ESKİ SEVGİLİNİN AYRILDIKTAN SONRA KAŞARLAŞMASI?

Mevzu cidden böyle klasik Türk erkeği yakıştırması değil. 1.5 senelik ilişkim bitti 10 gün oldu kız benim ona bağlı olduğumdan çok daha bağlıydı ikimizde birbirimizi çok seviyorduk kız aşırı saftı onun ilk sevgilisiydim bütün ilkleri benle birlikteyken yaşadı hiç bir erkekle konuşmayı geçtim göz göze bile gelmemeye çalışırdı böyle bi kızdı aşkla bakıyordu bana bir şeyler oldu kötü ayrıldık araya hakaretler de girdi kız ayrıldıktan sonra instagramdan benim istemediğim erkekleri yeniden ekledi kavgalı olduğum kişilerle konuşmaya başladı ve şu yeni moda olan tangayı beline kadar çekip iç çamaşırlarıyla Story”ler”atmaya başladı dediğim gibi önceden açık bile giyinmezdi nerdeyse canımı çok acıttı ben hiç karşılık vermedim çocukça bulduğum için. ilişki bitince de en azından bittiği için insanların birbirine saygı duyması gerektiğini düşünüyorum ve adı çıkacak diye çok korkuyorum büyük ihtimalle de aranıyor fakat soracağım soru şu sizce bu kız yaptıklarından pişman olup bana geri döner mi yoksa yollu yolunda mı devam eder?
ESKİ SEVGİLİNİN AYRILDIKTAN SONRA KAŞARLAŞMASI?