Hiçbir şey yokken durduk yere sorun çıkarmaya başladı kavga çıkardı. dünde boşanmak istiyorum dedi. Ben şok oldum ne diyorsun sen dedim. Biz anlaşamıyoruz seni sevmiyorum artık. Boşanalım dedi. Bende olamaz öyle şey sen ne dediginin farkında mısın, aldattın mı naptın dedim. Cevap vermedi şimdide eve gelmiyor telefonlarımıda acmiyor. Ben istemezsem boşanamaz dimi? Okumadim ve meslegim yok ortada kalmak istemiyorum :(
Cevabın nedir?
+1 yılSen istemeden senden boşanması hayli uzun sürer ve zor olur. Ayrıca onun seni aldattıgını falan ispatlarsan ve aramalarını attıgın sms leri eve gelmemelerini avukatına söylersen sana nafaka bile ödemek zorunda kalır.. Boşanmadan eve gelmemek zaten boşanma sebebi olarak geçiyor yani sen şu anda gidip tek başına boşanabilirsin aldatılmakta ta aynı şekilde.. Kadınlar sahipsiz yalnız degil okul okumak veya okumamak bişey degiştirmiyor. Kadınlara Seçme seçilme hakkı ve birçok haklar Atatürk zamanında verilmiş okuma şartı da konulmamış.. Dediklerimi unutma. Sms gönder ona neden eve gelmiyorsun kaç gün oldu falan diye. Bunlarla sana nafaka ödemek zorunda kalacak. Ne olursa olsun gurur yapma onun gönderdigi paraya muhtac olma diyenlerede kulak asma cünkü sen evinde ac yatarken onlar sana bir kap corba getirmeyecekler anca konusacaklar. Herşeyini iyi düşün öyle adımlar at avukatınlada herşeyini paylaş gizlin saklın kalmasın. Baro avukat tahsis ediyor mahkemeye sizin adınıza ücretsiz. Yeni hayatınızda başarılar..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkorkma. kendine güven. bir plan yap. delil topla. kanıtları bul. sonra madem öyle boşanalım dersin. 5 bin lira aylık nafaka istersin. 1 lira kira geri kalanı ile gecinirsin. yeniden evlenene kadar. bu arada okuyup kendini geliştirirsin. kendine sadece kendine yardım eder sahip çıkarsın. başarılar.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha 5 bin tl nafaka mi? Hahahahahahahaha
Cevap sahibi+1 yılücretemi takıldın?
Ben yerinde olsaydım boşanma sebebini merak ederdim ama sen boşamasin beni diyorsun bide zorla!! Boşamak isteyanle evli bile kalsan ondan sana hayir olmaz malesef... bir yandan haklisin ama galiba daha gençsin iş bulabilirsin illa okumakmi lazim türk kadını güçlüdür
00 Yorumla
+1 yılAilen yok mu seni sevmediğini istemediğini söylemiş bu çok onur kırıcı mecbur kalmak ta çokk acııııı yaa hep söylerim kadın çalışacak ayakları sağlam basacak ezilmiyecek ezecekk
16 Yorumla
Soran+1 yılBabam ölünce annem ablamin evinde yasamaya basladi. :( ailem yok sayilir
- +1 yıl
- +1 yıl
ayrılmak isteyen sensin istediğin yere git ben evimden gitmem de sende çocuk var mı eğer yok ise bir işe girip çalış varsada annen baksın yinede çalış meslek şart değil biyerde çaycılık bile yapabilirsin çalışmak isteyen kendine uygun iş muhakkak bulur..
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
61Cevap
+1 yılSiz istemesinizde boşayabilir. Çocuk varsa nafaka alırsınız. Mutlaka ortada bir sorun vardır. durduk yere kimse kimseyi boşamaya kalkmaz. Belkide sizin önemsemediğiniz başka sorunlar vardır. Aile danışmanlığıda yapıyorum. Hiçbir sorunum yok deyipte tek tek görüştüğümüz eşler arasında bir tafaın zamanında önemsemediği küçük küçük sorunların büyüdüğünü gördüm. Belki siz önemsemdiğiniz onun için önemli olan bazı konular mutlaka vardır.
04 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok. Nafaka alirmiyim?
Soran+1 yılSordum 50 kez sordum artik seni sevmiyorum dedi
- +1 yıl
Bana sorarsanız yakın çevrenizde aklı başında, akıllı birini aranızda hakim tayin edin. ya da beraber bir psikoloğa gidin. Ayrıca evlilik danışmanaları, yaşam koçları var bu konuda onlara başvurun.
- +1 yıl
V. Boşanmada tazminat ve nafaka
1. Maddî ve manevî tazminat
Madde 174.- Mevcut veya beklenen menfaatleri boşanma yüzünden zedelenen kusursuz veya daha az kusurlu taraf, kusurlu taraftan uygun bir maddî tazminat isteyebilir.
Boşanmaya sebep olan olaylar yüzünden kişilik hakkı saldırıya uğrayan taraf, kusurlu olan diğer taraftan manevî tazminat olarak uygun miktarda bir para ödenmesini isteyebilir.
2. Yoksulluk nafakası
Madde 175.- Boşanma yüzünden yoksulluğa düşecek taraf, kusuru daha ağır olmamak koşuluyla geçimi için diğer taraftan malî gücü oranında süresiz olarak nafaka isteyebilir.
Nafaka yükümlüsünün kusuru aranmaz.
Eğer ortada bir sebep yok ise ve sen istemiyorsan. Her ay yüklü nafaka talep edersin mal varlığının yarısını talep edersin avukatla konuşur sömürebildiğin kadarını sömürmeye çalışırsın hele boşanmak isteyen o ise hakim seve seve alır herşeyinin onun :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl% 90 aldatıyordur başka kadın vardır hayatında eğer böyleyse bunu ispatlamaya çalış mahkemede de delil olarak sunmalısın. İyi bir tazminat oturduğunuz evde sizinse onu da al
Kısacası boşanmanın şartı mal varlığı iste ve nafaka şart koş yoksa boşanmam diyebilirsin00 Yorumlabacım mahkemeye çık ayakkabanı ters çevir maddi ve manevi tazminat iste boşa gitsin aldığın para bir müddet seni idare eder o sırada tecrübe istemyen bir sürü iş var sapsız üzümsün korkma bu kadar hayatdan
00 Yorumla
+1 yılokumadın ve mesleğin yok diye seni sevmeyen ve boşanmak istemeyen birisiyle evli kalmak; hem onun hayatını hem de kendi hayatını berbat etmek zorundamısın? bu kadar gurursuz olmamalısın, kanunen bütün haklarını talep et ve boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin bile olsa birine muhtaç kalmak bu yüzden çok kötü işte. şimdi boşansan ayrı dert boşanmasan böyle sürcek evlilik ayrı dert. elinde ekonomik özgürlüğün olsa seni istemeyen sevmeyen adamla zorla bir arada durmak için uğraşmazsın. sana muhtaç mıyım madem bitirdin kafanda istemiyosun ayrılalım dersin. biter gider. bana da kimse muhtaç kalmasın o da kötü. hiç kimsenin sadece zorunluluktan benimle ilişkisini devam ettirmesini istemem.
00 Yorumla
+1 yılarkadaş kadın kendini kene gibi bir hayvanın sırtında yaşamaya mahkum ediyor.
Kimsesiz çaresiz değilsin en başta sen varsın kurarsın bir hayat zor olur ama senin hayatın olur :)011 Yorumla
Soran+1 yılbir ise girsem 1200 tl maaş. Nasil gecinicem?
- +1 yıl
hangi şehirdesin?
