ESKİ SEVGİLİNİN TAKİPTEN ÇIKMASI İLE ALAKALI?

Kızlar benim 8-9 yıl önce bir erkek arkadaşım vardı, her anlamda diğerlerinden farklıydı. Benim akademik ve kişisel gelişim ile alaklı kendime odaklanmam gerekiyordu en son bir hatası da olunca ayrıldık. Onu bekletmek istemedim çünkü eğitim hayatımın ne kadar süreceğini ve nasıl olacağını bilmiyordum. O bekleyebileceğini söyledi ama ben her yerden kayboldum. O müddet esnasında kimseyle sevgili olmadım tanışmadım bile bir gün belki tekrar onunla olurum diye. Oda yıllarca bana arkadaşlarımla haber göndertti ama ben onu üzmek ve bekletmek istemediğim için her ne kadar sevsemde olumsuz haberler gönderdim. 2024 Ağustos ayında sosyal medyadan bir mesaj attım kendimi tanıtarak oda kendi hesabımı istedi ve instagramdan bana istek gönderdi. Sonra takipleşmeye başladık ama ne o bana mesaj atıyor nede ben ona bu şekilde yaklaşık 3 ay takipleştik. Bir ara ben onun benden rahatsız olduğu hissine kapıldım ve hikayelerine bakmamaya başladım. Bir kaç gün sonrasında beni takipten ve takipçiden çıkardığını fark ettim bu olay beni çok üzdü. Takipleştiği çok güzel kızlar vardı büyük bir ihtimalle ben onlar kadar güzel değilim diye ghostlamak istedi. Ancak bu şekilde ghostlaması çok ağrıma gitti. Geçmişimiz de vardı medeni bir şekilde sebebini söyleyerek takipten vs çıkabilirdi. Sizce neden böyle yaptı yardım lütfen?11?1?
ESKİ SEVGİLİNİN TAKİPTEN ÇIKMASI İLE ALAKALI?