Gizli Üye(36-45)+1 yılBende WhatsApp tan yazışmaları gördüm boşanma davası açtım elimde kanıtı vardı aldatmaya yönelik dava açacaktım kayınpeder aldatma olarak açma davayı normal aç biz nafaka falan istemiyoruz dediler bende uğraşmadım Şubat ayında mahkeme oldu ne mehir bedeli nede nafaka verdim sadece eşyalarını aldı ve s... Gitti...
Eğer ki yazışmaları flash belleğe kaydetti ya da fotoğraflarını çektiyse delil oluyor...
He yok akıllılık etmedi ise ispatı yoksa büyük bir ihtimalle alırsın nafakanı ama 6 Bin TL ye çalışan birinden 3 bin TL nafaka mümkün değil alamazsın.312 Yorumla- +1 yıl
Ben olsam esyalarini bile vermem çöpe atarim ve rezilligini duyururum herkese ki baskasinin basini yakmasin
Cevap sahibi+1 yılHaklısın eşyalarıni çöpe atmak atmam ne gerek var ben kullanırım ama 1 buçuk yaşında çocuğum var avukat bana istersen maddi manevi tazminat davası açabiliriz 50 60 bin TL civarında alırsın dedi ama kendisi ev hanımı babası borç içinde yüzüyor ve ben hiçbir şey vermeyecektim çocuğumu ben alabilir miyim diye sordum anası istiyorsa çocuğa sorarlar dedi dedim çocuk 1 buçuk yaşında oooo dedi istersen anası hayat kadını olsa besleyecek bakabilecek evleri gelirleri varsa çocuğa verirler uğraşmayalım boşuna dedi.
Ailem ise oğlum torunumuz var yine öyle ya da böyle yüzlerine bakacağız uğraşma defet gitsin dediler bebeğim için uğraşmadım...
- +1 yıl
Aslinda tazminat davasi açıp her seyini elinden alsaydin eger çocuğu sana mecbur geri verirdi
- +1 yıl
Ya da tazminat davasi acmami istemiyorsan cocugu istemeyecejsin deseydin o pislik kadina
- +1 yıl
Mecbur cocugu verirdi sende onu hayatindan tamamen cikartir cocugunla kendine yeni bir hayat kurardin duzgun bir insani da hayatina alirdin
Soran+1 yılSeven insan affeder beni 5 kuruşsuz bıraktı ailemin evinde kalıyorum ve sevgilim harçlık veriyor ve babam. Ama ona çok öfkeliyim demekki hiç değerim yokmuş peki kaç para verirler ve flash beleğe falan kaydedemez cunku farklı şekilde gördü telefonu aldım ve hesabı sildim elinde kanıt yok
- +1 yıl
Birde seni besleyecek miydi baska istegin?
Cevap sahibi+1 yılSeven insan aldatmaz soran arkadaş... Ben üzerine titrerken o başkası ile fingirdesiyorsa senin gibi bunun affı olmaz... Alamazsın eğer ki o belleğe falan aldıysa dua et tazminat davası açmasın...
Senene arkadaş haklısın herşeyde ama olmuyor yukarı tükürsen misali uğraşmadım ailesi perişan zaten Allah'ından bulsun şimdi zaten ailesi aile apartmanında YÜZ KARASI olarak duruyor... Ne diyim boşver...- +1 yıl
İleride cocugun buyuyunce senin yanina gelmeyi seninle kalmayi isteyecektir zaten inşallah o zaman her sey daha guzel olur o kadindan da tamamen kurtulursub
Cevap sahibi+1 yılÇocuğa anlatmam boşver anasıdır sonuçta ama olur da ben evlenirsem bir daha onlar da çocuğuma kızım baban bizi terkedip başka kadınla evlendi derse ve ben çocuğumu ikna edemezsem kanıtım olan mesajı A4 kağıda çıkarttım onu okutucam
Cevap sahibi+1 yılGüncellemenize hitaben...
Peki emin misin kanıtı olmadığına?
Soran+1 yılEvet eminim
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Devlet eski devlet değil artık.
Yok diye bir şey yok,
Her şeyi bulmak o kadar kolay ki,
Örneğin attığın tüm SMS ler ve saat, dakikası ve saniyesine kadar sağlayıcıdan elde ediliyor,
Ama o senden maddi manevi tazminat alabilir.
Maaşının yarısı diye bir şey yok,
Alacağın para her durumda sen haklı olsan bile 1000 lirayı asla geçemez.
.00 Yorumla
+1 yılModern zamanlarda evliliğin ne kadar boş bir şey olduğunu gösterir bir vaka olmuş. Bence evlilik müessesesi kaldırılmalı. Çiftler birbirine sadık kalacağı konusunda samimi ise bunu bir akte bağlamanın anlamı yok zaten.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
+1 yılMedeni kanuna göre sen ve ondan maddi manevi tazminat davası açabilir eşin. Sadece delilleri sunması ve mernis adresinin bir süre tespiti gerekir eşin için. Sonrası o zibidi ve senden hak talep edecektir tabiki bunun bir de ilahi boyutu var orada alacakları kat kat katmerli olacaktır emin ol.
25 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılSoruyu ve görüşleri tek tek okudum..
Soru sahibinin bu rahatlığı yaptığının gayet doğal bir oşduğunu düşünmesinden kaynaklanıyor. Aekadaşlar zaten söylenmesi gerekenleri söylemiş.
Bende diyorum ki be kadın sendeki vicdan olgusunu nereye sakladın ki hem ihanet esiyorsun hemde yüzsüz yüzsüz bana para vermek zorunda diyebiliyorsun pesss.54 Yorumla- +1 yıl
katılıyorım size
- +1 yıl
Kalemine sağlık bir tanem.
- +1 yıl
@Sun_Shine teşekkürler canım
- +1 yıl
👍🏻
+1 yılSavcılık isterse db leri getirtir. ses kayıtlarına kadar :) biraz sinir bozucu ama.. peki sen sevgilinle fingirdeşirken kocan çalışıp sana bakmaya çalışırken. şimdi kıcına tekmeyi vurmuşken utanmadan kocanın maasına goz dıkıp sevgılınle mı yıyeceksın..
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTalep edersin inkar et yok böyle şeyler zaten bana evliliğin sorumluluğu ağır geliyor diyordu şimdi iftira atıyor de beni zorda bıraktı de kat üstüne nafaka talep et hakkın o senin hep erkekler mi ezecek aldatacak sende yap takma boşver
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@oxcakmak siz aldatırken iyi ama kadın yapınca adı ooo çıkıyor sizin gibilere kötü kadın lazım
Soran+1 yılYa zaten o konuştuğum hesabı sildim komple muhtemelen ismine de bakmamıştır değişip öyle sildim kanıtlayabilir mi ben zaten itiraz edicem
Cevap sahibi+1 yıl@oxcakmak yok niye silim benden bilme kendi kendine eğleniyorsun işte 😂 senin gibileri kim takar
- +1 yıl
ulan bune kim kim kime ne dio anlamadım bir yawşaklık gevşeklik war ama 😂 size bece instagramdan sahte hesap açalım görüntülü takılırsız olmadı 😂
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılUlan siz var ya.. Yatacak yeriniz yok be. Hem adamı boynuzla hem nafaka iste, aldıgn nafakları da öbür erkekle ye.. Whatssap, face, instagram dökümleri mahkemece istense de gelmiyor o yüzden şanslısın.. Yani nafucka alırsın.. Afiyetle ye o NAFUCKyı
34 Yorumla
Soran+1 yılSevseydi affederdi o bunu hak etii beni 5 kuruşsuz bırakmazdı
- +1 yıl
Sevseydin aldatmazdın
- +1 yıl
Güncelleme bile ofsayt altındaki arabaya ipotek olmaz mahkemeden tedbir koydurursun avukat yemiş seni gel ben yardımcı olayım sana
- +1 yıl
Nafaka alamazsın diyenlere aldırma çatır çatır alırsın o ispaylayamaz elinde delkil yok, sen mahkemede kocam bana iftira atıyor, kendisi neden bana dava açtı bilmiyorum evde de sürekli psikolojik şiddet yapıyor de yeter
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alırsın tabii de, keşke yapmasaydın bu devirde biz evlenecek adam bulamıoz sen ise aldatıp yakalanmışın, erkek aramaz ki affetmesini bekleme tabi 3 ayda verdiği karar ayrılık kararı olmuş, affetme kararı değil ki.
30 YorumlaEniştenin yerinde olsam senin gibi bir kadından kurtulacağım için kurban falan kestirirdim. Ne diyim tek kuruş alamazsın umarım.
93 Yorumla- +1 yıl
Peki ben 75 lira alabilir miyim?
- +1 yıl
Ama ben 75 i tam olarwk istiyorum eksiksiz başka şey olsa kesinlikle kabul ederdim ama mevzu 75 liraysa eksiksiz olmalı ;)
+1 yılAldatıyor sun ve hala nafaka peşindesin. Bu yüzsüzlüğün kaçıncı seviyesi oluyor?
110 YorumlaNiye aldatıyorsun bacım? Niye var olan yuvayı dağıtıp da şimdi sevmediğin adamın parasına göz koyuyorsun? Yesende helal olmaz o para.
80 Yorumla
+1 yılSuresiz nafakaya bir kurban daha. insallah sana tazminat davasida acarda gorursun dunya kac bucak
97 Yorumla
Soran+1 yılBide hemcinsim olcaksın beni savuncagına yaptıgına bal
- +1 yıl
Ya senin neyini savunsun ki? Yaptığın midesizliği mi destekleyecek
- +1 yıl
Pardon😂😂 avukatta tutayim mi adamin donuna kadar alman icin
Soran+1 yılErkekse vermek zorunda hem kanıtlayamaz aldatıgımı
- +1 yıl
Yaaa bir giittt agzimi bozdurma benim😀
+1 yılDaha eşin varken sevgilin varmış sanırım ya da ayrıldın hemen sevgili edindin! İnsan olarak bırak kocayı eşi para talep etmemen lazım.. Adam it gibi çalışıp didinicek ama karısı hemen sevgili edinicek! Dilerim bir kuruş dahi alamazsın :))
31 Yorumla- +1 yıl
Guncellemeye istinaden Allah sizin gibi insanlarla kimseyi karşılastirmasin.. Eşin adına üzüldüm hayatını mahvetmissin resmen adamın. .
İnsallah kuruş alamazsın kim affeder be affeden aptaldır onu yapan yarın gider altına yatar sevgiliymis evliligin farkina varın utanmaz insanlar
60 YorumlaSenın gercek olduguna ınanmıyorum ben bazen öyle mantık dısı sorular oluyor sanırım sıte ıcınde bırılerı bızımle maytap gecıyor. Eger gercekse vay bu memleketın halıne
40 Yorumla
+1 yılKocanın sana tazminat açmaması için dua edeceğine maaşının yarısını nafakayla nasıl alabilirim diye düşünüyorsun bu kadarı da pes yani Allah ıslah etsin
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBununla uğraşacağına barışmayı dene daha iyi. Belki modern zihniyette biriyse ortak bir noktada anlaşırsınız ara sıra aldatmana izin verir
12 Yorumla
Soran+1 yıl3 aydır arayıp sormadı bikere bile demekki sevmiomız
Cevap sahibi+1 yılÇünkü yanlışı yapan sensin. Senin araman gerekir. Önce ara olmadı git yanına konuş, doğru olan senin uğraşman
Sen gerçekmisin? Nasıl bir mantık bu yüzünde kızarmamış hala bide namusumu lekeledi diye tazminat isticem diyosun. Lanet olsun senin gibi varlıklara cidden ya...
31 Yorumla
+1 yılUlan hem aldatmışsın hem hala para peşindesin. Çocuk sahibi olanlar bile o kadar nafaka almaz sana hiç vermezler, silsende savcılıkta mesajların çıkar.
30 Yorumla
+1 yılsen o nafakayı unut... kocan benim gibi biriyse eğer sizin ağzınızdan girip burnunuzdan çıkar... sana da o zibidi sevgiline de dava açıp tazminat talep edebilir... Git çalış para kazan o kadar ihtiyacın varsa... sevgilinden iste parayı..
10 YorumlaBu karı katledilmeyi hak etmiyor mu şimdi, vicdanlara sesleniyorum..
62 YorumlaEski olacak eşinin sosyal medya hesabını verir misin birşey denicemde. Allah akıl fikir versin. Yapmaman gerekn birşey yapmışsın ve üzerine halen adamdan koparma peşindesin. Komiksin vallahi.
16 Yorumla
Soran+1 yılEğer beni sevseydi affederdi ve 5 kuruşsuz bırakmazdı o bunu hak etti hakkım olanı almak ne zamandır suç
Soran+1 yılOlabilir herkes hata yapabilir
+1 yılsilsen ne olacak ki geçmişe ait dökümanları çıkarırlar :D eğer kanıtlarsa da nafaka alamazsın. ve ayrıcı şu an zaten sevgilinle telefon ile de dialog halindeysen tespit edilir :) avcunu yala :D
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yıl1- netten de olsa aldatma suçuna girer.
2- telefonum ya da bilgisayarından geçmişe dönük bilgiler silinse bile geri getirilebilir ve alınabilir
3- adam sana ve sevgiline manevi tazminat davası açmasında sen nafakayı geç00 Yorumla
+1 yılKonuşurken kocanı adam yerine koymadın ama boşanmaya gelince maaşından pay istiyorsun. Ne oldu sevgiline bakmaz mi sana?
81 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yüzsüzlüğün bu kadarı...🙂
Adama boynuz geçir bir de para kırpmaya çalış.
Nah alırsın50 Yorumla
+1 yılOnun maaşının ne olduğu farketmez. Şayet bu parayı sen alsanda bu para sana caiz olmaz. Sadece imam nikahında ki mihri sana helaldir. Onu alabilirsin eğer almadıysan. Çünkü Allah'ın en sevmediği günahlardan biri "evlilerin zina yapması"dır.
00 YorumlaBana 5 kuruş göndermedi derken? Ödül olarak birde seni mi besleyecekti?
50 Yorumla
+1 yılUtanmadan aldattığı adamin parasini da yemek istiyor pes yani utan birazcık gururun olsun. Sizin yuzunuzden tum kadinlar nafaka bekler damgasi yiyoruz sonra.
50 Yorumla
+1 yılİyi yapmisyapmis sonradabir parasina susa ne iyi be
20 Yorumlayeni kanun çıkardılar eşin bir defa başkasıyla ilişkiye girdiğinde birşey olmaz diye alırsın bu hükumet varken
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılKimseyi kırmak istemem. Zaten hiç kırıcı yorum yapmamışımdır. Ama senin nafaka talep etmeye hakkın yok. Madem sevmiyordun onu, boşanıp öyle nafakanı alsaydın, tertemiz boşansaydın. Ne yapacaksanız boşanıp yapın. Umarım o sana tazminat davası açmaz
51 YorumlaEvet alabilme ihtimalin var ama yarısı kadar olacağını düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılUlan adamı aldattığın yetmezmiş gibi birde nafakamı istiyorsun
41 Yorumla- +1 yıl
Ulan nasıl bir şeref yoksunusun sen bu yaptıkların yetmezmiş gibi adamı icrayamı vereceksin birde inşallah o kanıtlar buluburda görürsün sen gününü