Soran+1 yılKayseri
- +1 yıl
hımm ablacım bir işe gir 1200 tl ben misal fotografçıyım akşam bazı mekanlarda fotograf çekip satıyoruz.
iş akşam 8 gibi başlayıp 12 civarı bitiyor orada fotografları bayanlar satıyor ve ortalama 50 tl alıyorlar. haftada ortalama 3 gün geliyorlar yani ayda ortalama 900 tl ediyor.
Biraz mütavazi bir hayat yaşarsın zamanla toparlarsın :) - +1 yıl
ankarada olsan yardımcı olurdum :(
- +1 yıl
Bir arkadaşım dediğiniz fotoğraf işini yapıyordu iyi para kazandı bende yazın çalışmayı düşünüyorum anakarada siz bilgilisiniz sanırım direk fotiğrafçilara mi başvurmaliyim?
- +1 yıl
Ankara
- +1 yıl
@terlikgeliyoooooo2 amkaradamısın
- +1 yıl
Ankaradamısın? 😊
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
@terlikgeliyoooooo2 mesaj at bana görüselim eleman lazım
+1 yılpiçin teki ya of ya seni kötülemek ya da çaresizlik gibi anlama kadın savunma korunma evleri var orada kendine iş güç bulabilirsin geri döner yakında yuva bozanın yuvası olmaz
10 Yorumlaya sen gurursuz musun neden seni sevmeyen istemeyen bir adamı yanında tutmaya çalışıyosun, bırak gitsin mesleğin olmasa bile vasıfsız olarak bir işe girip ayaklarının üstünde durabilirsin.
00 Yorumlasen istemezsen boşanabilir, şahsen karşı taraf kadın olsaydı şiddetli geçimsizlik diyip yüzünüde morartıp hakim karşısına çıktıgında boşanırdı fakat erkek oldugu için sıkıntı biraz...
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak istemediğini mahkemede söylersen boşayamaz seni, zaten davada açsa çekişmeli boşanma davası acar tek taraflı, şartları gerekli konuları hakim karsısında konuşursanız kimse mağdur kalmaz. Merak etme, ilk celsede boşayamaz.
00 YorumlaNormalde sana kızmam gerekiyor böyle bir okuzle evlendigin icin ama kizamiyorum iste Allah yardimcin olsun bosanmalisin zorla tutamazsin yaninda hem tutsan bile onunla bir omur gecmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. once yorumlarını okudum , zor bır hayat senı bekliyor maalesef ki , ama bu yapamayacağın anlamına gelmez. bu evlılıgı bıtırmen senın ıcın daha hayırlı olabılır. en azından kısa bır sure ıcınde iş bulup ayrı bır eve taşınmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılBir daha evlenebilir miyim? Dul kadinla evlenirler mi :(
- +1 yıl
Böö
neden okumadın ve neden mesleğin yok?
boşanmak istiyorsa zorla mı tutacaksın?14 Yorumla
Soran+1 yılTurkiyedeki tek ev hanimi ben miyim ki bu soruyu soruyorsun
- +1 yıl
bu günleri düşünmedin mi diye soruyorum. tek ev hanımı olup olmaman senin şu anki sorununu çözmez. adam istedikten sonra boşar seni. bulur bir sebep ne yapar eder boşar. hiç öyle ben istemeden boşanamaz havalarna girme. sadece boşanmayı geciktirebilirsin. o da ne işine yarayacaksa?
Soran+1 yılCalisan kadinlari goruyoruz çocuklari sevgisiz büyüyor
- +1 yıl
sen de şimdi sevgiyle çocuk mu büyütebileceksin?
çalışmamayı tercih edebilirsin. eşin de buna razıysa sorun yok ama mesleğin olamaması, kendini hiçbir işte geliştirmemiş olman kabul edilemez. şimdi böyle çaresiz kalıyorsun. bir mesleğin olsaydı cepte dururdu. lazım olduğunda ortaya çıkarırdın. nafaka alırsın ama öyle çok büyük paralar bekleme. boşanmak istiyorsa da yapışma adama. gururlu ol.
Seninle yollarını ayırmak isteyen biriyle nasıl beraber olabilirsin, yaşarsın?
Şahsen amelelik yaparım, yinede eyvallah etmezdim.00 YorumlaAileniz yok mu? Sizi sevmediğini söylediği halde onunla yaşamanız size eziyettir. Siz istemezseniz kolay kolay boşanamaz ama çekişmeli olarak uzar.
00 YorumlaBu şekilde mutlu olamazsın ki ya boşanmayıp ne yapacaksın ki kadın sığınma evleri var 183 ara görüş
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bu duruma dusecek miydim :( ben istemezsem boşanamaz bence. Bosanirmi?
Bosanamaz ama seninle ayni evde kalmama gibi bir hakkida var. Mahkeme 3 4 yil sonra bosicaktir yinede
00 Yorumla
+1 yılElbette boşana bilir ''şiddetli geçimsizlikten'' en basit örnek.
10 Yorumla
+1 yılözeden ulaş dostum bende aynı durumdayım 1 aydır avukatlarla falan baya haşır neşir olduğum için yardımcı olabilirim inşallah.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı. Elbette boşanır. Ayrıca okusa idin. Bu senin hatan.
14 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum keske okusaydim
Soran+1 yılAnnemin evi yok :(
- +1 yıl
Burada okusa idin gibi bir cevap yanlış. Geçmişte kusur aramak yanlış. Arkadaşın bir sorunu var onun çözümü yönünde cevap yazmalıyız. Çocuğun yoksa boşanmaktan korkma kardeşim. Aç mezar yok. Bir iş bulur çalışırsın. Kendine göre daha iyi bir eşte bulursun. Hayata dik dur, hiçbirşeyden korkma. Akrabalarının arasında sizi kısa bir süre için idare edecek birileri mutlaka vardır.
+1 yılokumamak ya da mesleğin olmaması seni ona bağımlı yapmaz akılı ol biraz, hem sen seni istemeyeni nasıl isteyebilirsin, kaldı ki sewiyo olsan bile seni istemeyeni sen hiç isteme, hiç mi gurur yok sende..
00 Yorumla
+1 yılortada kalmazsın merak etme kolay değil oyle boşanmak bunun nafakası var cocuk varsa eger onların bakımı var. mumkunse konusmalarınızı gızlı kameraya al ilerde delil olur ya da ses kaydına al
05 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok. Banane sana ödeyecegim 5 kuruşla yıkılmam ben dedi dün :(
- +1 yıl
işte o 5 kuruş olmuyor evlilikten sonra alınan hersey %50 %50 artı birde 5 kuruşda nafaka olmuyor merak etme ıyı bır avukat perişan eder onu
Soran+1 yılOturdugumuz evi biz evlenmeden önce satin almisti. Arabasinida evlenmeden önce aldigi icin onlarda hak talep edemiyorum
Çocuk olmadigi icin nafaka vermesi bile kesin degil- +1 yıl
2004 yılında değişmiş olan Türk Medeni Kanununa göre, karıkoca kavramları eş olarak değişmiş ve tüm talepler eşlerden birinin diğeri aleyhine açacak olduğu davalar olarak düzenlenmiştir. Kusursuz ya da daha az kusurlu eş, kusurlu eşe karşı dava açabilir. bu dava ile maddi manevi tazminat, nafaka, tedbir talep edebilir. Boşanma talep eden kişinin kadın ya da erkek olması önemli değildir. Boşanma sebebi ile, evililik birliğindeki hayatındaki şartları olumsuz olarak etkilenecek olan taraf, kadın ya da erkek farketmez, maddi olarak güçlük çekecek olan eş maddi tazminat talep edebilir. Kişilik hakları diğer eşin davranışları sebebi ile zarara uğrayan eş manevi tazminat talep edebilir.
- +1 yıl
Nafaka tarafların ekonomik ve sosyal durumlarına göre belirlenmektedir. Nafakanın miktarı belirlenirken eşlerin aylık geliri, malvarlıkları, aylık harcamaları, kredikartı ekstreleri, yan gelirleri ve diğer tarafın ve çocuk var ise çocuğun ihtiyaçları, kendisinden nafaka talep edilen tarafın ödemeyi kabul ettiği miktar da değerlendirmeye alınır.
+1 yılBaska birine abayi yakmis belli. Bosanirsan donuna kadarval nafaka baglat. Ayrica aldatmis ise ispat et tazminat talep et. Yok oyle kolay mama. Dotunddn kan getir adamin
16 Yorumla
Soran+1 yılNasil kanitliyim daha bilmiyoruz bile aldattigini. Ki benim avukata verecek 3000 4000 tlm yok
- +1 yıl
Davayi sizin kazanmaniz durumunda alacaginiz tazminatla avukat parasini verirsiniz. ya da bosanmaz surundurusunuz
Soran+1 yılKazanamazsam?
- +1 yıl
Kazanmama ihtimali diye bisey yok en kotu davayi uzatirsiniz nafaka alirsiniz u sure zarfinda aldattigini ispat edersiniz. İspat olayida cok basit. Dava esnasinda telefon kayitlarinin incelenmesini istersiniz mahmeke kararinile gsm operatorunden kayitlar gelir. Akoyun karakoyun ortaya cikar
Soran+1 yılAbi anlatamiyorum galiba. Kocamin beni aldattigindan emin miyiz? Eger aldatmiyosa ben sokakta mi yasicam napicam. Kim evlenicek bida benle
- +1 yıl
Hicbir erkek durduk yere seni sevmiyorum demez. Moutlaka biri var eger sizinle seks de yaomiuorsa. Bu ihtiyacini karsilio demektir. Aldattigini ispat ederseniz iki yolunuz var ya sineye cekersiniz bosanmasini engellersiniz ya da bosanip donuna kadar alirisiniz. Ama ne olursa olsun mutlqaka ekonomik ozgurlugunuzu elinize alin is aramaya baslayin. Burdan medet ummayin. Drhal para kazanmaya bakin
+1 yılyani.. boşanmak isteyen birisiyle neden evli kalmak istiyorsun ki?
00 Yorumla:( Allah yardımcın olsun boşan uzatmadan seni istemeyeni sen hiç isteme bırak adi srefsizi
00 Yorumla
+1 yıldaha ortada boşanmanın sadece lafı varken kimle evlenicem derdindesin bir sakinleş yahu
00 Yorumlaİstemezsen boşanmayabilirsin degil sadece süreci uzatabilirsin. Bu işe yarar mı sanmam. Bence konuşmaya çalış. Sorunun ne oldugunu anla be onarmaya bak
00 YorumlaBirini bulmuş sanırım. Sadece onun istemesi yetmez boşanmak için
10 Yorumla
+1 yılsen istemezsen zor. ortada birşey yokmuş bir de. olmadı nafakanı al çekil.
03 Yorumla- +1 yıl
işin iç yüzünü öğrenmeden boşanma gardaş.
Soran+1 yılMerak etme avukata verecek param olmadigi icin bosanamiyorum da evlide kalamiyorum
- +1 yıl
yani onun boşanmasına fırsat verme. öğren neymiş derdi
üzücü bir durum ailenin yanına gidersin sende sevmiyorsa boşan çekilmez hayat bir süre nafaka alırsın o istiyorsa
05 Yorumla
Soran+1 yılBabam ölünce annem ablamın yanina tasindi. Hangi eve gidicem?
Soran+1 yılNafaka 2000 tl mi vericek allahini seversen
Soran+1 yılAyrica benim avukata verecek paramda yok
+1 yılinsanlara iyilik yaramaz çünkü. iyi yapıyor herif...
00 Yorumla
+1 yılSen bundan sonra kocanla mutlu olacağını mı sanıyorsun? Böyle bir ilişki yürümez boşanmalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBanane mutluluktan parasiz kalmak istemiyorum
- +1 yıl
Git iş bul kendine. Çalışmak bu kadar mı zor?
boşanabilir ancak sen istemediğin için uzar 1-2 seneyi bulur. Onun bu yaptıklarını eve gelmemesini ispat ederek mahkemeye şahit ve delilleri sunarsan nafaka ve tazminatını çatır çatır alırsın
00 Yorumla
+1 yılCiddi bir gerekcesi varsa bosanir sende nafaka alirsin
00 Yorumla
+1 yılseni sevmeyen istemeyen bir adamla nasil evli kalacaksin bosan nafaka al
00 YorumlaNafaka alırsın korkma nafaka talep et mahkemede çocuk var mı
01 Yorumla
Soran+1 yılYok
Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Allah yardimcin olsun zor ortada kalmak gerçekten hele ki böyle birisine mecbur olmak çocuk var mı
07 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok 2,5 senelik evliyiz
Soran+1 yılNasil kanitliyim ki emin bile degiliz aldattigina. Dun dediki yarin avukay bulucam cok uzatmayalim dedi
Soran+1 yılAvukat**
- +1 yıl
Kardeş sen bu boşanma konusunda bilgilisin galiba... Müsaitsen bir kaç sorum var? ilgin için şimdiden teşekkür ederim...
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmeyen bı ınsanla yasamaya katlanabılıcekmısjn pekı bıraz guclu ol bencıllık yapıyosun ıkı tarafada yazık
00 YorumlaBosanamaz esimi seviyorum de boşanmak istemiyorum de hayatta bosanamaz
00 Yorumla
+1 yılSebep vardr bir suçun yoksa niye boşanmak istesin ya da beklediği karşılığı alamadı bir yerlerde
00 Yorumla
+1 yılortada kalmasın.. nafaka filan alırsın.. bulursun mutlak bir koca.. hele benim gibi * salaklar da olursa yaşar gidersin
00 Yorumla
+1 yılİki taraftan biri istemezse boşanamazsınız. Sıkıntı nedir?
00 YorumlaOrtada bir sebep yoksa sen istemiorsan hakim kolay kolay bosayamaz cocuk var mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılBen kocamı seviyorum diyip ağla mahkeme uzar sürekli
00 Yorumla hiç üzülme ortada kalmassın eşin büyük ihtimalle birini seviyor
00 YorumlaKendini zorla yamamak istiyorsun yani. Biraz gururun varsa yapma.
06 Yorumla
Soran+1 yılNapiyim. Paramda yok meslegimde
Soran+1 yılEvlenmeseymiş. Beni dul birakti. Kadin halimle kim alicak beni simdi
Soran+1 yılKazandigim 1200 tlyle nasil yasicam
zor bir durum ama kafasına takmıssa boşanır boşanmamak sana zarar verir.
00 Yorumlaortada kalma korkusu ve özgüvensizliğin yüzünden bu kadar gurursuz ve onursuz mu yaşayacaktın
00 Yorumla
+1 yılSeni üzmek istemem ama büyük ihtimalle aldatılıyosun. Bunu ispat edersen tazminat öder sana.
00 Yorumlahaklı gerekçe olmadıkça boşanırsa her türlü haklı sen olursun
ve mahkeme onun götünden kan alır00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKafasında seni bitirmiş bir adamı ne yapacaksın ki?
00 YorumlaAniden söylemiştir belki sinir ile? :/
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bir anda soyledi aksam eve gelmedi hala gelmedi. Telefonuda acmiyor off
+1 yılortada kaldın bile senin haberin yok sadece şu an.
10 YorumlaGurur da mı yok bacım?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılortada kal ama kenarda kalma
20 Yorumla Boşansın nafaka talep edersınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. Boşanmak isteğini sonuna kadar sürdürürse boşanır
00 Yorumla
+1 yılKadın sığınma evleri var kardeşim hiç sorun etme
20 Yorumla
+1 yılBoşanır da uzar biraz.
Susuysa biri vardır kesin.00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası