Nişana 1 ay kala dün akşam böyle bir şey dedi bende hayır bana güvenmiyormusun dedim bende güveniyorum ama nolur ne olmaz beni seviyorsan ve parayı düşünmüyorsan imzalarsin dedi bende hayır bana güvenmeyen birilye evlenmem dedim nişanı attım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik sözleşmesi sizin lehinizedir daima. Hatta aldığınız evide ekleyin , arabayı da. Herkes kendi parası ile alsın ne alıyorsa. Yarın öbür gün piyangodan bişey çıksa alamaz. Babanızdan kalan hiç bir mirasa ortak olamaz. Ayrıca nafaka tazminatı ile çocuk yardımını birbirine karıştırmayın. Çocuk için herzaman ödemek zorundadır bir baba. Yani çocuğun masrafını 18 yaşına kadar karşılamak zorundadır hep. Tabii ki gelirine göre değişir bu durum. Ama isterse onda da üç kağıdı var işin , işinden tazminatını alır çıkar ve sonra da asgari ücretle tekrar aynı işe başlayabilir eğer isterse. Fakat hiç bir baba da bu yolu tercih etmez kendi öz evladı için..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu nasıl bir olay? Bu nasil bir cesaret sevenin kötüsünü bilirim de bu kadar da değil ama yuh
Bana birisi bunu söylese direkt ayrılırım atarım yüzüğü yani böyle birinden ilham bile beklemem Bu beni yarı yolda bırakmaya makul görür resmen bu cevap nedir bu soru nedir
Bence yüzüğü at direkt böyle bir adam ile evleneceksen daha iyi birini bul derim00 Yorumla
Tek taraflı düşünmemek gerekiyor nafaka olayına göre değil sadece eşler birbiriyle bu konuda anlaşmalı bence nişan atmak yerine sende karşılıklı anlaşma hazırlanmasını teklif ederdin tepkisi ne olucak kabul ederse sorun yok kabul etmezse ozaman daha mantıklı karar verir böyle bir soru sorma ihtiyacı duymazdin
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNafaka değil ama mal varlığı için bende evlilik sözleşmesinden yanayım. Ailemin veya benim senelerce emek verip aldığım ve kazandığım şeylere bir başkasının ortak olmasını istemem şahsen, eşim bile olsa. Belki ben ölünce hepsini başka kadınlarla yiyecek. İstemem bende
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
74Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSaygısızlık evet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılNiye adam sonuna kadar haklı iyicene zıvanadan çıktınız ele alınacak haliniz kalmadısiz ben evlenmeye kalksam ferman imzalatacam ama türk kızalrını bildiğim için evlenmiyorum o yüzden gerek de kalmıyor öncede tedbir almak iyidir evlilik diye bir şay kalmadı sevgi aşk yalan oldu kızların tek derdi paralı bir erkek buluyum kendimi ona kakalar onun parasını yiyerek ömrümü geçirirm olmadı boşanır parasını yemeye devam ederim nasıl olsa huku diye bir kalmadı zaten adam insan olmaan türk kızlarını adam insan yerine koyar oldular zten bu yüzden kızlar zıvanadan çıktı yaa g.. tlerr başlar oynar oldu
90 Yorumla
+1 yılSaygısızlık olarak bakmayın olaya anlamadığımız şekilde boşanma durumunda her zaman bir bedel ödeyen taraf erkek oluyor. Bir gece bile evli kalsanız ben boşanıyorum desen nafaka hakkınız var bunu biliyor musun? ve istersen bunu alıyorsun yani olaya biraz empati yaklaşarak bakarsak sevinirim.
66 Yorumla- +1 yıl
Diyelim ki çocuk oldu ve kadın okumamışta iş güç saybide değil o zaman nasıl geçinecek kusura bakmada nafaka hakkı alması gerekiyor ama abartmadan adamın donuna kadar da almaya gerek yok yani
- +1 yıl
Çocuk varsa çocuk için zaten yardim yapılmalı ama günümüze baktığımızda nafakanın savunulacak bir yanı yok. Her zaman bedeli erkek ödüyor sadece diyorum empati yapın ve siz bu durumda olsanız ne yaparsınız tek taraftan olaya bakilmaması gerekiyor.
