2 aylık ilişkimiz var
Bazı yaramazlıklar sonrasında otururken saatlerce saçma sapan seylere kahkaha atarak gülme krizine giriyo sebebi bedir sizce
Bazı yaramazlıklar sonrasında otururken saatlerce saçma sapan seylere kahkaha atarak gülme krizine giriyo sebebi bedir sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
normalde nadiren olur öyle şeyler. sürekli oluyosa onun da stili odur demek ki.
İlk kez yasandı viyana kapısından giriş yapıldı 😅 ne söylesem kahkaha atıyo gülüyodu
hahahhahaha. ya o anda seratonin fazla mı yükleniyor vücuda nedir baya bitmek bilmeyen kahkahala atılıyor hakkaten. bana bikaç kez olmuştu
Bilmşyorum ki çok ağır bi çocuk normalde yüzünü gülümserken görmek bile zor
artık asıl boşaldıysa işte perdeleri inivermiş :D
Dışarı göğüslere attırdı
Ama bayaa doluydu ve sıcacıktıı
ya düşünsene keşfedilmemiş topraklara ilk sen giriyosun. o volkan illa öyle patlayacaktı. e o patlamadan sonra da o vücut ne yapacağını iyice şaşırmıştır tabi.
ciddiyeti bozar ya, yani ne bileyim ben konsantre olamam öyle olduğu zaman bir tane kız arkadaşım vardı seks esnasında gülüyordu çok saçma bence
Boşaldıktan sonra rahatlamıştır o yüzden
Aramızda ilk kez oldu o kadar uç nokta
Dedim ya ilk defa yaptığın için böyle bir şaşırma hali psikolojik olarak kendini rahatlamış
Bende ilk kez yaptım onunla pişman etmiceksen yapalım dedim ciddi düşünüyoruz aileler falan tanısma olucak önümüzdeki ay
Kendisinin de bu kadar ileri birşeyler yasadığını düşünmüyorum kendisi de yeminler ediyo zaten ilkimsin diyr
Çocuk mudur nedir
Yaramazlıklar neler
Kapalı ve çok erken 2 aylık bi ilişki
Yes
Ama o bilmiyo
O kadar mal değildir bence
Kan man gelmicek soru işaretlerine gerek yok benimki hızlı olan gençlerden değil
Ya net lafa yapısını bilmşyorum bkaret konusunda riske atamam kendisine aşığım.
Hızlı değilden kastım karı kız peşinde değil sürekli
İlerde yine sorun olmuyacak mı ama çözümün nedir
Bir çözüm bulurum ben sıkıntı yok
O devamlı yapmaz
Benim moodum düşüyo bişeyler yasandı benden soğur mu acaba beni sevmez mi diye
O da bunu farkediyo pişman gibi duruyosun bu sondu diyo
Heralde elle devam edecek değil ya illaha ki tekrar bişeyler olacak o zaman dan kastım ama seni düşünmesi hi vr güzel tm azından değer biliyor ya da sana öyle gösteriyor bilirsin ilişkilerin her zaman bir ön gösterimi vardır esas duygular evlilikler sonrası ortaya çıkar tabii şu an ne desek boş gerçi sende haklısın lakin bunun bir aşk mı yoksa seks mi ilişkisi olacağına yine sen karar vereceksin her zevk tende durdukça çoğalır diyerek sana veda edeyim 🙏
Devamı olmalı mı peki
Zamana bağlı bence devamında birde neler yaşamak istediğine buna göre kendine sınırlar çizmelisin her şeyi erkeğe açık hale getirmek ön pazarı yaygın hale getirir