Sevmek zorunda değilsin. Hoşlanti da ilişki yaşamaya yetiyor yalnız şöyle zaten birinin önce dışını beğenir zamanla içini seversin. Sevecegin biri çıkacak karşına. Öyle kendini şartlandirma rahat ol. Kimse vazgeçilmez, unutulmaz değildir. Sen mazini düşün bakalım. Mutlu olduğun kaç anı aklında kalmış? Her gün bir şeyler görüyorsun ve hafızan yenileniyor. Beynin kendine ve doğru karaktere göre geliştirince, bu karaktersiz kız gibi olan anıların hep silinecek
Abi özür diliyor şimdi benden
Kabul etme. Engelle geç. İhanetin affı olmaz
Haklısın abi çok saol öyle yapıcam
Mevzu haklı olmak değil. Hayatına bak. Seni senle küs olsa bile bekleyecek, ayrılsa bile gel dediğinde sana dönecek kadını sev. Hemen gidip iki kişide soluk arayan kadından her zaman ihanet görürsün
Abi o zaten benim yerimi dolduramaz asla kimse onu benim gibi sevemez ve mutlu edemez o kaybetti artık yapcak bişi yok
Aynen öyle. Her zaman dik dur, güçlü ol. Kendini sev. Hayatına bak. En iyisini en sonunda bulacak, ruh eşin olacak ve sonsuza kadar onla yaşayacaksin. O ana kadar kaliteli ve karakterli bir adam olmayı öğren, kimse için kendini değiştirme
Kanka insan sadece cocugunun adını tek yazar sevgili bunlar hepsi tırt
Dövmeyi sildir hadi ordan et unut gitsin
O senin adını yazmamış bu kadar bitti
Hayir gelmez kardeşim
Kalbini aldır 😔
Sildir
Yazmasaydın napalım?