- +1 yıl
@Sessiz1453 niye okumamış neden tembellik yapmış iş güç sahibi olmanın okumakla alakası yok
- +1 yıl
@Guseeee herkes okuyacak diye bişey yok ki misalen söyledim ayrıca bu zamanda çalışsa bile alıcağı askeri ücret geçinmesi imkansız bide o açıdan düşün
- +1 yıl
@Sessiz1453 o kadının sorunu erkek mi doyuracak dişil organı var diye
- +1 yıl
@Guseeee ben çocuk varsa dedim farkettiyseniz tek başınaysa zaten geçinir o yüzden nafaka vermek zorunda
Bunu ben de ciddi ciddi düşünmüştüm. Bence doğru bir karar. Çünkü mevcut kanunlar adeleti sağlamak için değil pozitif ayrımcılık ilkesini desteklemek için oluşturulmuş. Hem kadın ve erkek eşit haklara, özgürlüklere sahip olmalı düşüncesini savunacaksiniz sonra da bir kez daha evlenene kadar bir erkeğin ömür boyu kadının ve hayatına sokacağı diğer insanların sponsoru olması gerektiğini soyleyeceksiniz. İnsan çocuğuna bile harcama yapmak zorunda değil esirgeme yurduna vs. bırakabiliyor ama bir kere evlenip boşandığı kadına nafaka odemekten kurtulamıyor. Odemezsen hapis cezası bile var. Bu migde bulandırıcı bir durum, sırf bunun giderilmesi için kadının erkeğe bu sözleşmeyi teklif etmesi gerektiğini düşünüyorum böylece erkeğin içinde bulunduğu durumu anladığını gösterebileceği hoş bir jest yapmış olacaktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın olarak ben de karşımdaki erkekten evlilik sözleşmesi isterdim. Bana ait mülkle ilgili hak talebinde bulunmasın diye. Herkesin parası kendine olsun diye. Aslında gayet medeni bir davranış şekli. Kimse kimsenin parasını ayrıldıktan sonra almasın.
811 Yorumla- +1 yıl
Evlendikten sonra üstüme geçecekleri hesaplıyorum belki…
- +1 yıl
Kimsenin parasını istemezdim kimse de benim parama karışmasın isterim. Hiç bir zaman tek kalmadım….
- +1 yıl
mantikli evet. oylik harcana ortak giderleri hesaplayip ikiye boluceksin herkes kendine dusen kismi olducek. kisiel harcamalari da herkes kendi maasindan yapicak. arttirdigi parayla da artik yatirim mi yapicak harcicak ne yapicaksa yapicak. sozlesmeyle de yatirimlarini guvence altina almis olucaklar. bu mukemmel bir sey
- +1 yıl
Öyle bir şey demek istemedim yalnız. Ben evlendikten sonra kişisel kazancımı kimse istemesin anlamında söylemek istedim. Ortadan ikiye bölünsün anlamında değil:) yoksa her zaman beni karşımdaki kişi el üstünde tuttu:))) benim kendi kişisel gelirim herkesi geçmiş olsa bile ben el üstünde tutulmayı seven ve hakeden birisiyim:) fakat ayrılma halinde de kimsenin parasını istemem.
- +1 yıl
oyle demek istemedigini biliyorum. bilerek bu kadar ayrinti yazdim. kendin soylemen icin. ilk yazdigin yorumdan anlasiliyor zaten erkegin parasini ortak kullanip kendi kazancini ayri tutmak istedigin. ve bu nafakadan daha kotu bir sey. onun en azindan verilip verilmeyecegi kesin degil. ama bu oyle mi : d
yanlis anlama lutfen. yargilaman hicbirimize dusmez zaten. bu seninle birlikte yasadigin erkegin arasindaki mesele. ben sadece fikrimi belirttim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam haklı. şu an ki evlendiği kadınla izmaladıktan sonra ki kadın aynı olmucak bunu garanti ederim. Oldukça gerekli bir anlaşma çünkü toplumda %99 gold digger. Şurda çevremde 5 km içinde "sıkıldım" mazeretli boşanan kadın oranı %95 geri kalan %4 de maddi durum %1 şiddet. Tam tersi kadının erkeğe şiddet uyguladığı olay daha çok. Bunu kolluk kuvvetlerinde çalışan karşı komşum söylüyor. Bayan olduğundan olaylar da o gönderiliyor.
Çocuk istemiyor ise bir erkek ve evleniyor ise onu hadım etmek yasal olmalıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCocuk icin nafaka gerekli. Onun disinda aldatma gibi durumlarda burnundan getire getire alirsin parasini. Bu ulkede aldatma vs gibi konularda erkege baska ceza yok cunku. Bir de uste cikip senin yuzunden aldattim bile diyorlar yüzsüzce. O yuzden eger duzgunce ayrilirsaniz zaten sorun yok, belki nafaka istemezsin bile ben olsam ben istemem ama bana yapacagi herhangi bir aldatma da, psikolojik şiddet gibi durumlarda bende ona bu ekonomik siddeti uygularim. Elimiz armut toplamiyor.
Bazilari kadini delirtip delirtip sonra bosanalim deyip kadini o enkazin altinda birakiyor. Bu gibi durumlarda tazminat nafaka şart. Bir ceza intikam oluyor çünkü. Erkegin canını al parasini alma. Bana nafaka vermek istemeyen erkek benden duzgunce aldatmadan baska halt etmeden, fiziksel ya da psikolojik şiddet uygulamadan boşanacak. Diger turlu sahsen burnundan getiririm. Sende imzalama. Bu erkek milletinin ne zaman ne yapacagi belli olmuyor
00 Yorumla
+1 yılAdam haklı sonuna kadar boşansan erkek nafaka tazminat ödeyen taraf oluyor hep hemde istisnasız erkek hep para kaybediyor bende zaten evleneceğim kadın zengin fakir ne olursa olsun bende isteyecem sözleşme kusura bakmasın eğer gerçekten seviyorsa kabul eder eğer etmezse demek ki para için yapıyor evet nişanlın haklı seviyorsan kabul et etmiyorsan ki para için istiyorsun
22 Yorumla- +1 yıl
Adam haklı demek ki para için evleneceksin onunla
İmzalama kız. Aldatırsa falan alırsın nafakanı. Aptal olma.
50 Yorumla
+1 yılİşte bu yüzden evleneceğim insanın benimle aynı dinden olması önemli insana en uygun olan ölçüyü veren bir kitaba bakıyorsunuz ikinizde sencesi bencesi kalmıyor islamda süresiz nafaka saçmalığı yok şu an insan yapımı yasaların eksiğinden dolayı evlilikten daha doğrusu boşanmaktan korkan erkekler ve paragöz kadınlar arttı çünkü ayrımcı bir yasa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirken sizin tarafınızdan maddi talepler geldiyse, onunda böyle bir taleple gelmesi saygısızlık olarak adlandırılamaz. GERÇEKÇİ OLALIM.
Ama, siz hiçbir talepte bulunmadan ona geldiyseniz, o da böyle bir şeyi kesinlikle talep edemez. Olumsuz ihtimaller daima mevcuttur, bunları göze alarak evlenmeli.
cut.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılEn güzelini yapmışsın çünkü İslam'a göre erkek boşandığı kadından çocukları varsa nafaka vermek zorundadır paragöz olan kendileri ama parayi pavyonlarda yemek işlerine gelirken b. Temizliycek kadını s. Atma derdindeler gerçekten hiiiiic üzülme böylelerini pavyon karıları paklar orada da g. Yiyorsa benden para almayın desin bakalım neler oluyor s. Baştan belli etmiş amacını
120 Yorumla- +1 yıl
@fukibaba bu soruyu kendine sor kişi kendinden bilirmiş sana kendimi ispat edemem Allah CC varken
- +1 yıl
@fukibaba sende öyle yap o zaman soru cvb almak için sorulur ben sana soru sormadigima göre bana değil o kadına sun goruslerini canım
- +1 yıl
Dediğin gibi düzgün bir kadına zaten kendi isteğimle çocuklarım onda kalırsa maddi destek veririz de bu devirde o kişiler azınlıkta maalesef iti kopuk tipteki kadınlarda ayrılıp nafakaya tabi kaldıklarından dolayı bu anlaşma mantıklı. Ben olsam bende anlaşma yapardım eğer düzgün bir kadınsa zaten ayrıldığımız da çocuklar için nafaka vermeyi ben isterim ama öyle bir kadın olacağı ne malum?
