merhaba geçen gün bisey farkettim sevgilim yanağımdan öptüğü zaman yanağımda falan sivilce çıkıyor sevgilimden baska kimse öpmez beni buluştuktan sonra yanağımda sivilce çıktı böyle bisey olması mümkünmü sevgilimin yanına giderken makyaj yapıyorum normalde yapmam ama onun yanına giderken yapıyorum iki seçenek var makyaj yüzünden ya da onun yüzünden sizce böyle bisey mümkünmü
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Siğil olmasın o sivilce sandığın şey bulaşıcı hastalık var olandan o zaman
ne alaka anlamadım
Uçuk yaz internete uçuk olabilir oglanda
uçuk dudakta olur olsaydı farkederdim dudağına yok ama uçuk falan
Onda mutlaka bulaşıcı bir hastalık var
bb kremdende olabilir belki ueni değiştirdim bb kremimi
Olabilir
Makyaj malzemen herzaman aynı mı yoksa değiştirdin mi ya da çocukta hastalık vardır
bb kreme geçtim değiştirdim yani
ne hastalığı olabilirki
Kremi değiştirdiğin için olabilir ya da çocukta bulaşıcı bir hastalık vardır
bulaşıcı hastalık ne olabilir ki
Bilmiyorum doktor değilim ama temas ile bulaşan bir ton mikrop virüs hastalık vb var dikkat et cilt temizliğinden de olabilri
normalde çok temiz bi insan yanımdayken bile sürekli yüzünü yıkar yüzüne su vurur ama bilemedim şu an
Olabilir diye dedim temiz olan hasta olmuyor diye bir şeyde yok
baskası öpünce öyle olmuyor beni normalde kimse öpmez öpülmeyi sevmiyorum bi tek o öpüyor bidahaki buluşmada dikkat edicem bb krem sürmücrm bakalım sonucu ne olcak
1 hafta ara koy alerjim var de
zaten biz ayda bi iki defa buluşabiliyoruz
benim okulum var oda calısıyor benim derslerim ailem falan derken ayda bir iki defa oluyor
Belki de sadece rastgele çıkan bir sivilcedir
oda olabilirrr
👍🏼
Başka bir yerinden daha öpsün oradada çıkarsa eyvah
boş yapma
Yok cidden diyorum bak. Bu boynun olur alnın olur dene bence bi
ya yanağımdan falan öpünce mesela yanağımda sivilce çıktı boynumdan öpüncrde öyle küçük sivilce çıkmış boynumda normalde boynumda sivilce çıkmazdı
Alnindan öpsün birde göğüs kafesi den öpsün. Dudaktan hiç öpüşmedin umarım
sen canım neden göğüs kafesimden öpüyor 2 bucuk yıllık ilişkim öpmedim twbikide dudağından hiç
Bilmem orası hem güzel hemde narin hassas. Öyle bir durum varsa belli eder. Cidden mi hiç öpüşmedin şaşırdım helal olsun
hiç öpüşmedim oda hiç o denli yaklaşmadı bana daha önceden eski sevgilim zorla öpmeye falan çalışmıştı oda bu durumu bildiğinden korkutmak veya incitmek istemiyor
Çalışmıştı derken opemedimi
zorladı diyelim öpmeye yanaştı dile getiriyordu öpmek istediğini falan ya hatırlatma kötü travmalar
Cinsellik açısından Zorluk çekersin ilerde. Bence bu olayı gözünde büyütme. Hatırlama bile. İnan bilinç alti çok farkli bir olay. İlerde iliski aninda kötü birşeyi ortaya çıkarabilir
yok ya öpüşmek bana göre kendini kullandırmak gibi geliyor daha önceden çok şey yaşadım gerçekten cimselik açısından yaklaşmaya calisan falan çok oldu hepsinin büyük travmaları var
Seninle arkadaşça bokunu çıkarmadan konuşalım. Senin karakterin güzel
olur konuşalım yazabilirsin
Canım sendemi 1 xpersin 🙈😃
evett nasıl yükselticemkii
Bol bol soru cevaplayacak sin. Bir kaç gün sonra 3 xper olursun mesaj yazabilirsin. Nerede yaşıyorsun
tamam o zaman hallederim ben aklımdasın manisada yasıyorum
Antalya bende. Tamam bende yazarım sana xper 3 olunca
tamamm benimde danışmam gereken bi kaç konu varr
Buradan sor yazayım
sevgilimle son dönem anlaşamıyoruz mesela dışarıya çıkınca telefon açmıyor nerde kiminle çok iyi biliyorum ama bakmıyor telefona sonradan açıyor özür falan diliyor ama yaptığı şey beni çok kırıyor ben 2 yıldır onu öpmemiştim bilr yanağından ben onu yanağından öpeli bile 2 hafta falan oldu
Bak sen bence çok iyi bir sevgilisin. Cinsellik olarak isteklimisin degilmisin bilmiyorum. İlerde nasıl olursun onuda bilmiyorum ama bence temiz seviyorsun sevdiğini güzel seviyorsun. Ama erkeler biraz farklıdır
oda öyle çok iyi bir sevgili çok karakterli ama çok kırıyor beni benim aklım hiç bi zaman parada veya cinselikte olmadı ben sadece saygı sevgi bide dürüst olsun istedim ama davranışları çok kırıyor beni
Peki o seninle öpüşmek ya da cinsellik tarzi bir şey hiç istedi mi kibarca
hayır benim belime karşı tikim var yani sarılırken elini bile belime hiç bi zaman değirmedi hep üste doğru tutuyordu elini ben demeden kendisi çekiyor elini bi kaç defa yanlısklşa eli değmişti özür dilemişti 1 hafta boyunca yanlışlıkla oldu diye
Bak erkekler illaki cinsellik ister. Yakınlaşmak ister. Sevgilisini seviyorsa bunu ondan isteyemez kaybetmemek için. Ama zamanla bu ihtiyacı dışarıda arar. Esc falan da olur. Sonra yavas yavaş sevgilisinden uzaklaşır
sanmam öyle bi insan değil tanısan böyle demezdin sende
Bilemezsin inan. Kaç yaşında
burada söyleyemem yaşı ama
Neden 😂
kapanır hesabımm
🙈😂😂 tamam canım benim 🥰
Cansın ☺️☺️
aklımdasın
Tamam yaz