Tiktok'tan ilk aşkını unutamamakla ilgili bir şey paylaşmış ve 1 gündür konuşmadık. Yazıyım mı yoksa boşvermiş gibi mi davranmam gerekiyor?

Biz daha 2 gün öncesine kadar çok iyiydik hatta bana seni yerim felan diyordu ama tiktokdan ilk aşkını unutamamayla alakalı bi videoyu tekrar paylaşmış ben de bunu görünce ss aldım buna attım ve altına? koydum o da ne diye cevap verdi ve biraz konuştuk sonra bu bana aldatma gibi bir şey değil çocukluk şeyini unutamama gibi bi şey olduğunu söyledi bende unutamadıysan biz niye konuştuk dedim o da öyle bi şey değil yanlış anladın felan dedi ben de tamam dedim bundan sonra 1 gün felan geçti ve çocuk beni priwinden çıkarmış ama beni hala takip etmeye devam ediyordu ben o an hiç umursamıyomuş gibi priwini takipden çıkardım
ve kendi priwimden de takipden çıkarıp takipden çıktım ama onunla tekrar konuşmak gerçekten çok istiyorum ama yazıyım mı yazarsam ne yazıyım
Tiktok'tan ilk aşkını unutamamakla ilgili bir şey paylaşmış ve 1 gündür konuşmadık. Yazıyım mı yoksa boşvermiş gibi mi davranmam gerekiyor?