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Alarçınroyem sus be paragöz ogk
- +1 yıl
@ahqqowp20 sana kemik atan mi oldu sayın paragöz hemen havliyorsun sen sus muhattap olma benle sanki çok umrumdasin
- +1 yıl
@miaysti size burada fetva verecek değilim hocada değilim ogretmende değilim bilmediğinizin üstüne siz gidip öğreneceksiniz dinden soğumak için parayı sebep göstermeyin herkeste oradan yaralı İslam dedim mi canınız sıkılıyor kendiniz dininizi ogrenmezseniz yaşadığınızı para için din zannedersiniz dine sahip çıkmaz siniz sogumayi tercih edersiniz ancak paradan nedense hiç sogumuyorsunuz elinizde kalması için size göre her şey uydurma her şey yalan para doğru ben uğraşamam cahillerle
- +1 yıl
@guseeee ne o sanki işine gelmiyor mu geliyor ama para kaptırmamak için evlenmezsiniz zina daha kolay değil mi😉
- +1 yıl
Maden İslam'a göre yaşayacaz kadının boşanma hakkı elinden alınsın. Sonuçta boşama hakkı sadece erkeğin. Ha bir de 5-6 alabilirsin İslam da öyle paraya tapmıyorsan
- +1 yıl
Hahaha o kadar cahilsiniz ki kadının boşanma hakkı mi yok bilgilerinizi tazeleyin o sizin gibi eziyet amaçlı evlenenlerin çıkardığı bir şey
Evlenmek için yola giriyorlar daha evlenme den boşanırsak diye düşünüyorsunuz Nasrettin hoca nin deniz e yoğurt çalıp ya tutuarsa dedi gibi... Deneme tahtası değil bu evlilik şaşırmayın ya insan gibi evlenmeye bakın olaki boşanırsanı nafaka da ödersin bir zahmet kimse sevdi kadına sözleşme imzalatmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun için 6 yıllık ilişkim bitti kendisine dedim sözleşme yapalım dedim annesigil akşını çeldi sonuçta ayrılmak için evlenmiyor benim herşeyim onundu ayrılınca hiç bir şey alamaz bence bu devirde sözleşme şart kimseye güvenilmiyor iyi ki ayrılmışım hemen birini buldu. Güven meselesi falan değil bu insanlar seviyorsa yine sever ben ölsem zaten her şey onun ayrılmak için evlenen kişi bir şey alamaz açık ve net herkesi görüyoruz ayrılıyo ömür boyu nafaka sonra malına ortak hayırdır böyle bir dünya yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın evlenme bu şahısla nişanlılık döneminde dahi parayı düşünen asıl kendisi. Cimri bi kişilik. Nafaka falan bahane bu karaktere sahip biri maaşınıda kıskanabilir. şimdiden boşanma sonrasını düşünen bi tiple asla olmaz. heleki kendisini her koşulda evliliğe hazırlamamiş bi şahış bu.
Olaki çocuğun oldu seni ortada bıraktı. Nafaka alamıosun. Olacak sey değil. evlenmesin ozaman bu tipler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bana göre parası için evlenmekte saygısızlık. Ayrıca o sözleşmelerin Türkiye'de geçerliliği yokmuş diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum, mahkeme kabul etmiyormuş sözleşmeyi yani imzalasan da bir şey olmazdı.
10 YorumlaAdamın böyle bir şey için hakkı var, senin de bozulmaya hakkın var çünkü adam yanlış zamanda böyle bir talepte bulunmuş, densiz biri belli ki, her şeyin zamanı var son anda ben geyim demekle eşdeğer bence 👉🏻👈🏻
03 Yorumlaİyi yapmışsın seni kullansın kullansın sonra bir sebepten boşanınca para alma yok öyle bir dünya şerefsiz ya neyi var neyi yok hepsinin yarısını alabilmek varken kuruş harcamadan boşanırız demek istemiş
00 YorumlaMillet neler neler düşünüyor. Daha evlenmeden boşanmayı düşünen adamdan ne hayır gelir ki? Çok isabetli bir şey yapmışsın
30 Yorumla
+1 yılBence Evlenmeyin Siz insan evlenecegi insana bunu der mi? Bu Nasıl Bir iş hayalleriniz Varken ileriki zamanda soyledigine bakın bu nasıl bir bakiş açısı😒
10 Yorumla
+1 yılAdam evlenmeden boşanmayı düşünmüş. Ola ki b. klar yersem nafaka vermesin diye. Çocuğu olsa da vermeyecek yani. En doğru kararı almışsın. Konuşmaya bile değmez
11 Yorumla- +1 yıl
He sen böbreğini satmadinnki
Boşanmak için mi evleniyor?
Diyelim ki boşandınız, çocuk var. O zaman nafaka vermesi gerekiyor zaten. Çocuk yoksa da nafaka istemeyin bile. O paradan hayır gelmez.10 Yorumla
+1 yılVallahi en iyisini yapmissin sen kendin icin degilse bile xoxuklarin icin nafaka almak zorundasin bosanma tarzi bi olayda bos bos ko usanlara kulak asma güvenmediği kadini koynuna almasinlar
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Nafaka. olayı da istismar ediliyor. Bir ay evli kalan bile bunu talep ediyor. Erkeğin buna takılması haksız değil. Ama nasıl solendigi önemli tabi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Adam doğru yapmış kadınlar için artık boşanmak nafaka kapısı oldu kanunlar değişene kadar evlenilmemeli veya paralı kadın olmalı seviyorsan imzalardin
00 YorumlaErkek olsam bende isterdim bunu suistimal eden çok kişi var
35 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. ben de imzalatırdım parası ve mal varlığı çok olan düşünür bunu ve benim olan hiçbir şeyi paylaşmıyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben olsam nişanı atardım ama artık iş o noktaya geldi evliliklerin yüzde ellisi boşanmayla bitiyo ve erkekler ömür boyu nafaka vermek zorunda kaliyor
10 Yorumla
+1 yılDoğmamış çocuğa don biçilmez... Daha dereyi gormeden paçalar sivanmaz.. adamlar bunları boşa dememişler..
10 YorumlaŞimdiden böyleyse yol yakınken vazgeç canım boş ver bence karakter meselesi yani demek ki onun için her şey para
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden boşanmanın hesabını yapan adamla neden nişanlaniyorsun?
20 Yorumla
+1 yılİsteyeceksin tâbi ki nafaka senin hakkın daha evlenmeden bunlari düşünmesi çok saçma evlenmesin o zaman
00 Yorumlahelal olsun.. ilk defa kocasına karşı kendini ezik konuma getirmeyen koca meraklısı istekli olmayan bir KS kadını gördüm. İlksin sanırım
00 Yorumla
+1 yılSaygısızlık değil, şimdiki yasaya göre kendini koruyor işi gücü yok ayrılırsanız ömür boyu nafakamı verecek
00 YorumlaBravo işte bu🙂 Nişan bile olmadan nafaka konusunun açılması da nedir 🙂
Verilmiş sadakanız varmış🙂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu devirde küçücük bir olayda boşanma sözleri çıktığı için ağızlardan, gaye normal görüyorum anlaşmalı evliliği
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabuk ederim ama şartlar eklerim. Evlilik içinde işimden ayrılmak zorunda kalırsam özellikle çocuk için ya da "ben karımı çalıştırtmam" filan diyip bana engel olursa paşa paşa nafakayı vercek.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaygısızlık değil. Haklı bir endişe.
Hep bu yeni nesil internette dolaşan erkek sözlerinden etkilenenler. Nafaka kadın olarak hakkımız.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Adam haklı bir gün evli kaldığı için nafaka veren insanlar kadınlar bunu gelir kapısı haline getirmişler
00 YorumlaBöyle bir durumda hayatını sürdüre bilceğin kadar mal varlığını senin üzerine devretmesi karsılığında neden olmasın
00 Yorumlaneden saygısızlık olsunki başdan konuşuyor. bence gayet dürüstçe. saygısızlık olan bir kanunu devlet neden koysunki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBi haltlar yiyecek demek ki o yüzden böyle bir şey istiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatılma korkusu varmış
- +1 yıl
Kendisi aldatırsa şaşırma çünkü erkolar ırz düşmanı
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Nafaka kadar saçma bir şey yok erkeğin belini büküyor. Boşanıyorsun hala kadından kurtulamıyorsun. Adam doğru olanı yapmış.
00 YorumlaYoo ben kendim ıstemem nafaka zaten ben yolumu ayırıyorum ayirdiktan sonra onun parası benim hakkım değil almam yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBencede adam haklı belkide sen gelecekte adamı aldatacaksın seni cinsel olarak tatmin edemiyebilir başka bir şey olabilir nefis sonuçta adam seni başkasıyla aldattığını anladığında senden boşanmak ister doğal olarak bide sana nafaka mı ödesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır değil. Sanırım bende isteyeceğim. kadın milletine güvenmiyorum (herkes için geçerli değil)
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Fukibaba Aynen aga
Gizli Üye(25-29)+1 yılAz önce bir erkeğin "nişanlıma evlilik sözleşmesi teklif ettim" sorunu gördüm. Oraya yorum yaptım buraya yazayım. Bir boşanma durumunda eğer kadın eşini aldatmadıysa nafaka alması onun hakkıdır. Sen onunla evlenip ev işlerini, yemeğini yap ama ayrılınca hiçbir şey hak talep etme demek büyük saygısızlıktır
00 Yorumla
+1 yıl- Adam akıllı ve cesur. Helal olsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Haklı adam boşandık dan sonra niye sana para yedirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır çok akıllıca adam gibi adammış kendini garantiye alıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılevet bencede baya büyük saygısızlık demeki senle evlenip ayrılmayı düşünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence doğru yapmışsın, böyle bir şüphesi varsa neden seninle. Ayrıca evlenip hemen ayrılanlar için demiyorum ama yıllarca evlilik yaşayan erkek ya da kadının maldan eşit almak hakkıdır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmışsın daha evlenmeden boşanma lafını ortaya getiriyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence çok iğrenç bir şey yani daha evlenmeden boşanma planı yapmak ne kadar doğru
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik sözleşmesini kadınlar bence fazla abartıyor kötü bir şey yokki ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu saygisizlik olaya bosaniriz belki diye bakiyor böyle eekekle hayat geçmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDogru yapmissin sen haklisin. Gelecegin ne getirecegini bilemeyiz belki cocuk olduktan sonra seni aldatip terkedecek? Seni seviyosa parayi dusunmemeli
04 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar sevmiyor mu ki çoğunun dini imanı para nedense
Cevap sahibi+1 yıl@_BombacıMülayim_ sen öylelerine denk geldin diye herkes öyle demek değil. Erkeklerde güzelliğe kadinlar paraya sasirmiyorum hak ettiginiz bu. Ha bu arada paraya deger veren kadinlarda en cok deger gorenler oluyo. Ne ilginc di mi?
- +1 yıl
Herkes demedim ki çoğunuz dedim %99 yani csfsf kadınlar da güzelliğe bakıyor. Ha ben para yiyen kadına değer vermem. Escort onlar veririm parayı isteğim gibi davranırım
Cevap sahibi+1 yıl@_BombacıMülayim_ iste yani herkesin kendi tercihi.
+1 yılİyi yapmışsın. Daha evlenmeden boşanmanın hesabını yapıyor.
00 Yorumla
+1 yıl. Sosyal medyada gösteriş delisi insanları görünce nişanlına hak verdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Maddi durumu çok iyi değilse haklı. O da geleceğini düşünüyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Devamını Gör(140)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlım, boşanırsak nafaka istemeyeceğime dair evlilik sözleşmesi imzalatmak istiyor. Bu saygısızlık değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler