Karım atanamazsa boşayacağım, çünkü bana "atanırsam seni boşayacağım" dedi. Haksız mıyım?

Türkçe öğretmenliği okudu, dandik bir konu üzerine tartışıyorduk bana bağırdı atanayım seni boşuyacağım diye bende nah atanırsın dedim. Sonradan özür falan diledi ama ben soğudum içimden bir şey gitti yani bir salağ ve çocukla evlenmişim. Zaten salağ olmasa ögretmenlik okumaz ve atanacağını düşünmez. 3 yıllık evliyiz ama ben atanamadığı gün boşanmayı düşünüyorum. Içimde ki soguklugun gitmesi için ancak atanıp şaka yaptım vs demesi lazım. Gercekten boşarsa da sallamamda. Ama bu salağ atanamayacak ve ben boşanıcam.

İkide bir velet velet hareketler eş değil çocukla evlenmişim sanki.
Güncellemeler
+1 yıl
Saçma supur Türkçeye imlaya takılan insanları çok garip buluyorum benim bir derdim var sizin takık dil anlayışınız umrumda değil anlamadıysan yorum yapma anladıysan ben dili iletişim aracı olarak düzgün kullanmışımdır imla kuralları umrumda değil hiç bir zaman dil anlatımim iyi olmadı olsun diye de ugrasmadım ilgimde olmadı herkes sizin gibi olamaz

Konuya gelirsek bizim sorunumuzun eşimi hiç sevgisiz bırakmadım değerimi bilmiyor ilk defa o özür dileyene kadar soğuk davranıcam.
Karım atanamazsa boşayacağım, çünkü bana "atanırsam seni boşayacağım" dedi. Haksız mıyım?