Güncellemeler
+1 yıl
Ne zormuş insanın sevdiğinden alıştığı birinden vazgeçmesi 🥲
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimde ev araba birikim vs hicbirsey yok asla altından kalkamaz tek başına
Hayırlı geceler. Derdim kalbimi paramparça ediyo. Sevgilimle 2 yıldır beraberiz ama ailesi nişan düğün vs hicbirsey yapmıyor. Askere gitti bekledm hala yok. Babası çocukları için bı kuruş bile biriktirmemis annesi tarlada çalışıyor hiçbirinde para yok. Sevgilimden yemeye çalışıyor babası. Sevgilimin maaşı yeni 10 buçuk milyar oldu ama tek başına altından kalkamaz. Ailem artk gorusmemi istemiyor ciddiyet olmadığı için. Ayrılmak zorndayiz onu çok seviyorum canım aciyo kalbim yaniyo sanki. Ailesi sürekli oyaladı durdu ama yapmayacaklar biliyorum sonumuz yok. Sevgilimde çok çaresiz. 3 gündür aralıksız ağlıyorum uyuyamıyorum bunalıma girdim resmen. Acı çekiyorum ne yapmam lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abla işin zor ya erkek arkadaşınla ilişkini bitirip yeni bir ilişkiye başlasan bu sefer tekrardan aklına gelecek ona olan sevgin ölmeyecek sadece olumsuzluklar yüzünden bir rafa kaldırılacak yeni erkek arkadaşınla herhangi bir ufak tartışma yaşadığında aklına eskisi gelip ağlayacaksın onu özleyeceksin onu isteyeceksin ama bir taraftan sen de haklısın senin de bir hayatın var, hayatını bu erkeğe göre sekillendirmezsin ama sevenleri ayırmak zordur be. Allah çıkış kapısı göstersin sizlere
Hemde öyle zor ki. İçinden çıkamıyorum onsuz nasıl devam edcem bilmiyorum gücüm yok. Beni hayata o döndürdü. Onun sayesinde toparladım mutlu oldum yeniden sevebildim. Ondan nasıl vazgeçip yoluma bakcam bilmiyorum. Ama sonumuz da yok paramparcayim. Ailesinin sorumsuzluğu yüzünden ayrılmak öyle koyuyo ki. Allah razı olsun kardeşim duadan başka çarem kalmadı
Para için ayrılmayın , seni seviyorsa gelir ister ailene durumu anlatır ve direkt evlenirsiniz fazla masraflara girmeden
Seviyor eminim hissediyorum aileme de herşeyi anlatti ama isteme işi bile parayla tek başına neyle isticek en kötü düğün şu an 200 binden aşağı değil her şey çok pahalı ev kirası depozito cabasi. Daha sayamadığım çok şey var keşke o kadar kolay olsa da bu sebeple sevdiğimden vazgeçmek zorunda kalmasam
Sen çalışıyor musun? Düğünü boş ver nikah yapın bitsin kimseyi eğlendirmek zorunda değilsiniz eski insanlar hep o şekilde evlenmişler
Nikahla da bitmiyor ev eşyaları ev kirası o bu? Her genç kızın gelin olma hayali var ailem de bunu görmek istiyor bu şekilde istemezler bende istemem ne kadar seviyor olursam olayım. Hadi nikah olsun diyelim geri kalan şeyler? Eşyalar ev kirası o bu derken az mı bunlar çocukta 5 kuruş birikim yok
Ben çalışmıyorum iş konusunda sıkıntılı yerlere denk geliyorum hiçbir yerde çalışılmyor işçi değil başka bişey arıyorlar yanlarına kimsenin yanında güvenip devamlı çalışacağım iş tutturamadım henüz
Sen de işe girersin gerekirse ilk 5 yıl onun ailesiyle beraber oturup para biriktirirsiniz illa ki bir çözüm vardır her şey 4 4 luk olmaz hayatta hele bu devirde
O dediğin çok zor asla o ailesiyle yaşamam ben oldurseler de yaşamam. Onlar yüzünden bu haldeyiz zaten yüzünü şeytan görsün hepsinin. Evleri çok küçük oturdukları mahalle dedikodu mahallesi resmen. Merkeze çok uzak daha neler neler. İşten asla kaçmam düzgün yer bulduğum gibi çalışırım ama bulamıyorum sorun orada. Ya keşke her şey sevgimle cozulseydi bizim hiçbir sorunumuz kalmazdı ama sevgi yetmiyo hayatın gerçekleri insana tokat gibi carpiyo
Senin ailenle otursanız?
Yok artık. İç guveysi diye adı çıkar ve ailemle asla oturmam. Ev üzerine ev olmaz herkesin evi barki ayrı olmalı diye düşünüyorum
O zaman bir 15 sene daha beklersiniz
Kararımı verdim net ayrilcam. Böylesi belki daha iyi olacak rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Çok sevdiğin adamı parasızlık yüzünden terk ediyorsun , paralı bir adam bulacaksın ve onu hic sevmeyeceksin belki
Belki nişan düğün vs şeyleri çok abartmadan yapabilirsiniz. Eğer bu kadar seviyorsan sen de ailenle bir kere daha konuşabilirsin bence. Aynı şekilde erkek arkadaşın da tekrar konuşsun ailesi ile. Onun tepki göstermesi ve adım atması gerekiyor.
Abartmıyorum gerçekten herşeyin en azını istedm gerekirse takıda takmasinlar. Ama evi bile yok ailesi düğününü yapsa birlikte çalışırız ama bu şekilde yapamaz. Herşeyden çok seviyorum onu. Ailesi laftan anlamıyor para yok deyip yapmıyorlarmis oda çaresiz hissediyo hicbisey yapamiyo
Sevgin her şeyden öte gibi görünüyor. Bence şimdi bir isteme söz gibi küçük ve masrafsız bir şey yapılabilir. Daha sonra siz birlikte ev eşyalarını yavaş yavaş alıp kendi düzeninizi oluşturunca sade ve güzel bir nikah ile evlenebilirsiniz birkaç yıl sonra. Zaten sadece adı konsun istiyor sanırım ailen de.
Ya onu bile yapacak durum yok biraz birikimi olsa hadi neyse üstesinden gelebilrdk ama tek başına gelemez benm ailem nikahla evlenmemi istemez hadi kendi kararım diyelim nikah oldu sadece ya sonrası? Herşeyi göz önünde bulunduruyorum sade sevgi de kurtarmıyor insanı zengin olmasa da biraz olsun birikimi olmalıydı bu şekilde imkansız bizim durum