Sanalda tanıştığım sevgilimle reel oldum ama ayrıldık?

Merhaba arkadaşlar, size çok büyük bir ikilemde kaldığım için geldim. 1 ay önce sanalda biriyle tanıştım ve biz konuşmaya ciddi olarak başladık yani aramızda bir şeyler tabii ki olacaktı.
Birbirimize karşı hislerimiz vardı, sevgili diye adını koymuştuk, tartışmalarımız tabii ki oluyordu ama hallediyorduk. Genelde onun hataları oluyordu ve ben affediyordum. Sonra geçen hafta biz çok şiddetli bir kavga ettik ve bitirdik.
Biz ayrıyken bir kızla konuşmuş, kıza 'gülüşüne vuruldum' gibi bir laf etmiş. Biz daha sonra barıştık ve sanaldan yürümeyeceğine karar vererek buluştuk bugün. Arkadaşlar, beni sevdiğinden bugün emin oldum, bakışları o kadar güzeldi ki bana kıyamıyordu, dokunmaya bile utanıyordu, heyecandan dizleei titriyordu, vedalaşmamız yarım saat sürmüştü çünkü bırakamıyorduk birbirimizi, gözleri doldu falan. Her şey o kadar güzeldi ki.
Eve geldim ve instagram dm lerine baktığımda o kızın bana mesaj attığını gördüm. Defalarca kez aradı, ağladı, bitirmemem için yalvardı, beni çok sevdiğini söylüyor ve hala da bırakmıyor beni. Az önce İnstagram hesabını silmiş, wp yi silmiş, sms atıyor bize bunu yapma lütfen diye. Affetmek çok istiyorum ama bu affedişecek bir şey mi söyler misiniz?
Sanalda tanıştığım sevgilimle reel oldum ama ayrıldık?