Ya hayla para derdindesin git yaptığına tövbe et önce sen paranın derdine düşme
40 YorumlaSen silince o mesajların gittigini sanıyorsun ama o iş öyle olmuyor işte.
1 kuruş alamazsın. Git sevgilin baksın sana şimdi.20 YorumlaNeden ayrıydınız ve emın ol kocanı mahkeme haklı bulur bu yuzden ufak ufak bisey olmadan sıyrıl bu işten
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılcoxuk varsa nafaka alır sende hani tazminat nafaka istersin ama işte beni aldattı diyip delil sunarsa mahkeme ne olur seyri değişir mi bilinmez sende savunma hazırla
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılPeki neden aldatmayi seçtin. Kotu muamele ya da yetersiz cinsel performans ya da o cocuga eskiden aşıktın yeniden mi karsilastiniz neden aldatmayi seçtin
00 Yorumla Ya bu çagimizin en büyük belasi sanal ilişkiler senin gibi kadinlar yüzünden evlilikten korkar oldu erkekler neyine yetmedi kocan be adamdan hangi yüzle para koparmayi düşünüyorsun kocan varken sevgili ne ya nerde yaşiyoruz bu ne genişlik
24 YorumlaSen o nafakayı unut aldatmanın her türlüsü boşanma sebebi sayılır. Hesabi sildim kurtuldum diye düşünüyorsan savcılık makamı ölmüş babannenin telefonuna sittin yıl önce attığın mesajı bile bulur hayırlı işler
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Hukuksal durumu bilmiyorum. Lakin etik olarak böyle bir talepte bulunman hiç uygun olmaz. Sadece sende kalan küçük çocuklar olursa bunlarim bakımı için maddi destek bekleyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılHic bşy alammssın umarım öyle adama can kurban iyi yapmş sana yüssüz seni birde para dileniyor
40 Yorumla
+1 yılnekadar yüzsüz gurursuz bir kadınsın. hem aldatıyorsun hem de nafaka talep ediyorsun. işte bu yüzden erkekler evlenmeyin, en azından bu nafaka yasası düzelene kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen silince mesajların silinmez mahkemede sana kanıt olarak kullanılır yani sen sildin diye o mesajlar sadece senden siliniyor her yerden değil
Ne kadar cahil var ya az okuyun araştırın30 Yorumla
+1 yılHiç bişe alamazsın istediğin kadar sil nabarsan yap silinmez onlar çıkar her yazistiginiz
17 Yorumla
Soran+1 yılİnatagramdan çıkarmı hesabı kapattım sildim
- +1 yıl
Açmaya çalışıp ta acamadigin şifresini unuttuğun hesapların varsa söyle onlarida bulurlar
- +1 yıl
Naparsan yap bulur daha da senden o nafaka alir aptal😅
- +1 yıl
@Seneneeesiibdmmdm yani artık neler yazistilarsa yok söyle yaparım yok böyle veririm şöyle alırım fantazileriniz ortaya çıkar yani bunu gören hakim de sana nafaka verecek Hemi 😂
- +1 yıl
Allah belasini versin bunlarin ben ne halt yedim diyecegine para peşine düşmüş pislik
- +1 yıl
@Seneneeesiibdmmdm kötü söz söylemek istemiyorum ya boşver Allah'ından bulsun
Soran+1 yıl@Seneneeesiibdmmdm sanane
+1 yılSizin yüzünüzden gerçekten ihtiyacı olan eşinden kötülük gören temiz kadınlar zor durumda kalıyor. Onları da aynı kefeye koyuyorlar.
10 YorumlaSizin gibi insanlar yuzunden insan evlilige tovbe ediyor
22 Yorumla- +1 yıl
Belkide bunu kız planladı önce evlendi sonra eski sevgiliyle plan yaptı yalandan yakalandı yazışmaları sildi kendini haklı çıkarmak için artık insanlar o kötü ki herşey bekliyoruz erkekte kadında hiç farkı yok
+1 yılSizin nafaka almanız pek mümkün değil ama çocuğunuz varsa ona bağlanacaktır.
07 Yorumla- +1 yıl
çocugu buna bırakıyosalar zaten yazık o cocuga bu para için çocuguda satar herseyi yapar bu
- +1 yıl
Artık o kadarının kararını yargı verecek ben kanunu söyledim
- +1 yıl
ya kocasini aldatmis bunu bile istiye yapmis bide utanmadar ben affetmesini bekligordum diyor sora bide ben bunu baska nasil durterim dio cok afedersin.. sebebi ne olursa olsun neresinden bakarsan bak bunun birtek hakli tarafi yok ilgisizme yurumu yomu ayril sora ne yaparsan yap onunu tutanmi war. hadi diyelomki sewdi bianda oldu onunu alamafi filan bir haltta kalkisdi o zaman bu kadar cok sewip guwenip bir halt yediysen dersin ki kusura bakma ben bir halt ettim dogru yapdigim yanlis ama senden bir beklentim yok sewgim icin yapdim biz olmadik ben baskasina gonul werdim onun la yuwa kurucam hatami maruz gor bunuda anlarim ama bu ya ne kadar ayip bisiy cinnet cinayet sebebi haksizmiyim o adami bir dusunsene herkes ardinda konusuyo karisi milletle dusup kalkiyo namussuz haysiyetsiz diycekler adama o adam omru boyu basi dik yurumus bu gun dan sor kimsebin yuzune bakamiycak kadini saymiyorum cunku onda o yuz olsa boyle bir paylasim yapmaz
- +1 yıl
Ben yaptığı şeyi asla tasvip etmiyorum zaten ama bir soru sormuş bende kanunda geçen yaptırımdan bahsettim. Evlilikte sadakatsizlik kusurlu davranış olarak kabul edilir fakat yasa gereği sırf bu sebepten dolayı eğer ortak çocuk varsa anneden alınmıyor, kusurlu tarafa iştirak nafakası bağlanmıyor fakat ortak çocuğa bağlanıyor bu durumda. Bir çocuğun anneden alınıp babanın gözetimi altına verilmesi için maalesef eşler arasındaki sadakatsizlik dikkate alınmıyor farklı durumlar söz konusu olmalı. (Madde kullanımı çocuğa karşı şiddet vs.. gibi) Ortak çocuk yoksa zaten, davalı taraf sadakatsizlik durumunu ispat etmesi hâlinde davalı tarafın yoksulluk ya da iştirak nafakasindan yararlanması söz konusu değildir.
- +1 yıl
Şunu da ekleyeyim davacı taraf sadakatsizlik durumunu ispatı halinde davalı tarafa maddi ve manevî tazminat talebinde bulunma hakkına sahiptir.
- +1 yıl
insallah adam kazanir da bunun burnundan getirir bu arada avukatmisiniz baya iyi anlattiniz simdi onumu ilikliycem buyrun hakime hanim sizi dinliyorum diycem yani 😊 ya siz kanunsal boyutunu anlattiniz aslinda bu yapdirim lar mesela az bile boyle bir durumda ayrilan haksiz taraf tekrar ewlenmek isdediginde de bu dosya ve kararlari yeni ewlenecegi kisiye nikah oncesi verilmeli mesela bir yapan binde yapar bakin aslinda gaddar bir kisiligim yok aksine anlayisli ozverili bir insanimdir ama bu tur şeyler gercekden insanın ömürboyu guwen zedelenmesi mutsuzluk sosya hays iş hayatı ve kariyerinin bitmesi gibi bir çok şeye yol açıor hadi onu geç örnek olduğu kişiler aa bak bişi olmadı bende yapım olaylarına dönüyor mesela topluma kotu örnek oldugundan ne bilim farklı yapdırımlarda uygulanmalı bence şimdi bu kişi belki rahat rahat bidaha ewlenicek ama karşı taraf daki hayal kırıklıhgı özgüwen eksikliği üzüntü ve güwen problemleri o kişinin belki bir ömür mutlu bir yuwa kuramamasına sebep olucak bunlar maddıyattan çokdaha önemli şeyler bu arada imla ve yazım hatalarım çok oluyo şimdiden affınıza sıgınarakdan sölim de😊 iki bişi anlatcak onuda düzgün yazamıo die şeetmeyin 😊 ama konuşurken normal konusuyorum orda hata yok yani merak etmeyin😂
Soran+1 yılElinde kanıtı yok avukat buldum yardımcı olacak bana namusumu karalamaya çalıştığı için tazminat davası açacağım
+1 yılYazışmaları istediğin kadar sil savcılığa verildiği anda bütün her şey elde edilir. O zaman da bir kuruş bile alamazsın. Senden nadaka istesin.
01 Yorumla- +1 yıl
Güncellemedeki bilgiyi kim verdi bilmiyorum ama isteseler ip adresinden herşeyini öğrenirler. Umarım bu yaptığın yanına kar kalmaz.
Aile & Toplum konusunda 483 cevap paylaştı. hem adilik yapmışsın hem para koparmanın derdindesin sen ve senin gibiler miğdemi bulandırıyor
20 Yorumla
+1 yılNe kadar nankör bir insansin sen ve senin gibileri hem adami aldat hemde parasini ye o piccle yaziklar olsun hic bisey demiyom
10 Yorumla
+1 yılSenın gibi sizi gidi siziler yüzünden aldatmayan eşine sahip çıkan erkekleri bozuyorsunuz işte amklarım birde nafaka istiyor bacım
20 YorumlaMadem sevgilin vardı, neden eşinin seni affetmesini bekledin ki?
10 YorumlaSilmiş olabilirsin isterse çıkartır yani bir halt alamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılİnstagramdan yazışıyorduk çıkarmı
+1 yılAlamazsın. Kayıtları silsen ne olacakki. Dilediği zaman bulunur o kayıtlar.
Kaldıki adamdan nafaka almak için bir sebep bırakmamışsın.10 Yorumla
+1 yılya bu umarım bir trol sorudur hani sıçdım sıvıyayımmı diyorsun öylemi hayır birde hala sewgilim bile para gönderdi diyor ya işde tam senin gibi geewşekler yüzünden kimsede güwen kalmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSilmiş olman bir şeyi değiştirmiyor. Kanıtlayabilir. Hala daha para diyor bir de.
40 Yorumlayazıklar olsun sana
bir de üste çıkmaya çalışıyorsun20 YorumlaUtanmaz arlanmaza bak..
Nesliniz kurusun tez vakte inşallah10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah öldürür.
Ben olsam net kafanı kesip koparırdım.213 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumlara biraz baktım da siz ya çok safsınız ya da hepiniz şeytansınız.
Arkadaşlar bir boşanma davasında konu ne olursa olsun, kim suçlu olursa olsun, kim aldatırsa aldatsın,
%100 kadın haklıdır.
Kadın suçlu olsa bile, hatta çocuğu hiç olmasa bile, NAFAKA alır.
Çünkü cumhurbaşkanının keyfi böyle istiyor. (mezarına tükürmeyi de nasip et yarabbiiimmmmmm)
O kadar çok boşanma davası var ki, örnek veriyorum 2000 lira asgari ücret alan adama 3000 lira nafaka vermesi söyleniyor
Yatalak felç adama 1500 lira nafaka ödemesi söyleniyor
Daha neler neler var...
Kadınları boşuna öldürmüyorlar...
Soran+1 yılYa gerçekten alabilir miyim bu dedğin doğrumu
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle alırsın
Cevap sahibi+1 yıl@Seneneeesiibdmmdm Var mı örneği?
Soran+1 yılVe instagramdan konuşuyodum o hesabı kapadım kanıt yok oldu yani inkar ederim zaten mahkemede
- +1 yıl
Var tabiki
- +1 yıl
Ben hukuk okuyorum siz ne okuyorsunuz veya kac dava gördünüz de gelmis burda alirsin diyorsunuz?
- +1 yıl
Ne guzel her boku ye sonra nafaka iste
Cevap sahibi+1 yıl@Seneneeesiibdmmdm Türkiye'de adalet olmadığı için hukuk öğrenmeye de gerek yok. Kadınlar ne yaparsa yapsın kesinlikle %100 haklıdır
- +1 yıl
Sus ya
- +1 yıl
Bir halt bilmeyen cahilin tekisin gelmis burda sallayip durma
Cevap sahibi+1 yıl@Seneneeesiibdmmdm Asıl sen sus. Dışarı çık bir erkeği öldür hapse girmezsin. Sorarlarda "taciz ediyordu" dersin kurtulursun. Kadınlara herşey serbest
- +1 yıl
Taciz ediyordu desen bile cikman imkansiz neyse cahile laf anlatilmaz nede olsa
Toplum olarak serrinden Allah'a sığınılacak insan tipi.
00 Yorumla- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat