Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBana görede değil ama aşk evliliği yapacak insan kaldımı, varsa bile bana gelmez gelmiyor. Mantıksız gibi görünüyor ama aslında mantık evliliği bu ortamda bu şartlar ile çok mantıklı.
"Bir gün, bir izdivaç yolunda mantık evliliği mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin.
Bu imkân ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İzdivaç yolunda mutluluğa kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.
Cebren ve hile ile aziz vatanın aşk evliliği yapabilecek insanları zaptedilmiş, kalplerine girilmiş, zihinleri allak bullak edilmiş olabilir. Her bir hücresi bilfiil işgal edilmiş olabilir.
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilindeki insanlara sahip olan bu ne idüğü belirsizler gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu ne idüğü belirsizler şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin kirli emelleriyle tecrit edebilirler. Bu insanlar fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilirler.
Ey bu aziz vatanın bekar evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, kendini ve kendin gibi olanları mantık çerçevesinde bu durumdan kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur"12 Yorumla- +1 yıl
Memleket meselesi azizim memleket😂😂
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim için mantık evliliği para demek değil, kariyeri, işi, ailesi, huyu suyu, hedefleri falan benim için uygunsa mantıklı gayet. Sadece para için yapacak olsam evliydim şimdiye, kaçtım ben o ihtimalden 😁
01 Yorumla
+1 yılKişiliği kafama uyuyorsa arada aşk olmasa da sevgi saygı ve çekim varsa olabilir tabi de özellikle bakmam maddi durumu çok iyi olsun diye bu özellikleri taşıyan alelade birine de tanışma şansı verebilirim. Yani büyük bir fark yaratmaz benim için parasının miktarı. Öyle olsa holding sahibi çocuğu reddetmezdim ne mühendisler, doktorlar, askerler, mimarlarla tanıştım önemli olan şahsiyet napıyım oturup iki çift laf edemeyeceğim adamı, zaten çabuk sıkılıyorum. Sonra boşanma davasıyla uğraş işin yoksa. 😅🌸
12 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar da güzel açıklamışsın gerçekten eline sağlık
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Bu benim için mantıklı olmaz, bu nedenle yapacağımı zannetmiyorum.
Anne babamın evinde de refah seviyem yüksek, neden mantık evliliği yapma gereksinimi duyayım ki?
Evlilik bir kaçış ve kurtuluş değil, olamaz da.
İnsanın sevip saygı duyduğu biri ile hayatını birleştirmesidir evlilik, evde oturup parasını yemek değil. İyi günde kötü günde beraber olmaktır, parası bittiği zaman evlilik de biter öyle durumlarda ya da insanın imtihanı hale gelir ve çekilmez bir hal alır..
Allah korusun.13 Yorumla- +1 yıl
Bazen, kaçıştır... Nişanlımında benimde gayet yüksek refahımız.. Ama anne babadan kaçmak benim için mükemmel
- +1 yıl
Evlilik bu nedenle yapılmaz ama onu anlatmaya çalışıyorum. Her şey iyiyken idare edilir ama bu hayatta her şey insan için zengin biri çok fakir olabilir ve çok güzel bir kadın çirkinleşebilir bunları insanın tolere etmesi mantık evliliğinde kolay olmaz. Çünkü insan rahata kolay alışır. Veya maddiyat bittiği zaman yapılan mantık evlilikleri sürdürülemez bir hal alır. Çocuk için evli kalmaya devam edip insanın kendine işkence etmesi gibi bi hal alır.
Evlilikte zenginliğe mala mülke bakılmaz, bu bi evlilik nedeni olamaz diyorum.
Kimseyi de bir kaçış veya kurtuluş olarak görmemeli insan.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
33Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yok önceden mantık evliliği diyodum ama şimdi öyle demiyorum.
Çünkü bir yerden sonra gitmez bazı şeyler.
Çünkü ortak özellik yoktur..
Olmadığı zamanda beraber geçirecek zaman yoktur..31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılGörücü usulü bir evlilik yaptim. Maddi yönden zengin değildi ailem seçti evlendim aşık oldum.
Seçme şansım olsaydı aşık olup evlenmek isterdim, para yine önemli olmazdi.22 Yorumla- +1 yıl
Evet
u +1 yılYoo, mantık evliliği bana göre değil. Kimsenin malı, mülkü beni ırgalamaz. Şükür, kendim çalışıp yaptım, yapmaya devam ediyorum. Eşinin eline bakan ondan harçlık dilenen bir kadın olmak istemiyorum.
24 Yorumla- +1 yıl
shsjjs zengin kadın, “zenginliği” mi “kadını” mı :D
- +1 yıl
Deli ya 😅
+1 yılHayır yapmam. Yapan kişilerde kendi değerlerini nakit ile ölçen kişilerdir. Bana buluşmadan yaşasınlar, ilgi alanımda değil
21 Yorumla- +1 yıl
Yani çok doğru söylüyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılYatlari katları hanlari hamamlari olsaydi ve tabiki aylar önce olsaydi belkii ama şu an hayır 😄
14 Yorumla- +1 yıl
Ne edersin🙄
- +1 yıl
Anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılMantık evliliği bana göre değil ben aşk adamıyım aşk evliliği yaparım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAçık ve net hayır
Para beni mutlu etmiyor00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılYapardım ama aşk önce geliyor
11 Yorumla- +1 yıl
Aşk önemli
+1 yılYapmayiz reis biz kayseriliyiz burada manti evliligi yapilir begendigin kizla ailelerin tanismasi amacli manti sofrasi kurulur herkesten ozellikle de kaynanadan onay alinirsa Nisan evlilik diye devam eder bu da manti evliligi demek halk arasinda boyle cok guzel evlilikler oluyor duzgun mutlu umutlu uzun omurlu hatta dogrudan omurluk cunku manti bizde her seyden once gelir eger mantiyi son derece leziz yapabilen kiz olursa bu kizin hayatinin her anlamda her zamaninda basarili olabilecegi dusunulur ozellikle evlendikten sonrasi icin bir ipucu tasir adet gibi bir sey bu yillardan beri suregelir ama tabi eskisi gibi degil artik herseyde oldugu gibi
12 Yorumla- +1 yıl
maalesef baskan
Annem her zaman derki "Parasız erkek tutsuz yemek gibidir " jsbdb şimdi burada yalandan yere duyar kasmaya ya da polyana olmaya gerek yok jshd evliliğe karşıyım ama zengin birini bulusarsam neden olmasın
22 Yorumla
+1 yılHer zaman derim; duygusuz olan her şeye karşıyım. Birine duygum yoksa o iş olmaz. Maddiyata önem veren birisi olmadım hiç. Herkesin kazancı kendinedir. Pahalı bir evde oturmak için ruhumu satamam.
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle dostum. Gerçek sevgi en büyük zenginliktir
Çoğu kadının karşısına bu tarz erkekler çıkıyor zaten. SADECE parası var diye kolay kolay kimse bir erkekle hayat kurmaz. İlla başka özelliklerinin de olması gerekir. İstisnalar var ama sanılandan daha az. Gönlünü eğlendiren olabilir ama evlilik başka bir boyut.
Bazen bir adam görüyorum karizmatik, kültürlü, nazik vs. Sırf genç bir kadınla beraber diye "paranın gücü" falan diyorlar. Yahu böyle bir adamı neden sevmesinler zaten. Tek faktör para mı sanki
Kadınlar karizmanın, gücün ve sevginin birleştiği bir adama köle bile olur. Kas gücünü kastetmiyorum tabii.11 YorumlaBen evliyim ancak maddi durumu çok çok iyi olan biriyle evlilik ilerleyen zamanlarda başa kakma olayları çok olur. Ben açık ve net konuşuyorum. Maddi durumumuz aşağı yukarı eşit olmasına rağmen benim arabam müsait olmadığı dönemlerde karımın arabasını kendim için istemem almam sürmem. Evin işi için ancak kullanabilirim. Karımdan para istemem param kalmasa bile istemem. Bu şekilde olacaksa evet evlenebilirsin. Ama ondan para isteyeceksen arabasını kullanacaksan ya da imkanlarını kullanacaksan bu durumda başa kakma olayları kesinlikle olacaktır. Kadınlar çok detaycıdır. Ve en ufak olayı bile asla unutmazlar. Yıllar sonra bile direkt bulur çıkarır yüzüne çarpar.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYorumları şöyle bir okudum da 😂😂😂😂 zaten maddi durumu iyi olmayan biriyle evlenince samanlık seyran oluyor. İstedikleri alınmasın zengin arkadaşlarla kendini kiyaslamalar başlasın o zaman yookkk ben aşk isterim diyenlerin hepsinin boyunun ölçüsünü görsem kdjdhdhd bırakalim bu beylik laflarini efenim kadinin ekonomik özgurlugu yoksa adamda da para yoksa isterse leyla mecnun olsunlar o iş
yü rü mez!!!12 Yorumla- +1 yıl
Ahh bu netliğe bayılıyorum
- +1 yıl
Net olmayı severiz ✌️
Mantık evliliğine karşıyım. Aşk olmadıktan sonra mantık evliliğinden fayda gelmez. En ufak kavgada bile tahammülsüzlük olur. Boşanmaya kadar gidebilir süreç. Nadirde olsa mantık evliliğini yürütenler var bence ama birçoğu ya bitiyor ya da sorunlu bir şekilde ilerliyor.
11 Yorumla
+1 yılMaddi durum için olmazdı. Ama ben mantık evliliği yaptım bu kararımda maddiyatın etkisi hiç olmadı.
ikimizin de mesleği var sonuçta geçim bir şekilde olur diye düşündüm.
Mantık evliliği çok mantıksız gibi değil aslında sadece aşk evliliği gibi daha samimi olmuyor alışma süresi uzun ve karmaşık ama başarılı gidiyoruz bence şu an :)14 Yorumla- +1 yıl
Umarım biran önce alışırız çok bu durum giderse sıkıntı büyük 😂
- +1 yıl
Valla oda doğru ;)
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Mantık evliliği güzel biseydir, ama benim mantık anlayışım "rahat etmek için iyi maddi durum" değil, belirli benzer değerler en azindan önemli olan konularda, kurulan aileye karşı sorumluluk alabilme, vefa gibi şeylerden geçiyor. Bir nevi uyum diyelim.
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yok dayı öyle yapamam. Hem boyunduruğu altına girmek gibi olur. Sevmedikten sonra dokunmak insanı tiksindirir. Ayrıca kafalar uyuşmadıktan sonra durmadan sorun çıkar.
13 YorumlaKendimi geçindirecek kadar param var çok şükür. Fazlasında da gözüm yok. Açgözlü biri değilim. Paraya tamah eden biri de değilim. Benlik değil bu işler..
13 YorumlaHiçbir şey hissetmediğim biriyle hiçbir mantık beni evlendiremez.
Para önemli elbette ama duygu olmadan o da bir yere kadar mutlu eder sadece.
Böyle bir şeye ihtiyacım da yok. Önemli olan her konuda beni tamamlayan biri olması. Maddiyat son sıralarda geliyor.11 Yorumla
+1 yılKesinlikle yapmam Allah' ım büyük konuşmak istemiyorum gerekirse yalnız ölürüm ama sırf zengin diye sevilmemeyi kaldıramam olmaz. Dengim olsun canım olsun benim olsun yeter fazlasında gözüm yok. Rızkı veren Allahtır ve hatta hayırlı güzel bir insana nasip olmakta çok büyük bir rızıktır kendimi bundan asla mahrum etmek istemem.
11 YorumlaYapmam. Sevmem lazım onu, aşk sevgi olmadan ben yapamam..
Paraya mı sarılacağım ne saçma31 Yorumla
+1 yılBana ters yapamam. Para mal mülk bir kıvılcıma bakar yanar gider gerçek sevenin kadir kıymet bilenin alnın teriyle çalışıp emek verip eve getirdiği kuru ekmek bile öğle tatlıdır öğle değerlidir ve öğle özeldirki hiçbirşeyin yerini tutmaz.
22 Yorumla- +1 yıl
Mantık evliliği yapanları çok gördüm evde gram huzurları yok dışarıya yansıtmıyorlar. dışarda şağşa evde vah vah
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim amcamların maddi durumu çok iyi. Kuzenim hep özel okullarda okudu, 18 yaşına girer girmez BMW arabası hazırdı... Ve kuzenim bir gün maddi durumu hiç iyi olmayan Belaruslu bir erkekle tanıştı, evlendi gitti Belarus'a... Şimdi Belarus'un küçük bir şehrinde yaşıyor, toplu taşıma kullanıyor vs. Ve eşiyle çok mutlu. Deliler gibi aşık kocasına.
Ben de onun gibi sevdiğimle evlenmek isterim.11 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar yapamadım içim almadı bu yaştan sonra da yapabileceğimi sanmıyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Her babayiğidin harcı değil sevmediğin adamla olmak
Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı. Bu zamana kadar düşünmedim hiç göze alamadım fakat şu durumda dünya piyasası belli hayat ne getirir bilinmez ama bunlara rağmen yapmam yapılırsa evlilik değil bir nevi kalan yaşantıya garanti belgesi gibi düşünülebilir
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. Aşk hemen olan bir şey değil zaten iki kişinin arasında zamanla oluşuyor. Bağlanılıyor , snra bir bakiyosun onsuz yapamıyosun. Sorunun cevabını soylemicem bekarlar söylesin 😂
11 Yorumla
+1 yılSırf zengin diye kimseyle evlenemem. İmza atmak ile kalmıyor ki 🤦♀️ Eğer kötü biriyse beni ailesine karşı ezebilir, bana ilgisiz davranabilir, aldatabilir..
11 YorumlaAşk dediğin şey ne kadar sürüyor ki zaten, kim ömrü boyunca ilk günkü gibi aşık kalabilmiş, bir zaman sonra çiftler birbirinden tiksinir hale geliyor zaten, o yüzden ben daha çok mantık evliliği taraftarıyım en azından karşındakinin ne olduğunu tam anlamıyla bilirsin, ama bu sırf parası var diye kendimi birinin kucağına atacağım anlamına gelmez, huylarımız ve hayat stillerimizin de uyuşması lazım sonrası sonra
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAsla mantık evliliği bana göre değil. Şayet maddiyata tamah etseydim Dubaideki ultra zengin kişiyi ve yine İstanbul'daki bir ceoyu reddetmezdim ama banane önce insan olacak maddiyat değil
12 Yorumla- +1 yıl
Çok çok haklısın
- +1 yıl
Teşekkür ederim, umarım doğru zamanı geldiğinde hayırlı biri karşıma çıkar 😊
+1 yılMantık evliliği mantiksizliktir aşk olan yerde sırf maddiyat için evlilik evlilik olmaz bırakır onu adam kısa süre sonra başkasını alır bir değeri olmaz kişiliğin
13 Yorumla- +1 yıl
Reelde gördüm zengin kızla evlendi birisi kızı tanıyorum çok terbiyesiz birisi. kaç defa aldattı çocuğu en sonunda bosandilar erkeği gördüm aynı yatakta bile yatmiyormuslar birkaç defada bu ev bizim deyip kovaladilar. Kızlarda da var bunları yaşayan
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBana rahatlık batar ben yapamazdım öyle yiyip içip yatmayı çünkü işsizken zaten onalrı tembellikten yapıyoruz. İmkan olunca dünyayı kurtarma planları yapardım rahat durmazdım.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYapamam. Para icin evlilik yapilmaz hele birde sevmiyors midem kaldirmaz. Kendimi satmis gibi olurum igrenc
11 Yorumla
+1 yılBen masraflı bir kadın değilim o yüzden zengin kocaya ihtiyacım yok. Ayrica o adamın sürekli zengin kalacaginin garantisi mi var kardeşim?
11 Yorumla
+1 yılBeni çok seviyor diye sevmediğim biriyle evlenip hayatımi mahvettim.. sevdiğim adam yanımda olsun ikimizde çalışır hallederiz herşeyi...
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler.. umarım isteyen herkes mutluluğu bulur..
+1 yılYapmam, ben sevdiğim kişinin ruhunu severim sadece para pul için mantık evliliğine başvurmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılYani en azından bir elektriklenme bir şey olması lazım hiçbir şey yokken sırf para için kabul etmem diye düşünüyorum
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün bir kişilikse kabul ederim. Aşk cok gördük bir işe yaramadı.
21 Yorumla
+1 yılyapamam. maddi gelir, değişebilir bir kavramdır. kadını erkeği yok, kendi başına kaldığında insan, kendine yetebilecek bir potansiyeli olmalı. bu potansiyele sadece birinin eşi oldum diye sahip olmak asla istemem.
10 Yorumla
+1 yılZaten mantık evliliği yapıcam ama sırf para için kimseyle evlenmem
11 YorumlaYapmam sevmediğim biriyle sadece maddi durumundan dolayı evlenmek bana doğru gelmez
11 YorumlaKalbim ısınmali evvela...
Aklım ve inancım da tasdik etmeli...11 Yorumla
+1 yılhayır , evlilikde aşk olmalı tutku olmalı arada bir çekim kuvveti olmalı
11 Yorumla
+1 yılIki kuruş fazla harcamak için evlenmek yerine çalışıp kendime yeterli olmak daha mantıklı geliyor
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılZannetmiyorum en azında bi uyum olması lazım kuru kuruya yok öyle dava🤐
14 Yorumla- +1 yıl
E normal bana göre.
Sordugun soruya şöyle bi cevap da verilir her iki taraf da umursamaz olur bağlanmaz bağlı kalmaz vs. birbirini sahiplenmeden yürür gibi lakin ben uğraşamam - +1 yıl
😄😄
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok iyi olmasını istemem aynı seviyede olsak bana yeter birlikte güçlü oluruz ekonomik olarak
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç sevgilim olmadı guzelimde ve bu yüzden hem yakışıklı hem doktor avukat muhendis çok talibim oldu ama hepsini reddettim hayır yani yine olsa yine hayır
11 YorumlaAşk yok, sevgi yok.. ömür boyu öyle biri ile yaşanmaz ki.
15 Yorumla
+1 yılKadınla zor olur seni satın aldım muamelesi yapabilirni
11 Yorumla
+1 yılHayır yapmam, sevmediğim insanın her hareketi batar bana para için hayatımı zindan edemem
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapmam , sevgi olmadan olmaz onunla sürekli zaman geçireceğim sevmediğimin her hareketi gözüme batar
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaparım , ama sözleşme imzalamak şartıyla 😌.. Onun şartları ve şartlarım uyuşursa neden olmasın 🤷♀️
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence de..☝️
+1 yılEğer düşman değil de arkadaş gibiysek yaparım eşimle biebirimize aşık olmak zorunda değiliz çünkü adı üstünde aşk evliliği değil mantık evliliği bence yakın arkadaşlarla yapılan evlilik daha uzun süreli oluyor
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu devirde gerçek aşk diye bir şey kalmamış. Bari parası olsun da rahat edeyim. Bu şartlarda olur.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani her şey çok değişti. Aşkla mutlu olamiyorsam bari parayla mutlu olayım. Kirilmaktan çok yoruldum
Cevap sahibi+1 yılTabiki. Biraz da kendimizi dusunelim
+1 yıl
10 Yorumla
+1 yılşu anki evliliğim öyle. duygusal açıdan bazı eksikliklerimiz yok diyemem ama her ihtiyacımı karşılıyor, okulumun parasını bile ödüyor. bana sunduğu hayat çok rahat. gerçek aşka değişmezdim muhtemelen
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni seviyorsa ve se*te iyise ben sevmesemde olur evlenirim
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evlilik ayrı bir şey. Sırf maddiyat için sevmediğim bir insanla bir ömür geçirmeye kalkmam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılO beni becersin ben parasını mantığına karşıyım ben aga
10 Yorumla Güvenmek sevgi önemli önce Bilemiyorum mantık 2. Plan da ya
14 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Maddi durumu çok iyi olan biri ile mantık evliliği yapar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler