AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Emniyet mensuplarından uzak durmanı tavsiye ederim. Yine de karar senin, sırf rahat ettirir gözüyle evleneceksen ve dikenine de katlanırım diyorsan evlen.
Mantık evliliği mantığıma yatıyorsa evlenirdim neden olmasın
İmzayı atar atmaz ölecekse neden olmasın😂🤪
Eğer iyi anlaşıyorsanız, kafa yapılarınız da uyuşuyor ise neden olmasın? İlle de aşk demeye gerek yok, tabi tamamen maddiyat için evlenilmez de, doğru insan olduğunu düşünüyorsan evlenilebilir.
Ya insanlar yav he mi anlarlar , ona gore muamele ederler
Para için biri ile olmam beni seviyorsa bende onu seviyorsam sorun yoktur
Evlilik zaten mantık ile olmamalı baştan, dötü kurtarmanın derdi insanı ne hallere sokuyor.
Ya ileride evliyken birisine karşı duygusal bir şeyler hissedebildiğini fark edersen?
Erkekler kadınların hiçbir kritere bakmasını istemez tipe önem vermeyecekmişiz, parasına bakmayacakmışız. Haşa tipi ya da parası olanlar karaktersiz olurmuş karakterli erkekler tipsiz ve parasız olurmuş. Kendileri öyle diyor yani. Niteliksiz erkekler kendilerini böyle öne çıkarıyor. Buna da ben efendi erkeğim diyorlar. Senin efendi erkek olduğun ne belli, garantisi mi var?
Ozaman Evlen sonrada deme Ask yok asik degilim ne yapa bilirim diye
Evlenirsin paran olur ama huzurun olur mu bilmem.
Hayır tabii ki evlenmem çoğu insan tanıyorum parası var ama karakteri yok
Bu düşüncedeysen, kullanılıp atılma ihtimaliniz yüksek.
Evlilik yürütmek kolay değildir bence, kendinden eminsen düşünebilirsin
Maddiyatla özel hayatımı birbirine karıştırmam
Oyuncak ettiniz evliliği bakın paraya para nasıl olsa her şey sizin için sonrada buraya gelip ağlarsınız kocam bana şiddet uyguluyor hakaret ediyor aldatıyor sokağa atti diye ağlarsınız hadi bakalım git paraya
Gönül aynası Süleyman der ki; Kadınların tek tercihi mutluluktur, ikincisi özgürlük başka seçenek bile yoktur. Bu sizi neyin mutlu ettiğine ve nasıl bir özgürlük beklediğinize bağlı bir tavsiye olur... 🌹
Yani bir insanın maddiyat dışında sahip olacağı başka şeylerde olmalı
Kendine saygın, adamın kişiliği ve bir evlilikten ve hayatın kendisinden ne beklediğine göre değişir kararını sen ver
Sırf o yüzden evlenilmez asla. Sadece bir artı olarak yazılır hanesine maddiyatinin iyi olması.
Boşa dememişler para var huzur var diye. Dönemimiz Türkiye de her şey para. Paran varsa adam yerine koyarlar , paran varsa bayramda seyranda gelirler , paran varsa her şey sensi. Paran yoksa vay haline.
Huzur yoksa paran bol olsa boşa.
Yaptıkları yıllarca oynadığı bir rol olabilir bu açıdan baktın mı hiç
#Hükümdar
Maddi durumu kötü olanlarla ömür geçmez parası olanlara gidin bence
Siz kızlar parası olana küfür etmicem olursunuz biliyoruz
Sevmiyorsam sırf zengin diye evlenmem. Yapamam zaten.
Sevmediğim biriyle yapamam.
evlilik için maddiyatin onemli olmasi gerektiğini bende düşünüyorum fakat karakterlerimjz uyusmuyorsa bastan bitmistir zaten sonuçta parayla saadette bir yere kadar
Çok şaşırmadım zaten bildiğimiz şeyler güzel suratımıza gelmiyorlar sonuçta
Saçma bir evlilik yolu
Bence tam evlenebileceğin kişi yani. İnsan açgözlüdür her zaman daha fazlasını ister. Mesela isterdin belki aşık olayım evleneyim ama öyle olmuyo. Huzur bazen herşeydir.
Kendini parayla satıcaksan es. cortluk yap daha iyi bence
Kızlar evlenmez ekonomik özgürlüğünü sağlar etini kullandırıop seks kölesi olup parasından arabasından kredi kartından yararlanır kafasır ahat yaşar kendini satarak
Parasal ve Cinsel ihtiyacını tamamlarsan başka etkisi olmaz
Maddiyat önemli biseyler hissetmedigin biriyle de maddi durumu iyi olduğu için evlilik olmaz bence sonuçta aynı evin içinde yaşanacak
Uzak dur bacım uzak dur beni de bir komiser aşka küstürdü 😂😂😅
Yaaa olamaaazz 😄😄
Valla bak bi de Ankara’ysa geçmiş olsun bacım ne diyeyim 😂
Şaka bi yana inşallah mutlu olursunuz dicem de bacım balla diyemiyorum 😂😂😂😂😂
Ankara değil ama komşu şehrinde o da 😂
Yani bu sana bağlı eğer para seviyorsan başka onu parası için değilde kişiliği için seviyorsan başka bu seni bağlar
Mantık evliliği olur dediğin. Bence zaten çoğu evlilik de böyle yapılıyor. Yapılmıyorsa da evliliklerin bir süre sonra dönüştüğü şey bu
Önemli olan kalp güzelliği iken sen parasına tav olup evlenirsen o parasını her gün yüzüne vurur. Ha vursun ben bunu kaldırırım dersen o ayrı
Bankaciyim , insanlarla çok muhattap oluyorum , polis ve özel güvenlikle evlenilmez kesinlikle , asker olsa hemen evlen derdim
çook kötüyse hiç uğraşılmaz ama idare ederse, parası için idare edilir. ne kadar olduğuna bağlı tabii :d
Bence asık olmak gerekiyor yazdığından anladığıma göre o kisiyi iyi bir adam gibi görüyorsun ve arkadaş olarak sanırsam
Aslında evlenilebilir yıllarca kazık yediğim için mantık evliliği sağlıklı
Yaa ne yaptı ki 😔
Ne yapmadı ki
Parası var diye evlenilmez ama seni çok seviyorsa evlenilir
evet seviyor
Sevdiğinle değil seni sevenle evlenmek çok mantıklı. Etik mi tartışılır ama mantıklı
Kimseyle duygusal anlamda bağalanamıyorsan mantık evliliği olur o Zaman bence en iyisi aşk yalan
Sadece maddi durumu iyi diye evlenmem kimsenin maddi gücüne ihtiyacim yok ama her konuda anlaşabiliyorsaniz evlenilebilir
Evlenmem maddi durumu iyi diye onunla bir omur gecer mi ki parasi bir yana o adamla ayni yataga bas koymayi gec koynuna gireceksin nasil olacak o is
Bu evlilik yürümez bu şekilde yarın başka şeyler girer kafana adam komser gözü döner kötü şeylere sebebiyet verir adamın hayatını yakma
açıkçası yapan çok durumları biliyorsunuz türkiyede ki... Fakat para mutluluk getirir mi bilemem
Hiç hoslanmadigim biriyle bırak parası için birlikte olmak yüzüne bakmam.
Yasak elma izlemenin yan etkileri.
Yani en ve en azından bir beğeni olması lazım. Sifir beğeniyle sadece para için olmaz.
Ben evlenmem. Ama bişey hissediyorsan dene. Maddi durumu önemli ama ondan önemli olan şeyler var.
yok yok yok yok yok yok yok yok ama onu bilemem :)
Parayla saadet olmaz. Anlaşamadığım aşık olmadığım sevmediğim adamla evlenmem isterse milyoner olsun
Duygusal bagın olmadan evlenmek bana cok mantıklı gelmıyor
Maddiyat evet önemli ama duygu olmadan nasıl evleneceksin
Çekici buluyorsan ve iyi anlaşıyorsan sevgi zaten oluşur ama bu ikisi yoksa uzaklaş
Bişey hissetmyrsan zor sonra sknti cekersnn para çok şey ama her şey degil
herkes zaten zengin koca ariyor babasi dedesi dayisi yasinda olsa kizlar evleniyor sirf paara icin
Sevmediğim birisine sırf parası için dokunamamak yanında duramam birlikte uyuyamam