Eski sevgiliden ona harcanan paraları istermiydiniz 😅 bknz:
https://youtu.be/CISvba61AuE
https://youtu.be/CISvba61AuE
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Masraf ne demek yahu? Cidden masraf/yatırım olarak bakanlarınız var mı? Bana çok uzak bir konu...
Yapılan her şey müşterektir. Sevgili iken yaşanılanlar yaşanmıştır, sen onu mutlu ettiğin kadar mutlu da olmuşsundur, bu tek taraflı değildir. Eğer işin muhasebesini yapacaksan, hediye almasaydın kardeşim. Hediye almak ta bir tercih, sana kimse zorla aldırmıyor.
Birine bir hediye verdiğimde onun yüzünde veya sesindeki mutluluğu duymak yeterli geliyor bana. Mutlu oluyorum.
Siz bir lokantaya gidip güzelce karnınızı doyurup hesabı ödedikten sonra aradan zaman geçip te tekrar acıktığınızda gidip o lokantaya paranızı geri istiyor musunuz?
Ne alakası var demeyin. Bal gibi de aynı şey işte. O insanla vakit geçir, eğlen, paylaş... Sonra her şeyi ona tek taraflı yaşatmışsın gibi git hak talep et! Büyüyünüz...
Teşekkür ederim, izledim videoyu, güldüm de bolca.
Elbette video mizah amaçlı yalnız ben video dışında bunu bir soru olarak ta algıladım. Soru sormuşsun neticede değil mi? Soru her ne kadar absürt olsa da, muhakkak böyle düşünenler de vardır diyerek cevaplamak istedim.
Açıkçası bu kafada olan birini tanımıştım. Hani direkt: "masrafları geri isteyeceğim" diyen değil de, akabinde "o kadar masrafa sebep oldu" gibisinden hayıflanan, üstü kapalı buna dem vuran söylemlere şahit oldum.
Bu yazıyı biraz da onlara ithafen yazdım, yorucu değildi. Pişman değilim.
Tekrar teşekkür ederim video için. :)
O zaman geri ödemeye birlikte geçirilen duygularda dahil olsun.
Murat Öztütüncü'ye bak, beni süzdü süzdü sağdı ajzmznsjsjvnxm
Aşkım bienal, Kalben dinler azzzmsösks
istesin. bnde harcanan gunlerimi isterim ondan verebiliyorsa ne alaa
neseliyim ben
bu kiz senin harbi kankan mi😁
sana dedi bna degil
iyiki yokmus sukur. kiza yardimci oluyorum hakaret ediyor. bisey demedimki insan tek bobrekle de yasaybiliyormus dedim altiustu😂😂😂😂
az once kiz icin tanismisligim yok diyordun simdi ona erkeklerin bas taci sensin diyorsun😁 harbi senin gbi oynak erkek gormedim maallah ya. asena akrabanmmi😁
olur tabii iyi kiviriyorsun dansoz olarsk tutarim seni 😂
Cevap
3Cevap
Yok lan alt tarafı 30 liralık bir ayıcık söz konusu nsnjshdhdhsh sadakam olsun
sevgiline 30 liracik ayicikmi aldin?😁 ulan ben 9 bin tl ye frederique constant saat aldim. ben harbi enayiymisin o zamaan.
parali ama mutsuz bir hayat. ya da mutlu olmaya calisiyoruz hayati😁
Kanka demekki zenginlik olunca böyle oluyor işte hayat be bir gün bize de vurursa iphone almayi düşünüyorum ona jshdgdbajsgddh
bulgar insan tek bobrekle de yasayabiliyormus😂😂😂 biliyormuydunuz
Biliyorum kardeşim beynini fazla yorma sen malum saat parasi aynı saplantı da olur zaten
😂😂
saat parasi benim babamdan aldigim aylik harclik😂 sen yorma kendini pis fakir😂
Ona baba parası yemek diyorum önce bir karakterini sorgula alın teriyle almak başka baba parasıyla sevgili şımartmak başka hayat işte.
EyvAllah genco çok şükür. @joesxs
Sıkıntı yok takılma sen ona
Saygilar.
Eski sevgiliyle masrafa girecek ileri seviyede saçma sapan şeyler yaşamadığım için. öyle bir derdim yok..
Hayır bu yüzsüzlük olur
Hayır izlemedim şarjım az 😂
Ben yalnızca yoruma bakıp cevap verdim
İzlerim şarjım olunca
Hayır psikopat değilim üşengeçim
Görgüsüz değilim çok şükür
Soruya cevap vermiyor muyduk?
Ne kadan düşünceli bir bey. İzlicem şimdi bir sn
Yok be okadar da değil
Ne masrafı yapıcam elin sidiklisi için
Yok artık 🤣
Saçmalık bence