Yks özm ye girenlere tavsiye sonuna kadar okuyun?

Yks ye girmek için hazırmısın?

Korkuyor musun?

Ya yapamazsam?

Sence kaçıncı olurum?

Gibi sorular mı düşünüyorsunuz merak etmeyin yks yi elinizden geleni yapın önemli olan kaybetmek başarmamak değil önemli olan sen iyi olman herkes korkar herkes hata yapar yks başaramadın mı yine mi girmek istiyorsun onunla uğraşma sen her şeyi takma senin kalbin var temiz ya da kirli olsun hepsini boş ver kendine güveneceksin mezun olmadan önce birisiyle sevgili ya da arkadaş ol onlara şarkı söyle kızlar sever herkes şarkıyı sever okula git gitarı getir birisiyle şarkı söyle sınava girmeden önce hayatı yaşa kafana göre ne varsa yap yap bir çocuk şu kelimeyi söyledi hayatı yaşıyoruz amcanın oğulları ve bunun anlamı ise şudur önemli olan çalışmak değil kendini güven diyor o çocuk sizin gibi kötü hayatı oldu dışlandı kızlardan çekiniyor fakat o adana köprü başı şarkısı ile herkesi güldürdü önemli olan herkes sakin olsun bir çocuk size renk katar üniversiteden sonra hayat zordur herkes değişecek herkes ölecek en azından o son yılınızda birisi size mutlu etsin sizin kötü hayatınızı o kurtalabilir siz bunu başarıcaksınız çalış istediğini al ya başaramazsam takma kafana önemli olan sensin yks ya da ösm gibi şeyler değil umarım başarırsın başaramazsan bile sana güveniyorum başarısız olsan bile kötü puan alsan bile sana gurur duyuyorum ailen sana kızar ama ben size kızmam anlıyorum size siz sakin olun merak etmeyin

Yks özm ye girenlere tavsiye sonuna kadar okuyun?