SEVGİLİMLE AYRILDIK AMA HÂLA KONUŞUYORUZ?

Arkadaşlar liseden mezun olalı 2 sene oldu mezunum ve ders çalışıyorum sınıfımdaki tatlı dediğim çocuk yaklaşık 3 ay önce beni sormuş yalnız sevgilisi var mı diye ben de dedim düşünmem lazım numaramı aldı kuzeni ona attı baktım 5 6 dk sonra aradı açtım konuştuk 1 hafta boyunca herşeyi güldük eğlendik her şey güzeldi sabahlara kadar konuşuyorduk ama ben hızlı götürme taraftarı değildim onu buna söyledim olur dedi. Çocuk çok bilindik bir ailenin çocuğu ve baya zengin. Sonra buluşma kararı verdik buluştuk elime dokunmak için izin istedi bana çıkma teklifi etti ben de kabul ettim her şey güzeldi türküler dinliyorduk onunla sonra sarılınca kokumu içine çekti eve bıraktı sabah 6 ya kadar konuşuyorduk biliyordu ki tanıştığı kadınlardan farklıydım 2 hafta sonra tekrar buluştuk yine her şey güzeldi beni kucağına aldı kaldırdı indir dedim sonra dudağımdan öpmeye kalktı izin vermedim alnımdan öptü sen benimsin dedi sıkı sıkı sarıldı ben seninle ciddi düşünüyorum dedim o da saygı duyarım olur dedi. Yine her şey güzel gitti. Sonra birgün ben onu kıskandırmak için bir şey dedim ve sinirlendi baya bi kızdı ve dedi ki ben kararımı verdim benim ortamım var sayısız dedi ortamımı bırakmam dedi ve dediği an bitti diyip suratına kapattım. Aradan iki gün geçti dayanamadım özlediğim için aradım barışalım dedim akışına bırakalım dedi ve bir ara dedi duygularım değişti sen dersine çalış sınavından sonra düşünürüz dedi yine konuştuk fotoğraf atıyorum sohbete kaydediyor konuşuyoruz ediyoruz ama ben onu seviyorum gerçekten onun parasında değilim sadece alıştım ve seviyorum çok kötüyüm nolur bir şey söyleyin ne yapmalıyım?

Güncellemeler
1 yıl
O kullanmadığı halde ben istediğim için snapchat hesabı açtı video fotoğraf için.
Güncellemeler
1 yıl
Ona verdiğim kazağımı ve kolyemi atmamış
SEVGİLİMLE AYRILDIK AMA HÂLA KONUŞUYORUZ?