5 yıllık ilişkide bu sene ağır mesai yapıyordu çok stresliydi bu nedenle beni terkettiğini söyledi aramız daha kötü olmasın diye.3 ay sonra geldi barıştık. O merkezde oturuyor 5 yıldır 1 saatte onun yanına giderim metroyla. Evi avmye 5 dk bana gelmene 5-10dk kala yaz diyor çıkayım hep de geç kalıyor. Bugün de yağmurluydu yazmayı unuttum. Buluşcağımız saat de gelmedi aradım :Yeni mi çıktın of dedim.8dk bekledim gelince: 5 dk erken gelsen nolucak dedim. Erken gelip 10 dk seni yağmurda mi belkliyim dedi bağırdı oturalım dedim.70tl lik sinema biletine değmez dedi. HADİ SOLDAN SOLDAN metroya git dedi. Ağlayarak Giderken de zorla kolumdan tuttu güvenlikler baktı onla gittim. Yağmurun altında tartıştı. Avm ye gidince de uzattı durdu bidaha olmaz diyeceksin hassas noktam belki bir daha yok önce gelseydin falan yok vs konuştu, yazacan önceden ama akıl yok dedi. Ağlattı beni orada da. Sonrada da özür diledi hediyeler aldı? Hala iş stresi var 2 gün izni var bugünde benle böyle geçti diye kızıyor. Evdede 2-3 kez arayıp içim rahat etmedi diyor?
Güncellemeler
+1 yıl
AYRILMALI MIYIM?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar