Severken vazgeçilir mi?

Arkadaşlar uzun zaman önce birisi ile tanıştım. İlkkez bana evlilik vaadi ile geldi beni tanıdıkça evlenilecek birisi olduğumu anladı ilkkez karşısına benim gibi temiz ve masum istediği gibi birisinin çıktığını söyledi ve iliskimiz başladı gerçekten seviyordum ve sevgisini hissediyordum hatta beni direk ailesi ile taniştırdı annesinin babasının çok zor beğendiğini söyledi ve beni çok sevdiler onlarda ilkkez oğlumuza bu kız uygun dedik dedi gel zaman git zaten resmen ailesinden birisi oldum tüm akrabalari ile taniştim ve artik istemeye geleceklerdi annem babama talip olduklarini iletti babamda karşı çıkmadi ama bi araştıralim kızımızı vericez dedi ve araştırdı kimseden olumlu birsey çıkmadı kimsede iyii aile demedi hatta uzak dursun diyenler oldu ve bunlari erkek arkadaşım duydu baban istemiyorsa bu iş biter dedi ve benden ayrıldı. Giderkende senin yerin bende ayrı seninle herzaman görüşürüm senin kalbin çok temiz senden razıyım ama baban istemedi artik benim ailemde istemiyor dedi nasip değilsin dedi gitti çokta kararlı gitti Akrep erkeği sizce bi umut döner mi ilkkez birine bu kadar evlilikle geldim ilkkez birisini ailem çok istedi bende illkez bu kadar istedim dedi bu sözleri hala aklimda seninle ilişkimiz bitse bile arada halini hatrını sormak isterim dedi bilemedim kafam çok karışık sizce döner mi?
Severken vazgeçilir mi?