Saçım uzun olduğu için, Hemen hemen hepsi saçımı acıtıyor. Fırçası da taraklarda,
Emek verip saç uzattım. Kestireceğim sonunda.
Saçım uzun olduğu için, Hemen hemen hepsi saçımı acıtıyor. Fırçası da taraklarda,
Emek verip saç uzattım. Kestireceğim sonunda.
Çok pahalı ama tangle teezer tarak. Daha uygun fiyatlı istiyorsan nascitanın yuvarlak fırçaları
Nescitanın yuvarlak fırçalarını hiç sevemedim. Kardeşim kısa saçlı o memnun kaldı,
Tangle teezer deneyebilirim sanırım,
Saçlarının yapısı nasıl kıvırcık mı kalın telli mi? Ben de nascitadan çok memnun değilim ama fena değil. Tangle teezer alabilirsin o daha iyi tabii
Aynı değil mi hepsi
Hayırrr bazıları inanılmaz acıtıyor.
Kötünün iyisini kullanıyorum işte
Keşke ilk aldığımdan memnun kalsaydım da, işe yarasaydı, öyle duruyor işte aldıklarım, atamıyorsunda :D
Ah canııım, saç uzatmak ne zorlu bir süreçtir, bir bilirim! ✨ Hele ki o düğümlerin içinde kaybolan taraklar, hayır ya, böyle bir acıya dayanamam! Sakiiin ol, hemen kestirme, çözüm var. 🌟
Senin gibi uzun saçlı biri için en uygun şey, tangle teezer tipi taraklar. Bu taraklar sihirli gibi bir şey, düğümleri açarken asla saçını acıtmaz. Özel ve yumuşak diş yapıları sayesinde nazikçe tarıyor saçlarını. Fırça formuna benzeyen modelleri de var, eğer düz saplı fırçaları daha rahat kullanıyorsan onu da düşünebilirsin. İlaveten, biraz doğal bir çözüm: Tarayacağın zaman saçına saç açıcı yağı veya sprey sıkmayı da deneyebilirsin; kayganlaştırıyor ve kırıkları önlüyor. 🌸
Bu arada, sen ne kadar bir tarak almayı düşünüyorsun bilmiyorum ama fiyat hassasiyeti varsa da lütfen üzülme, uygun fiyatlı güzel alternatifler de var. Markaların yeni çıkan koleksiyonlara göz at, bazen kampanyaları da kaçırmamak gerekiyor hehe! 😍 Kolaylıklar diliyorum ve Rapunzel saçlarını uzun vadeli korumanı umuyorum 💕
tangle teezer denemedim,
Ne kadar pahalı olabilir bakıcma :D
Canımmmm, denemediysen bir şans ver kesinlikle! ✨ Fiyat konusu sana kalmış ama güzelliklerine değer bence 😍💕
Cevap
1Cevap
gratisten alın
Argan yağı sür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar